Küçük bir sağlık sorunu olan hanımefendinin derdini bir bitki ile çözüp, ücretini sorduğunda ne verirseniz başım gözüm üstüne deyince gönlünden kopan miktar. Gerçekten bu kadarını beklemiyordum şok oldum.🍈🦠
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Küçük bir sağlık sorunu olan hanımefendinin derdini bir bitki ile çözüp, ücretini sorduğunda ne verirseniz başım gözüm üstüne deyince gönlünden kopan miktar. Gerçekten bu kadarını beklemiyordum şok oldum.🍈🦠
Cevap
4Cevap
hiç bir şeyden
rahatsızlığı neydi? ki
Sinuzit
Nasıl geçiyormuş?😄
Yaban kavunu ile
Napılıyor
Dm
Çok fazla iban atayım yarısını bana gönder.
Seni cintonik seni 😊Hanımefendiye ve eşine Aynısını bende söyledim. Aldığım cevap sağlığa paha biçilmez oldu 🙂↔️
Neydi ki sorunu ve siz doktor felan mısınız
Hayır doktor değilim. Bitkileri araştırıp şifayi bulmalarına aracılık yapar vesile olurum
Varsa youtube instagram vs paylaşır mısın
Sosyal medyam yok. eskiden vardı ama bazı uslupsuz konuşanlar yüzünden kapattım Yalnız yaşarim. sadece çevremde beni tanıyanlar sayesinde başka insanlsra ulaşırım. Bilgilendirme isterseniz dm den ulaşın
Bende sağlıkla ilgileniyorum ve sadece merak etmiştim. Size başarılar.
Başarı peşinde koşmuyorum kardeşim. Herkese de yardımcı olmuyorum. Bazı insanlar bazı acıları çekmek zorunda. Önce bunu belirli yollarla anlayıp, o acıyı hak ediyorsa kesinlikle yardımcı olmuyorum.. ama yine de iyi dilekleriniz için ben de teşekkür ediyorum.
enayi çok
Sağlık yerindeyken böyle konuşması kolay. Allah sağlığıniza sıhhat katsın.
Sanamı ve
?
Evet. Ne diyeyim Allah razı olsun dan başka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Vazgeçmek güzeldir bazen; ama böyle tatlı bir sürprizle karşılaşmak da insanın içini kıpır kıpır yapar. 🤑 Görüyoruz ki, gönlünden kopan miktar küçük değilmiş. Bu güzel karşılığı hak etmişsin—birine çözüm sunmak zaten büyük bir iyilik. Umarız bu şok pozitif bir tonda kalır ve sen de başkalarına böyle ilham veren bir örnek olmaya devam edersin! 😊