Biraz önce 7 yıl öncesine ait tahlil sonuçlarımı hatıra kutumda (ne alaka bilmiyorum) sakladığımı fark edince sormak istedim. Sizin sakladığınız en anlamsız şey neydi?
Anlamsız bir şey saklamam ben ya. Bi tane bardak var, onu saklıyorum ama dedemin bardağı o, benim için anlamı büyük. Saklamıyorum ama kullanıyorum. O bardağı her kullandığım da dedem aklıma gelip bi Fatiha okuyorum iyi oluyor.
Lisedeyken hoşlandığım bir kıza mektup yazmıştım. O da mektubuma karşılık bir mektup yazmıştı ve beni arkadaş olarak sevdiğini ancak başka gözle bakamayacağını ifade etmişti. Zaten niyeyse kızlar beni hep arkadaş olarak seviyorlar 😅 O mektup hatıra kutumdaydı benim de. Geçen seneye kadar o mektubu saklıyordum. Ama geçen sene sakladığımı farkedince attım. Tesadüfen görene kadar öyle bir mektubu sakladığımı unutmuştum bile.
Abimin ben çocukken aldığı ismimin yazdığı boncuklu kolye. Hâlâ saklıyorum anlamsız sayılmaz tabii de sakladığım nadir eşyalardan biri. Anlamsız bulduğum her şeyi o an yok ederim, o yüzden fazlalık bir şey yok ben de.
Saklıyorsam benim nezlimde anlamlıdır. Ha zamanla anlamını kaybeder, ben bunu niye saklamışım dedirtir o ayrı ama kimse anlamsız bulduğu birşeyi saklama gereği duymaz. Mantığa aykırı.
Sanırım bu ben... Belki bir gün işime yarar diye dil öğrenmiştim. Hala yanlızca haber takip etmeme yarıyor. İşte dün iki kadın bar çıkışında uçuruma yuvarlanmış vs...
Buz dolabına muz saklarım :) sağolsun benim bir çocuğum var adı bob muz manyağı bir köpekcik :) köpek dediğin et yer tavuk yer demi? bizimki meyve manyağı çıktı :) her muz aldığımda 1 tane muzu dolaba saklarım
Son 12 yıldır yaptığım tüm harcamaları deftere not alıyorum. Aldığım su bile tarihiyle birlikte yazar. Küçük yaşta yanlız yaşamaya başlamanın etkileri diyelim.
hiç bilmiyorum 😂 anısı var bende çok canım acımıştı onu çektirirken 😂 hatta özelde çektirdim de ağlak bir suratla doktora dişimi alabilir miyim 🥺 demiştim de doktor da bi kaç sn afallayıp tabii diyip güldü 😂😂😂
annemde gülmüştü bana 😂😂 ouy diye canım acıyordu o an annemde kızım boynuna tak madem kolye gibi diye dalga geçtiler 😂 hatta hala şifonyerimin çekmecesinde duruyor 😂