+1 yılEvet: 5yıl kendime gelemedim bundan önce 6yıl cıktıgım kız arkadaşım vardı herşey gayet güzeldi nişanlandık dünyanın enmutlu insanıydım sanki kanadım olsa uçacak tım oderece beli birzaman sonra evlenmeye karar verdik Son bir iş için Libya'ya gitmek zorunda kaldım düğün eşya falan derken baya para demekti nışanlıma durumu anlatım olgunlukla karşıladı aslında da nekadar gitmek istemesem de olmadı mecmurdum Libya'dan sürekli hergün arıyodum gayet herşey güzeldi aradan 7 gecti artık türkiyeye dönmezamanı biran once nişanlımın yanına gitmek istiyordum (keşke Libya'da kalsaydım) süpriz yapmak istedim aramadım geleçeğimi birtek erkek kardeşime abime dedim eve geldiğimde dünyam başıma yıkıldı 6 yılımı hayatımı sevgimi verdiğim kadın başkasıyla evlenmiş babam annem herkes benden saklamış kızın annesi bizim eve gelmiş sizin cocuk bizim kızı bakamaz evlenseler bile kirada oturacaklar biz buişte vaz gec tik demişler benden daha iyi koca bulmuşlar benden 13 yaş buyuk paralı adamla evlenmiş adam aslen türkiye muglalı romanyada çalışıyor sırf para sı vardiye annemede babamda çok kızdım neden bana söylemedinz diye evdekilere 1 yıl 8 ay konuşmadım eve dahi gitmedim şimdi annemle babamla mutluyum çokşükur hayatımı calan ozalim yüzünden bütün kadınları aynı görüyorum aslında yanlış yapıyorum farkındayım ama elimde değil birgün beni gercekten seven biri çıkacaktır karşıma
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHemde kaç kere
Sen bunu yazınca aklıma
Sagopa Kajmerin katıldığı bir televizyon programındaki sözleri geldi :
Sunucu : Hiç dost kazığı yedinizmi?
Sagopa Kajmer : Evet ama insanı insan yapanda o kazıklar bu gün bir yerlere geldiysem o kazıkların sayesinde.02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHerkes bir gün dost kazığı yer. Yaşamayan sevinmesin, illa herkesin başına gelir. İnsan bilemiyor, seçemiyor. İşte hayatın gerçeklerinden yalnız biri. Herkesi kendiniz gibi sanırsanız yanılırsınız. Herkes sizin gibi iyi kalpli, ince fikirli olmaz. Hiç bana yamuk yapacak adam daha doğmadı, bana onu kimse yapamaz, gibi delikanlı triplerine girmeyin beyler. Hele de sürekli toplumla iç içe sosyal bir insansanız, seveniniz, arkadaşınız çoksa, bir de üzerine başarılıysanız çekemeyeniniz çok olur. Herkesi bulur böyle tipler, kaçamazsınız. Ece demişti dersiniz. Bu da böyle bilinsin. Umarım yardımcı olmuşumdur. Hayatta bol şans :)
10 Yorumla
Hayr , o ka iyi biriyimki =D
13 Yorumla- +1 yıl
genelde cok iyi olanlarin basina gelir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
199Cevap
+1 yılAile dostumuzun oglu vardi haftada 2 3 kez bize gelirlerdi o derecr yakindik en yakin arkadasim vardi bide o cocukla konusmaya basladilar isin ciddi oldugunu fark etmedim uyardim ona cok yaklasma lutfen dedim ama benim gozume soka soka ona yanasmaya devam etti bu olaydan onceki konusmalarinda onu begenmedigini soylemisti ama sonra bana gelip o seni hic sevmicek gibisinden laflar soyledi en yakin arkadasim sevdigim cocugu bile bile benden almaya calisti resmen bunu dusundukce hala cok canim acir
10 YorumlaBen vuruldum. orta okuldaydik. bu benim eserim vardi ya hani hatrlarsn belki. ona bir icat yapmistim. kimseye soylememistim ama en yakin arkadas diye o biliyodu. sonra ertesi gun icatlari teslim edicez buda aynisini yapmis ama bir ben biliyodum aynisini yaptgini kimse yokken bu atolyeye girip benimkini parcalatip cope atmisti. sinirden kendimi paraladiydim. hatrladkca aklimi kacircak. gbi oluyorum 2 aylik emegi hem caldi hemde cope atti okuz !
13 Yorumla- +1 yıl
ne icad ettiniz merak ettim dogrusu
- +1 yıl
Dis macunli dirca yapmistim :D macunu dis fircasinin baina taktim fircayi deldim falan macunu skyosun o fircaya olmasi gereken miktardan kendisi fircanin icinden geciyo falaan. iki ay dediysem icat iki aylik degil. iki ay boyunca ona dosya hazirla bilgileri yaz falan filan. zorluktan degil yani
Pek çok kez... İnsan böyle sırtından bıçaklayan kişiliksizlerle karşılaştıkça, herkese karşı güvensizleşiyor. Bu tür olaylar yaşadıkça, kimseye güvenemez oluyor, en yakınına bile. Yeni biriyle tanıştığında da yakın olamıyor, açılamıyor. Gittikçe içine kapanıyor. Daha önceden hayata pembe gözlüklerden baktığını fark ediyor :)
10 YorumlaYüzümün kaç defa guldurduklerini sayabilirim.
Ama arkamdan yapilan çevrilen işleri ve iyi niyetimin su istimal edildiğini inan sayamam her seferinden kapıyı çalar gibi sirtima vurdular ve biliyormusun en acisida ne?
Halen daha devam ediyorlar ve bile bile kizamiyorum kizamiyorum
Hep allaha havale ediyorum :(10 Yorumlaortaokuldayken cok yakın arkadaşımla küsmüştüm onla konuşmuyor başka kızla takılıyordum. megerse takıldığım kız etüte kaldığı zaman /ben kalmıyordum) konuşmadığım kızla konuşuyor hakkımda her seyı konuştuğum her seyı ona anlatıyormuş. benımde azımdan laf almaya calısırdı o kıza yetıstırmek ıcın
00 Yorumlasırtımı gorsen aglarsın! kardes kazıgı bıle var orada!
150 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim karşıma yüzüme bakıp vuracak hiç delikanlı çıkmadı ki..! :):
100 Yorumla
+1 yılHerkes tarafından ailem hariç. Sevgilim tarafından aldatıldım, en yakın arkadaşımla beraber aldatmış hemde. Yani hem sevgilim hem arkadaşım tarafından. Daha sonrada diğer arkadaslarımlada çıktı. Çok acı çektim. O olaylardan sonra en iyi arkadaşım dostum diyebileceğim kimse olmadı. Sevgilimde olmadı. Çünkü insanlara güvenim yok. Tek dostum ailem.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl:D oyle bı yazmıssınkı mıllet yanlıs anlıcak kız :D
159 Yorumla- +1 yıl
tamam aferin cocugum :D
- +1 yıl
@blue_wine * l*n :D
- +1 yıl
al aşkını sok sok totona totona :D
- +1 yıl
- +1 yıl
aglarsın yakında merak etme :D @blue_wine :D
+1 yılBir gun adamin biri dayak yerken yuzune dogru gogsune dogru darbe alirken ahhh sırtım, ahhh sırtim demis. Dayak atanlar yahu yuzune vuuroruz sen ahh sirtim diyorsun diyorlar. Adam da arkamda beni savunan insanlar olsaydi siz bana dokunabilirmiydiniz demis. Adamlar birakmislar.
10 Yorumla
+1 yılyasamadim
lakin safca hayal kurdugum cok baglandigim aslinda gozumde buyutmus oldugumu o kadar da
iyi olmayan birine heveslenmistim
ozaman anladim ki sevdiklerimize okadar yakindan bakiyoruz ki kusurlarini goremiyoruz.
yalnis hesap yaptim sonlandirdim diyelim00 Yorumla
+1 yılÇok sevdiğim bir sözle cevap veriyim ;
Her insan bir kere vurulur sırtından bu hayatta çünkü; her kardeş, her dost, her sevgili bir parça vicdansızdır.20 Yorumla
+1 yılyasamayan nasil bilsin alt tarafi ihanet desin Allah kimseye vermesin dost kazigi ;) sarki sozunden esinlendim ;) olgunlasmanin birinci adami, hayatta yrdigin kaziklar hayatin bileskesi oldugunu ogrenmekle basliyormus ;)
00 YorumlaO kadar oldu ki.
Say say bitmez :D
Yapanların içinde kimi ararsan var.
Hem nickinden anladığım kadarıyla sen bizim memleketdensin ha? ; )
Vüska ;)01 YorumlaEv arkadaşım herşeyini bana anlatan, aile sırlarına kadar bildiğim kişi beni sırtımdan vurdu. Gerçi şu an kimsesi kalmadı takdiri ilahi. Benim için kavga etmiş bir insandı üstelik.
10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılYok canım. He pardon yanlış anlamışım. Sorunun asıl anlamına gelince arkamdan iş çeviren oldu ama öyle sarsıcı anlamda arkamdan -bıçaklanmadım- :) Saygılarımla...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 663 cevap paylaştı. Evet çok vuruldum... :)
https://www.youtube.com/watch?v=6ZCHplunc4o
Temsili video:04 Yorumla- +1 yıl
Evet belli :-D 😆😆
- +1 yıl
haha :-D anldım dikktsizsin demek ya da oyunu iyi oynayamiuorsun
- +1 yıl
@alemimben 😆😆😆
+1 yılSırtımdan vuran çok oldu arkadaşlarda dahil kimseye güvenmiyorumya. İyilik kaybetmeye mahkum. Peygamber efendimize bile demişler bu insan sana kötülük düşünüyor peygamber efendimizde ben ona iyilik yapmadımki demiş anla yani.
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir sorma şeklidir? Böyle soru sorarsan daha çok vururlar seni...
"Hiç sırtınızdan vuruldunuz mu?" diye soracaktın sanırım...03 Yorumla- +1 yıl
O halde bu deyişi kendisine doğru haliyle öğretebilmeyi umuyorum. Dilimiz esnektir malumunuz...
Saygılar...
Evlikşk arifesinde maddi olarak beni tatmşn edemessin diye terk etmişti sevgilim. Bu sayılırmı :) Hayatımda yediğim en büyük kazıktı
03 Yorumla
+1 yılİnsanları gördüğümde tanıyan birisiyim. Bu şöyledir, bu böyledir diye. Kemdimden uzak tutarım. Bu yüzden şğkür ki ihanet eden, arkamdan konuşan insanlara denk gelmedim
00 Yorumla
+1 yılbir arkadaşım sevgilime aşıktı. Hatta söylemişti sevgilime ama sevgilim ağzının payını vermişti. Sonuç böyleleri de var işte.
10 Yorumlaben en yakin arkadasim tarafindan yasadim cok resil cok igrenc bir duyguudu kizdan hala nefret ederim
10 Yorumlahemde nasıl vuruldum bir bilsen en güvendiğim kişinin bir soytarı olduğunu anladım başıma kaynar sular dökülmüş deyimi gibi bir ay kendime gelemedim
00 Yorumla
+1 yılEvet counter strikeda gidiyorum tak bir mermi ölmüşüm arkaya bakıyorum meğerse adam arkadan dolanmış gelmiş sırtımdan vurmuş :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. ben çok kötü biriymişim ki demek , aldatıldım ve kandırıldım... eig den çıkan sonuç bu..
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılOğuz atayın olric karekteriyle arasında geçen konuşma şudur;
- Biliyor musun Olric, benim bir çok dostum var.
+ Biliyorum efendim. Sırtınızda bir cok izi var...30 Yorumla Yok cesaret edemezler. Birisine bir sirri verip zaaflarimi anlatiyorsam ondan 10 sir ogrenip 10 zaaf ogrendigim icindir. Bu yuzden kimse arkamdan is cevirmeye cesaret edemez
00 YorumlaVuruldum tabi hemde öyle böyle değil yani en yakın arkadaşım bildiğim adam defalarca sırtımdan vurdu.
00 Yorumla
+1 yılHer insanin basina gelen birsey degil mi. bize bizanstan gecen bir hastalik kahpelik fitne kiskanclik arkadan konusma o yuzden yasadigimiz sure zarfinda sirtimizda hep izler olacak..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Başkaları tarafından "arkadan vurulmak" olarak tanımlanabilecek bir şeyler yaşadım ama hiç birinde kimseyi suçlamadım.
00 Yorumla
+1 yılTam ihanete uğramadım. Nedense hepsi arkadaş dediğim insanlar tarafından oldu ama amaçlarına ulaşamadılar
00 Yorumla
+1 yılanlatsam roman olur
yazarsam şiir olur
okursam hikaye olur
kızarsam ÖLÜM olur
-----K4Hp3L3r3-----00 Yorumla
+1 yılen yakın arkadaşım sevgilimle çıktııı ve ben sonra bu çocuğu affetim deligibi
10 Yorumla
+1 yılTatil ve izinler dışında Türkiye de zar zor bulunduğumdan arkadaş dediğim insan müsfettelerinden kazık yediğim çok olmuştur. Acı bir durum.
00 Yorumla
+1 yılEvet birkaç kere yaşadım ve onları çıkardım hayatımdan
10 Yorumlaevet bir kez en iyi arkadaşımdan baya bir kazık yemiştim zaten sonra da kavga edip bir daha eskisi gibi olmadık
10 YorumlaEvet oldu. Tek bir kişiden bir Ömür yetecek darbeler aldım hala doğrulamıyorum düşün :D
10 Yorumlaevet tabiki oldu kimin olmuyorki. Ama ders oluyor insana ders aliyorsun, hemen herkese güvenmiyorsun
10 Yorumla
+1 yılEvet vuruldum.
İnsanı herhangi biri kırabilir; ama bir tek sevdiği acıtabilirmiş.
Can Yücel...11 YorumlaAslında bu kelime kullanılır ama bizim millet fesad neyse dost kazığı yedim hala aradaki buzlar erimedi ben ona köpek gibi değer verirken o benim arkamdan konuştu
00 Yorumlaen şiddetli şekilde iki defa vuruldum yıllar oldu ikisininde üzerini çizdim ama sayelerinde asıl dostlarım kimlermiş onları öğrendim şimdi ikisinide affettim ama görüşmüyorum onlarında zaten yüzü yok bana gelmeye...
00 Yorumla
+1 yılevet arkamdan vuruldum :) 18 yaşımda sevdiğim bir kızla kendi aramızda sözlenmiştik onunda beni sevdiğini düşünüyordum ve seviyorduda fakat nasıl olduysa gitmiş çok yaşlı bir adamla ilişki kurmuş banada mutluluk dilemek düştü hayat işte :)
00 Yorumlaönce ailem dediğim insanlar sonrada arkadaşlarım... geriye ne kaldı kiii?
06 Yorumlaevet çok vuruldum ama bana atılan kazıkları hep sakladım bugüne kadar ki döndüklerinde oturacak yerleri olsun
00 Yorumla
+1 yılKendi kız kardesim bile ilk fırsatta bana kazık atıyor
00 Yorumla
+1 yılOlmaz olur mu sevgilim öyle bir aldattı ki sırtımdan vurma konusunda üzerine tanımam onun
00 YorumlaSoruyu her canli yayinda gkrdugumde yanlis anlayan birtek benmiyim ya?
00 Yorumla
+1 yılyok arkadan vurdurmadım ondende vurdurmadım rahatım
00 YorumlaMoruk cok iyi hatırlıyorum sevgilim beni en yakın arkadaşımla aldattı kızın dudağından öpmeye kıyamadım çocuk vura vura vura kıra kıra kıra :D o yüzden kız kısmına pek güvenemiyorum :D
00 Yorumla
+1 yılDost diyemiycem artık daha geçenlerde doğum gününü unuttuğum için biri ilişkiyi kesti demekki gerçek arkadaş değilmiş. ama ne demişler "herşeyin yenisi, dostun eskisi" eskisiyle devam etmek en iyisi
10 Yorumla
+1 yılBir kişi tarafından oldu ama hiç acımadı. Değer vermiyordum zaten. Sorun da etmedim.
00 Yorumla
+1 yılVurulmadım. Arkamdan vuracak kadar bile siklemiyorlar demek ki beni :(
00 YorumlaDostum Dediklerim vurdu be usta.. Ve gerçek olarak arkadan vuruldum harbinden :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Hayır. Çünkü cesaret iste benimle oynamak ve kimsede göze alamadı henüz :)
00 YorumlaGotten kazik attikar ama sonra o kazigi kendilerine iade ettim ayni sekilde 😂😂
10 Yorumla
+1 yılDost bildiklerimden bir de sol yanımdan çektim ne çektiysem
10 Yorumla
+1 yıl1-2 kere olmuştur. Nefes alıosak sıkıntı yok, yola devam.
00 Yorumla
+1 yılGenelde arkadan vururum =/
@Romiyo_
@4llah-Diyen-Portakal01 Yorumla- +1 yıl
Anladım =/
- Devamını Gör (288)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt