yani bu vatan uğruna can feda ama kolay değil evlat acısı.. yani genel olarak kolay değil.. Biz burada keyif yaparken eğlenirken askerler orada soğukta şehit oluyorlar uyumuyorlar bile güzel hayatları yok.. baya şey.. ne diyim ki.. gücüme gidiyor..😣
Tabuta Sığmayanlar... Şehit ailelerinin evlatlarını anlattığı bir program.. güçlü durmaya çalışan ama kalpleri hep yara bere olan insanlar.. Ben şehit Israfil Kargıdan çok etkilendim.. izlemeye başladığınız ilk dakika gözleriniz doluyor zaten..
Zaten bunun için soruyorum. Şehit diyip geçiyoruz asker deyip geçiyoruz ama kimse ne acı çektiğini umursamıyor o vatan evlatlarının..😣😣😣 tek tesellimiz şehit olmaları ve mekanlarının cennet olması.. Bu arada sizin mesleğiniz nedir
Kadın askerlerin ya da üst rütbeli kadın bir askerin pkk ile çatışmaya girme hakkı var mı? Sadece erkekler mi pkk ile çatışıyor dağda orada burada yoksa kadınlar da terörle çatışıyor mu
Yani hangi bölümdeki kadın askerler çatışıyor daha çok? Asker olunca benim askerlerimi şehit eden o hainleri ben de leş etmek istiyorum da o yüzden sordum..🙏🇹🇷
Anladım. Kadınlara da böyle bir hak tanınmasını sevdim. 🇹🇷🙏 bir de sormanın nedeni genelde hiç Pkk ile çatışıp da şehit olan kadın asker duymadık ya haberlerde ki olmasın inşllah ondan sordum yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kavga da değil de başka bir şekilde bunu yaşadım ve gördüm 2 arkadaşımı can dostumu kaybettim bir garip hissettim bak şimdi
Askermisin kanka.
Rizelimisin?
Sahte silahla film setinde vuruldum çelik yelek üzerinde fünye patladı ama gerçekten vuruldu gibiydim o bölge mos mordu
Ayağından vurulan birisine pansuman yapmıştım, bacağı patlayacak kadar sismisti
Acıyor mu
Kolunu cimdikle bakim ne kadar dayanabiliyorsun
Ne kadar cimdiklediğime bağlı sanırım ama evet acıyor
Vücut bütünlüğünü bozan parçalayan bir Demir parçası neler yapar değil mi?:) öyle düşün
Zaten bunun için soruyorum. Şehit diyip geçiyoruz asker deyip geçiyoruz ama kimse ne acı çektiğini umursamıyor o vatan evlatlarının..😣
Maalesef, duyarlı olmana sevindim.
Sürekli aklimdalar.. tek tesellimiz şehit olmaları ve mekanlarının cennet olması
Dua et kuran oku, güzel bir makam Allah şehadetlerini kabul eylesin
Öyle...🇹🇷💔
Yurt dışında misin
Hayır Türkiyedeyim
Anlatmak istersen dinlerim
Neyi
Kendini, bu hisse neden kapıldığını üzüldüğünü falan
yani bu vatan uğruna can feda ama kolay değil evlat acısı.. yani genel olarak kolay değil..
Biz burada keyif yaparken eğlenirken askerler orada soğukta şehit oluyorlar uyumuyorlar bile güzel hayatları yok.. baya şey.. ne diyim ki.. gücüme gidiyor..😣
Asker yakinin mi var
Evet
Ama olmasa yine aynı şeyi düşünürüm
Sevgilin mi
Annemin kuzeni ama çok yakınız baya yakınız abim gibi kardeşim gibi
Bir şey mi geldi basına.
Hayır ama yıllardır askerliğin içinde bu işin içinde..
En tehlikeli yerde şuanda Diyarbakır Licede..
Allah yardımcıları olsun;) nasip neyse o olur:)
Öyle 😣 ama zor geride kalana hayat çok zor..
Muhakkak, dertleşmek istersen yaz lütfen,
Bu arada eğer benim gibi olağanüstü insanüstü duygusal biriyseniz size bu konuyla ilgili bir program önermek isterim
Yazarsanız memnun olurum:)
Tabuta Sığmayanlar... Şehit ailelerinin evlatlarını anlattığı bir program.. güçlü durmaya çalışan ama kalpleri hep yara bere olan insanlar..
Ben şehit Israfil Kargıdan çok etkilendim.. izlemeye başladığınız ilk dakika gözleriniz doluyor zaten..
Bilmez miyim
İyi bilirim:) mesaj atabilirseniz konusalim
6 kurşundan kurtuldum ve yaşıyorum
tabii ki isabet etmedi
Asker misiniz
yok bana saldıran bir d e yyus olmuştu zamanında ama ebesininkini gördü
Aslında bu sorum vatan uğruna canını veren askerler adına sorduğum soruydu.
Şehit diyip geçiyoruz asker deyip geçiyoruz ama kimse ne acı çektiğini umursamıyor o vatan evlatlarının
burada anlatılmaz herşey
Yok farkındayım ben de işte.. tek tesellimiz şehit olmaları ve mekanlarının cennet olması..
amin amin
Evet acımadı başta sonra acımaya başladı yara sıcaktı
Nasıl bir acı
Ben bacağıma yedim anlatamam ki benzeri yok yani başta hiç acı his yok ama
Vuruldum
Nasıl bir acı
Çok pis çok kötü Allah düşmanıma yaşatmasın ama mesleki görevim bu olduğu için ben bu acıya feda ederim kendimi
Zaten bunun için soruyorum. Şehit diyip geçiyoruz asker deyip geçiyoruz ama kimse ne acı çektiğini umursamıyor o vatan evlatlarının..😣😣😣 tek tesellimiz şehit olmaları ve mekanlarının cennet olması..
Bu arada sizin mesleğiniz nedir
Subay
Aynen öteki tarafta mükafatını Allah verecektir
Ben de asker olmak istiyorum allahım nasip etsin..
Bu arafa hanımefendi özel değilse birşey sorabilir miyim
Dinliyorum
Kadın askerlerin ya da üst rütbeli kadın bir askerin pkk ile çatışmaya girme hakkı var mı?
Sadece erkekler mi pkk ile çatışıyor dağda orada burada yoksa kadınlar da terörle çatışıyor mu
Sanırım yanlış bir soru sordum..🙏
Tabi bölümüne göre değişiyor ancak çatışıyor çoğu
Yani hangi bölümdeki kadın askerler çatışıyor daha çok?
Asker olunca benim askerlerimi şehit eden o hainleri ben de leş etmek istiyorum da o yüzden sordum..🙏🇹🇷
Piyadeler topçular
Onun dışında genelde ideal işlerde görevlendiriliyorlar
Gönüllü olanla gidiyor ancak
Anladım. Kadınlara da böyle bir hak tanınmasını sevdim. 🇹🇷🙏 bir de sormanın nedeni genelde hiç Pkk ile çatışıp da şehit olan kadın asker duymadık ya haberlerde ki olmasın inşllah ondan sordum yani.
Anlıyorum inşallah dilediğiniz yere gelirsiniz başarılar diliyorum Allah kolaylık versin
Teşekkür ederim. Son olarak siz nerede okudunuz nerenin ne mezunusunuz efendim
Evet
Acıdı mı
Niye sordun
İşte