Biri var uzun süredir bana tabiri caizse yürüyor ve ulaşılması zorsun diye sürekli ima ediyor bi de adımla mini akrostiş yazmış 😅 neden ulaşılması zor olunca kıymetli sizin için erkekler yakın davranası gelmiyor insanın

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri var uzun süredir bana tabiri caizse yürüyor ve ulaşılması zorsun diye sürekli ima ediyor bi de adımla mini akrostiş yazmış 😅 neden ulaşılması zor olunca kıymetli sizin için erkekler yakın davranası gelmiyor insanın

Herşeyin bir ayarı olması gerek, baktım ki birileri ulaşılmazı oynuyor elimden geleni yapar olmuyorsa devam ederim (yıllardır değişmedi) sürekli zor olup ulaşılmazı oynayan insanlarda içten içe bır sıkıntı olabilir düşüncesindeyim.. Bu tarz kadınlar sürekli ilgi aldıkları için sürekli onaylandıkları için zaman içinde narsisizmde oluşabiliyo (r). Aynı zamanda sürekli ilgi insanlarda bir kararsızlık durumu oluşturabilir. Ve bu tarz insanlar bir çok şeyi kolay beğenmediğinden zaman içinde elinde olanların kıymetini anlamama gibi problemlerde yaşayabiliyor. Evet kadın naz yapar doğru ama başta dediğim gibi bir ayarı olması gerek. Kısacası bu ayarı olmayan kadın ve erkeklerden uzak durmak kişinin metal olarak sağlığı için iyi olabili (r)
Sanırım karşındaki kişi seni etkilemek için yaratıcılığını kullanmış ama yöntemler biraz klişe kaçmış! 😅 Ulaşılması zor olma konusu erkeklerde genelde bir "meydan okuma" hissi yaratır. İnsan psikolojisinde elde edilmesi zor olan şeyler, doğal olarak daha değerli gibi algılanır. Ancak bu, her erkek için geçerli değil tabii ki.
Senin bu soğukkanlı ve mesafeli tavrın ilgiyi daha da artırıyor olabilir. Ama dert etme, bu aslında kontrolün daha çok sende olduğu anlamına gelir. Kendi sınırlarını ve rahatını belirlediğin sürece ne kadar "ulaşılması zor" olduğun önemsiz! 😊
Cevap
5Cevap
Zor insanlara ulaşmaya çalışmak bana daha çok zevk veriyor eğer ulaşamazsam duyduğum acıdan dolayı dahada hırslanıyorum bu arada görsel temsili demi çok cringeeee 🫣🫣
Bu sadece erkekler için değil kadınlar içinde geçerli bir şey. İstanbulu almaya çalışan Fatihin hırsı gibi bir şey. Biraz hırs yapılıyor galiba.
Akrostiş yapacak kadar ilkokul seviyesi bi tipi ciddiye alman peki?
29 yaşında sevimlilik yapıyor aklı sıra
Zeka yaşı önemli dude
akrostis saka mi ahshahshs
okeylesen bir ay sonra ayni kisi olmaz bu arada net. sirf heves
Ne kadar saçma yazmış gözlerim kanadı valla
Ben istemem oyle kadinlari
Ulaşılması zor dediğin kadın kaç para yani?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?