Utangaç kızın tatlılığı çok çok başka.
Başta bunu söylemek istiyorum örneğin elinden bile tutsan böyle hafiften yanakları al al olur ısırırım ben o yanakları.
Adımları sessiz sakindir bazen nefes alışverişini duyabilecek düzeyde konuşurlar ki bu bambaşka bir masumluktur.
Hele eğer ki bir şeye üzülmüş ve ağlıyorlarsa aman Allahım, dayanamam gider sıkı sıkı sarılırım avuçlarımın içine o yanakları alırım göz yaşlarını siler başını göğsüme yaslarım. Hatta belki dayanamayıp ben de ağlarım. Lütfen bütün kızlar utangaç olsunlar. Bu sizi çok çok masum ve incitilemez kılıyor.56 Yorumla
Soran+1 yıl:)) çok iyi anlattım
Soran+1 yılAnlattın
En İyi Cevaplar
Kız kesinlikle değildir şahsen ben öyle olmasını isterim
486 Yorumla- +1 yıl
Ben oyleyim ve sinifdaki cogu kisi beni. itici buluyor.
- +1 yıl
sinif arkDaşlarinin seni çekici bulmalarini mi istiyorsun yani @pelinkanka
- +1 yıl
İtici olmayan insanalar cekici mi olmus oluo? Mantigina sictigimin gerizekalisi
Herkese göre değişiyor bazen eksi bazen artısı olan bir . Bende böyle biriyim utangaç erkeklerle rahat konuşamayan sessiz ve sakin biriyim ama bazen halk dilinde yırtık olmak gerekiyor çünkü ezilirsin. Erkeklerin itici bulup bulmadıysa sorun erkekler utangaç , sakin, sessiz kız ararlar ama yerinde duramayan kıpır kıpır olan kızlarla sevgili olurlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılbende kizlar icin degil ama fazla abartmasin ama oye herkesin ustunede atlamasin
ben utangacim mesela ama bilmiyorum nasil gorunuyorum disardia
bence degil neysen osun baskasi olmana gerek yok ama bence okul ortami icin biraz uyank olmasi lazim insanin00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
273Cevap
+1 yılUtangaç kızları ben seviyorum. konuşurken gözlerimize bakamazlar. yumuşak bir ses tonuyla konuşurlar. Duygularını açık açık söyleyemezler. Bizi kırma ihtimalleri düşüktür utangaç kızların. Utandıklarında yanakları kızaranlar var onlar çok tatlı oluyorlar yerim. Bide en azından utanmaz olmaktan bin kat daha iyidir benim gözümde.
451 Yorumla- +1 yıl
Okurken aklima su soru geldi. Ortamina gore utangac biri nasil gelir? Yani normalde rahat ve ozguvenli ama senin karsinda utangac.
+1 yılGerçekten utangacsa evlenilecek kızdır
Sessizse bilinmez iç dünyası
Sakin insanlar da genelde dusuncelidir , sevilirler
Biraz farklı kavramlar bence175 Yorumla- +1 yıl
sakinligim hep sıkılganlık yaratiriyor baslarda cekici sonra itici..
- +1 yıl
@bollyvvwood ben seviyorum seni
- +1 yıl
eyv yabanci..
- +1 yıl
@bollyvvwood
hint filmleri için dedim - +1 yıl
cok daha samimi oldu efendi..
ya şimdi bizim toplum çok konuşsun utanmasın herşeyi yaşasın çirkef olsun yüzsün olsun istiyor. sen bakma burada erkeklerin hepsininde utangaç sessiz kız istediğine... gerçek hayatta yüzüne bakmazlar hatta küçümserler.
bende şahsen o anlattığın tipdenim. sessiz (yeri geldiğinde konuşuyorum tabi) utangaç bir kızım. hiçbir avantajını da görmedim. biilmiyorum belki ilerde iyi olur. zamanla göreceğiz ;)52 Yorumla
+1 yılTam beni anlattın ama itici değildir. Bende sessiz, sakin ve utangaç biriyimdir. Lakin beni tanıyan insanlar bana sen hiç susmuyorsun derler. :D Beni tanıyanlar ise çok komik, dost canlısı ve eğlenceli biri olduğumu söylerler. Sorunumsa utangaçlığımı yenemediğim den bir türlü arkadaşlık kuramıyorum :/
10 Yorumlaİtici değlde riskli olabilir enfazla. Yanımdaki hatunun mıy mıy beyim bilir tarzı olmasını asla istemem. Yatakta kan verir gibi yatmasını sanki görevmiş gibi benimle sevişmesinide istemem. Bu tür bayanlarda böyle riskler vardır. Kadın dediğin özgüveni olucak. Aşkım kime görüniym kime görünmiyim tarzında olmıycak. Bence
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam tariif ettiğin gibi biriyim ama gördunğum kadarıyla insanlar genelikle ezmeye çalışır bu devirde insanlar daha konşkan biraz çirkef veya dişli kişileri kale alıyo iyi değil ben severim diyenlere inanma bu yaşıma kadar oyle bir erkekle karşılaşmadım kızlar da menfaat bence
41 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın utangaç birini severler asla öyle birini seçmezler
Hiç de değil alakası bile yok. Utangaç kızlar da insan değil mi? İnsanın utangaçlığının envai çelit sebebi olabileceği gibi o utangaçlığı aşma konusunda onlar kadar utangaç olmayanların da çaba göstermesi gerekir. Bana göre ne utangaç erkek ne de utangaç kız iticidir. İtici biri varsa o da insanları böyle utangaç, kısa, uzun gibi şeylerle ayrıranlardır
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Çok utangaç biriyim. Karşımdaki ilk defa tanıştığım biriyse eğer benim için eziyet gibi oluyor. Yüzüm ve kulaklarım kızarır. Ellerimi nasıl hareket edeceğimi şaşırırım. Genel olarak bakışlarımı kaçırırım. Bakışlarımı kaçırmam yanlış anlaşılıyor olsa da sonradan farkediliyor. Hatta arkadaşım dalga geçerdi. Sana iltifat etsekte etmesekte çok çabuk kızarıyorsun diye :$
30 YorumlaKimsenin dışardan ne olduğu belli olmaz. Bana da dışardan görenler çok sessiz çekingen der ama arkadaşlarımın ailemin yanında her türlü şebekliği de yaparım :D Sokakta hanımefendi evde maskarayım ajsgajkgsa :D Yanii , varsın dışardan görenler sessiz desin , ben sesimi sevdiklerimin yanında çıkartırım :)
10 Yorumla
+1 yılUtangac olmasi bazi durumlar icin sirin bile olabilir ama herseyin fazlasi itici yapmacik gelir
191 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
Bu özellikleri taşıyorum. Bir yere kadar utangaç olunur da robot gibi olunmaz. Bir arkadaş var mesela sınıfta yaptığı üç şey şu: Otur, konuşma, uyu. İtici mi? Aslında değil ama sıkıcı. Çekici olsa bile onu çekici yapan bu aşırı utangaçlık ve sessizlik değildir. Efendilik ve yakışıklılıktır. Pısırık erkeği hangi kız sever ki?
Kızlarda da aşırı utangaçlık bana sıkıcı geliyor. Dengesiz de olmayacak ama biraz aktif olmalı. Herşeyin fazlası zarar. Kadın da erkekte de bu aynı bence.00 Yorumla
+1 yılŞimdi genel olarak bir baktım da yine kadın olmak üzerinden insanlara karakteristik toplumsal baskı unsuru tadında "edepli" olmak gibi vurgulamalar yapılmış... Bunlara katılmadığım gibi reddediyorum..
Bu durum karşında diyalog kurduğun insana ve onun yapısal algısına göre değişkenlik gösterebilecek bir durum bence..
Kimine itici gelirken kimine çekici gelebilir..30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Değildir elbette.. Ama seni tanıdıktan sonra da buna devam ediyorsa bu çok olumlu yürütmez diyaloğu..
70 YorumlaUtangaç kız tatlılığı denen birşey var yav :D
Düşünsene onu yanağından bile öpmeye çalıştığında çekinmek kızarmak falan :D yerim onu
Ayrıca oturmasını kalkmasını bilen kız 11111111 adım öndedir397 Yorumla- +1 yıl
@masstear aynen
- +1 yıl
Ya bu foto bunun degil fake bu fake. s. s. s. jsjdjsjxnxnxnsiskksks
- +1 yıl
bir rus asigi mi diyo oturmasini kalkmasini bilmeli diye? Plajlarda ciplak yatiyolarlar sen neyin kafasindasin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız dediğin utangaç olmalıdır derken edebinden dolayı utangaç ve sessiz olmalıdır. Yani yaratılış mayasında erkeklerden daha fazla edep, utanma duygusu vardır onlarda.
371 YorumlaKiz veya Erkegin soyledigin karakterleri barindirmasi introvert oldugunu gosterir. Kendini oldugun gibi kabullenmek en onemli seydir hayatta. Bskasina asik olabilirsin ama zor olan kendine asik olmaktir. Bunlarin soylememin nedeni bu karakterler yuzunden kompleks yaptim uzun donem ama kendine asik olmayi ogrendikten sonra salladim. Kendim gibi oldum. Ve oldugum gibi seven insanlarla yasiorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılKendine âşık olmak? Mesela örnek verseniz
- +1 yıl
Kendini oldugun gibi kabullenmek. Aynaya baktiginda kendini begenmek. (Hastalikli derecede deyil tabi)
Genellikle sorunlarimizin cogusunun ana sebebi "elalem ne der" ya da benim bu vasiflarimdan dolayimi arkadaslarim az gibi sorular. Ama sen seni seversen bu komplekslerden kurtulursun. Kendinle barisik yasarsin. Bu da kendine asik olmaktir.
Soran+1 yılAnladım
Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hayır bunlar iticilikten çok çekici niteliklerdir.. Çünkü bu tipler hep sevimli olurlar aksine.. Ukala ve yavşaklar iticidir tam tersine..
60 YorumlaAz konuşan öz konuşan, çok iş yapan insanlardır, sinirlenince çok tehlikeli olurlar, zeka dolu laf sokarlar 6 ay sonra anlarsın, utangaç erkekler bir kaç kez bakarak sevgilin olup olmadığını anlayabilirler, utanmaları geçince yüzsüz pisliğin teki olabilirler :D
20 YorumlaBen erkegin utangac sakin olmasini tercih etmem. konuşkan espritüel ve onarıcı bir yapsı olmalı. sessiz ve pasif kesinlikle olmamalı. yeri geldiğinde elini masaya vurmalı höyt diyen bir tip olmalı ☺☺
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende utangaç sessiz sakin biriyim ne kız nede erkeklerle konuşamiyorum kekeliyorum terliyorum ateş basiyor hatta hiç de sewgilim olmadi. Dershane ya da üniversite ortaminda arkamdan yobaz filan demisler ama elimde olan bir şey degil benim ve benim gibi olanlari biraz anlayin siz onlarin yanina gidin konusun faydali olur
20 Yorumla
+1 yılbence hic itici degildir hatta cok tatli olurlar... erkeklerin is hayatini etkilemezse bana göre cok iyi niyetli, bisey söylemeden önce düsünen insanlar. böyle insanlar kolay kolay bir insani incitemezler. cok merhametli olurlar :D
10 YorumlaTam tersi çok çekicidir,
Sessiz, masum, mazlum, iyi niyetli, utangaç, melül melül ürkek bir ceylan gibi bakan kız candır, sevilesidir, öpülesidir <340 Yorumla
+1 yılOrtamına ve zamanına göre değişir.. Sessiz sakin olacağın yer vardır bir de pozitif enerjini yansıtman ve gerektiği yerlerde konuşmasını bilmen gereken yerler de.. Bu kız için de erkek için de olması gerekendir. Aksi takdir de bir 'buz dağı' ndan farksız düşünülemez...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. kız için sorun olmaz, hatta olumlu bile olabilir AMA erkek için hiç de iyi sonuçlar doğurmaz. Kendimden biliyorum. Yalnızlar diyarının baş kahramanı olmakla avunuyorum...
20 YorumlaNeden itici olsun genelde böyle insanlar naif, duygusal oluyorlar kırılmaktan korktukları için kimseyi kırmak istemiyorlar. Fazla düşünceli oldukları için utangaç, sessiz, sakinler. Hiçte itmez
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle itici değil çekicidir.
Maymunluk yapıp sağa sola şıçramasından 100 kat daha iyidir.321 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum :)
Türkiye'yi baz alıp çoğu adımı erkeklerin attığını düşünürsek erkeklerin utangaç değil samimi ve hareketli olması gerekir. Kızlar için birşey diyemeyeceğim herkesin beğenisi farklıdır ama bence kız da çok sessiz olmamalıdır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Yeni alıştığı ortamda konuşmaz bir yabancılık ceker fakat alıştığı zaman ortama ayak uydurması için konusması gerekir. Eğer hala konusmuyorsa bir derdi vardır demektir ya da seninle ilgili bir problemi vardır. Alıp karsıma konusmasını sağlarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSessiz insanlar en gurultulu zihinlere sahiptir. demis Stephen hawking. cok dogru demis aslinda. bende sessiz biriyim genelde ama cevremden olumsuz yorumlar alinca kendimi acmaya ve konusmaya calisiyorum artik.. Ve ic dunyamiz, bak o cok olagunustu olur bizde..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
+1 yılutangaç , sessiz-sakin bir kız için itici diyenin ağzına kürekle vururum. kız dediğin öyle olur. hanım hanımcık olmak bir bayana yakışan en güzel ahlaktır nokta. . . .
10 YorumlaUtangaclik erkekte itici, kizlarda da asiriya kacmadikca iyidir. sessiz ve sakin olmak niye itici olsun?
20 YorumlaKişiden kişiye değişir. Ama bence erkek sessiz ve sakin olmamalı. Bence böyle bir erkek hem günlük hayatta hem de ilişkilerde fazla iticidir. Kızlar için ise bu durumun geçerli olmadığını düşünüyorum. Ama kızlar için bir sınırı olmalı. Eğer gidip bulunduğu ortamın en kuytu köşelerine oturup kendi halinde takılıyorsa itici olabilir.
Yanı BENCE sessiz ve sakin erkekler itici, kızlar ise belli bir seviyeye kadar olduğu sürece itici değil, hatta çekicidir. Öyle olmalı diye düşünüyorum yani :D00 Yorumla
+1 yılBence tavrına göre değişir. Eğer sessizliği dışarıya benmerkezci gibi görünürse şahsen ben itici bulurum. Ama aksine masumsa bence iki cins için de çok tatlı.
00 YorumlaAçıkçası bana çok itici geliyor kimseden son derece sosyal ve konuşkan olmasını isteyemem ama bir grupta ortamda biri çok sessiz sus pus ise bana çok yapmacık ve itici gelir özellikle kızlarda
00 Yorumlahiperaktif biri açısından bakarsan onla konuşmassın bile sana göre olmaz çünkü sen konuşamassın yani onunla sıkılırsın ama onun gibi biri açısından en ideal arkadaş
00 YorumlaHayir bende utangacim karsimdakinin de oyle olmasi gayet dogal cok ta sewimli olur...
30 Yorumla
+1 yılkime göre neye göre? herkesin kendine göre bir karakteri bir gideri vardır... kimse kimsenin keyfine cevap vermek zorunda değil...
10 Yorumla
+1 yılutangaclikla sessiz sakinlik ayri seylerdir bana gore. Erkegin utangaci itici gelir ama sessiz sakin olabilir. Kizinda sessiz sakini itici ama utangac olabilir bence budur :)
10 Yorumlavallaha eğer dokunanı bile sapık sanacak düzeyde bir utangaçlık varsa o biraz sıkıntıdır ama normal düzeydeyse sessiz sakin ve hafif utangaç olmak kızlarda iyidir ama erkek her türlüsü kötü
10 Yorumla
+1 yılben o tarif ettiğin kişiyim. bugüne kadar hiç arkadaşım olmadı mesela. burdaki çoğu insan belki farklı davranmayacağını zannediyordur bu kişilere ama öyle bir dışlanıyoruzki..
00 Yorumla
+1 yılHaya sahibi olmak gibi mi? Yoksa özgüveni olmaması gibi mi?
113 Yorumla
Soran+1 yılSen sorduğunda cevap veriyor yoksa pek konuşmuyor
- +1 yıl
İlgim üstünde olur devamlı onunla ilgilenirim. Hem boş konuşan kadın da çekilmez..
- +1 yıl
Kayseride hangi avm yi tercih ederler. Alakasız ama..
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
Ya profiline baktım kayseri yazıyor hemen bu soru geldi aklıma dayanamadım sordum.. İşim ile alakalı
Soran+1 yılAVM ne alaka?
- +1 yıl
Mağazalar açıyoruz araştırma için.
Soran+1 yılİpeksaray kayseri park arada kayseri from
Soran+1 yılForum
- +1 yıl
İpek sarayı ilkdefa duydum. En iyisi o mu ilk yazmışsın. Ayrıca çok sağol.
Soran+1 yılİçerisinde sinema salonu falan var oldukça iyi diğerlerinden farkı yok
- +1 yıl
Tamam dır bidahaki ziyaretimde ipek saraya da bir bakıcam.
Soran+1 yılPeki
öyle birini bul öp başının üstüne koy ve ama içi fesat olmasın tabi çünkü sessiz olup yere bakan yürek yakan insanlarda var...
10 YorumlaBence değil çünkü utangaç insandan kimse kötülük görmez hatta utangaç insanlara bayılırım 😊😊
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍👏👏
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ben zaten o şekildeyim. Karşımdakinin de öyle olmasını istemem. İki utangaç insan anlaşamaz ki.
72 Yorumla- +1 yıl
Dur kız elleme utanıyomm:))))))
+1 yılKesinlikle itici değildir sadece kendini ön plana çıkarmak için bir taraflarını yırtmayan hanımefendi\beyefendidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu erkekleri anlamadım arkadas. Hem kiz sesiz sakin utangac olsun isterler hem de cok sessiz hiç yesil ışık yakmiyor biz o kıza nasil çıkma teklif edelim reddediliriz derler.
20 Yorumlaİticidir insanoğlu ateşle oynamayı sever. Sessiz sakin birinden zarar gelmeyeceğini bildiğinden haz almazlar.
40 Yorumlabirinin itici olması için yapmacık ve dikkat çekmeye çalışması gerekir bu söylediğin özellikler değil :)
10 Yorumlakarakter olarak çok konuşup boş konuşup gürültücü çok girişken olmaktansa böylesi daha iyi ama iletişim kurarken biraz itici olabiliyorlar
00 Yorumla
+1 yılBazen sıkıcı olabilir sessizliği. Ama utangaç oluşu masumiyetindendir belkide, iticilik farklı durumlar için söylenebilir bu durum için değil
00 Yorumla
+1 yılHerkes utangaç olmalı diyor. Yahu bu -meli -malı neden kullanılıyor. Bir kadın afet-i azam olabilir, nerde nasıl davranacağını bilen ve yırtık, gözü açık, konuşkan da olabilir. O kadında sevilir.
00 YorumlaEvet iticidir. Utangaç ve sakinliğe bir nevi kabul olur ama sessiz bayan ezilmeye mahkum olur. Günümüzde kadın şiddetleri ise bu yüzdendir.
00 Yorumlabazen nefret ediyor insan ki konuşmak istediğinde çok sinir bozucu oluyor o durumdan duruma değişir insan bazen susmasını bazen gülmesini bilmeli
00 Yorumla
+1 yılElbette Hayır. Içine kapanık olanlar gizemli olurlar. Kızlarca epey ilgi görür bu içine kapanık olmak.
02 Yorumla
Soran+1 yılPek yararını görmedim doğrusu.
Bence kizsa degildir tatlisir hatta ama erkek adam dedigin girisken olur
20 Yorumlafazla utangaçlık evet itici yapar insanı ama sakin ve sessiz olmak hem kız için hem de erkek için iticilik söz konusu değil. boş konuşmak yerine sessiz kalmayı tercih ederim yeri geldiğinde ztn konuşursun
00 Yorumla
+1 yılbence çok sevimli kılar tbi ki kişiden kişiye değişir çapkın erkekleri uzak tutmanın en güzel yolu istedikleri eğlenceli tipler olduğu için en iyisi
utangaç çekingen sessiz benim için imkansız kız modeli10 Yorumla
+1 yılKız da güzel bir şey de erkek de çok çekici gelmiyor kızlara ;-)
10 Yorumlakız veya erkekte de itici değildir bence ama ikisininde öyle olması biraz itici olabilir birinden biri ötekini konuşturmalı
00 Yorumla
+1 yılBilakis;çekicilik listemin üst sıralarında... önemli erdemler bunlar
10 Yorumla- Devamını Gör (391)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler