AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sessiz Sakin Kendi Halinde Diye Düşünürüm.
Buna niye bu kadar güldüm ya xbxbckcbxkdhdg
:D yaa alırım aklını
Ben de aynıyım yapım böyle hiç değişemedim
Değişmek istedin yani
Evet istesemde değişemedim
Hmm peki öyle olmak bir şeyler kaybettirdi mi yaşın benden büyükmüş
Evet 36 yaşına gireceğim hayatta çok şey kaybettim çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık sessiz öz güvensiz asosyal biriyim çocukken okula gidiyordum ama okul hayatım boyunca hep sessiz sıramdan kalkmayan kimseyle konuşmayan biriydim sokağa çıkardım sessiz kalırdım maalesef hiç açılamadım ergenlikten sonra da kendimi iyice kapattım zaten gençliğim hep eve kapalı geçti senelerdir evden dışarı da çıkmıyorum hayatım evden ibaret
Çalışmıyor musun
Daha gençsin ya gençliğin geçmemiş ki
Hayır işsizim gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti maalesef hayatı kaçırdım gençliğimi yaşayamadan kaybettim
Ailenle mi yaşıyorsun
Evet
Konfor alanından çıkmak lazım ben de öyleyim zorla üniversiteye yazdırdılar biraz açıldım eskiye göre
35 yaş da genç yani istediğin her şeyi yapabilirsin bizim sınıfta 35-40 yaşlarında okuyanlar var
Ben 10 15 20 sene önce de aynıydım hiç adım atamıyordum hâlâ aynıyım adım atamıyorum kendimi hep geri çektim eve kapandım maalesef gençliğimi hep evde geçirdim kendimi yetersiz güçsüz hissediyorum yaşlandıkça hayata dışarıya daha da yabancılaştım
Psikolojik destek almayı düşündün mü depresyonda olabilir misin
Zaten senelerdir depresyondan bunalımdan çıkamıyorum ki hep stres sıkıntı kaygı endişe halindeyim hiç destek almadım maalesef çocukluğumdan beri bunları aşamıyorum
Ya bak kendini çok güzel ifade ediyorsun dışarda bir sürü boş beleş insan var özgüvenleri tavan bence destek almalısın dünyaya bir kez geliyoruz harekete geç zaten her şey yolunu bulacak tek olunca konuşacak biri olmayınca insan depresyona sürükleniyor bir dışarı çıksan çevre edinirsin kendine
Kendimi yazarak ifade ediyorum gerçekte böyle konuşamam anlatamam insanlarla yakınlık kuramıyorum hiç arkadaşım yok hiç sevgilim bile olmadı hep yalnız kendi halimde içime kapanık biri oldum çocukken hayatım daha güzeldi evet o zamanda utangaç çekingen içime kapanık sessiz biriydim ama hiç değilse dışarı çıkıyordum az da olsa arkadaşım oluyordu sokakta oynuyordum dışlansam da okula gidiyordum ama şimdi hayatım evden ibaret senelerce eve kapalı yaşamak beni fiziksel zihinsel duygusal sosyal psikolojik her yönden olumsuz etkiledi yaşadığımı bile unuttum
İstemiyor musun yani içinden mi gelmiyor dışarı çıkmak yoka çekiniyor musun
Çok istiyorum ama olmuyor senelerdir istemeyerek eve kapalı yaşıyorum temiz havadan güneşten bile mahrum kaldım bu benim sağlığımı da olumsuz etkiledi
Sessiz sakin kendi halinde bir insan olduğunu
bir şey düşünmem
düşünmem