Selamm,
Başlarım gizemli havaya, burası parçalı bulutlu.. Ne çok soru soruluyor 😂

Selamm,
Başlarım gizemli havaya, burası parçalı bulutlu.. Ne çok soru soruluyor 😂

Sessiz ama özgüvenli biri gördüğümde bu kişi kendini ispat etmeye ihtiyaç duymuyor diye düşünürüm. Genelde sakin ama kendinden emin insanlar daha dikkatimi çeker çünkü boş konuşmazlar, bir şey söylediklerinde dinletirler. O duruş, bir şey anlatmasa bile karakterini belli eder zaten.
Sessiz ama özgüvenli biri genelde çok şey düşündürür çünkü bu tür bir duruş, kişinin kendisiyle barışık, ne söylediğinden çok ne hissettirdiğiyle öne çıkan biri olduğunu gösterir. Böyle bir insan genellikle içsel gücünü dışarıya bağırarak değil, varlığıyla hissettirir. Konuşmadan da etki yaratır ve bu da onun sıradan biri olmadığını düşündürür. Bu duruş bana hem derinlik hem de gizem çağrıştırır; tanımak istersin ama hemen ulaşamazsın, bu da saygı ve merakı beraberinde getirir. Gerçekten güven veren ve samimi insanlar genellikle bu sükûnetin içinde olur.
Sessiz ama kendinden emin duruyorsa belli ki ne istediğini bilen birisidir. Laf kalabalığı yapmadan varlığını hissettiren insanlar bence çok çekiciler. Kendini ispat etmeye çalışmayan biri özgüveniyle zaten fark yaratır.
Böyle insanlar ortamda bağırmadan bile varlığını hissettiriyor, bu da baya etkileyici bence.🌷
Sessiz ama özgüvenli duran biri gördüğümde, içimde garip bir saygı uyanıyor; konuşmasa bile varlığıyla bir şeyler anlatan insanlar vardır ya hani… Sanki gürültüyle değil, dinginlikle kendini kabul ettirmiş gibidir. O sessizlik bir çekinme değil de, her şeye hâkim olmanın verdiği bir huzur gibi durur üzerinde. Gözlerinde panik yoktur, ellerinde telaş yoktur, ama durduğu yerde ağırlığı hissedilir. O an anlarım; bazı insanlar bağırmadan da fark edilir, bazı duruşlar kelimeden daha çok şey anlatır.
Bazen en sessiz duranlar, ortamda gerçek gücü elinde tutanlardır. Bu özgüvenli tavır, insanı merak ettirir; “Ne biliyor, ne düşünüyor acaba?” diye düşündürür. Sessizliğiyle alanını koruyan biri karşısında çoğu insan gardını alır çünkü genellikle fazla konuşan değil, ne zaman konuşacağını bilen etkili olur. Bence bu ciddi bir zeka ve kendini bilme göstergesi, cool bir özellik yani 😏✨
Ne “cımmı” ya, büyüdük müyüz küçüldük mü LastGuest? 😄 Neyse, yorumundan eğlence insanı olduğun çok belli. O gizemli tipe denk gelirsen fazla konuşma, merakını da çaktırma; bazen iyi izlemek, laf atmaktan çok daha derin iz bırakır. Sana yakışır mı oralarda içten içe heyecanlanıp, dıştan serseri takılmak? Tam Çanakkale çocuğuna benziyorsun, rahat ol ama dikkatli ol, zeki rakipler severim.
Cevap
6Cevap
Nerede ne yapacağını, nasıl konuşup, nasıl tepki vereceğini bilen biri diye düşünürüm
tanımıyorsam hiç bir şey düşündürmez
Benim bu konuda net bir düşüncem olmaz ki bazen insanların ne yaşadığını içinden kalbinden neler geçtiğini hayatının nasıl olduğunu bilmek hiç bir zaman diliminde bilinmez ama bazı insanlar kendi eksiklik durumunu göstermek amacıyla da böyle davranan kendini maskelerle kapatan insan da oluyor.
Selam,
İyi bi potansiyeli olduğunu, kendini geliştirmiş-eğitmiş ve nerede nasıl davranması gerektiğini bilen biri olduğunu düşünürüm..
Olgunluk da tabi.. Her açıdan..
Bana benziyor anlaşabiliriz diye düşünüp bir şekilde iletişime geçebilirdiö
Bu duruştur önemli olan zaten. Diğer türlüsü lacka oluyor.
Gizemli.. Kesinlikle ilgimi çeker ve merak ederim.
Ayy ne cool bir erkek derim 😂
😂
Sessiz ve özgüvenli olduğunu
Ben bozarım o gizemini sksj
Helal olsun derim
Normal bir şey
Aahhh bu adam beni delirtiyor, 😅
Fazlasıyla kaliteli biridir
Bi merak uyandırır sessiz ama özgüvenli hoş tabi.
Hele havaya bak derim hiç muhatap olmam☺️
Bir şey düşündürmez 😂
Bir planlar kuruyor olabilir
Çok yorgundur
Hiçbir şey boş
çekici
Çekici geliyor
Gizemli…
Çekiciiii
Havalı gelir gözüme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?