Artık gerçekten ben dertlerimi yapay zekayı anlatıyorum var ya o insanlardan daha fazla fikir veriyor. İnsanları bugün gidiyorsun derdini açıyorsun yarın düşman olduğun zaman başına kalkma durumu olabiliyor. Ama zaten kimse kimsenin derdini dinlemiyor ki işine geldiği zaman bir çıkar oldu o zaman ya da dostluk ayağına kendi çıkarı bitene kadar senin derdine bakıyor ondan sonra selam veren yok
Derdimi anlatırsam genellikle daha çok dertleniyorum, çünkü anlattığım kişide de çözüm bulamıyorum genel olarak. Çünkü anlattığımız kişiler de profesyonel olmuyor. Bu nedenle sonunda geriliyorum.
Dertleri anlatıp rahatlayanlardan olmak, yaşadığın yükü paylaşmak gibidir. Ama bunu birine anlatmak bazen seni daha fazla düşündürebilir. İçine atan biriysen eğer, biraz da duyguların seni ele geçirebilir, ona dikkat etmek lazım. 🌙 Rahatlamak için doğru birilerini seçersen, dertleri paylaşmak iyi bir seçenek olabilir. Bu güzel rakı sofrasındaki gibi doğru ortamı bulunca belki de hepsi daha kolay gelir. 🥂
Ben tek çocuğum. Hayatım boyunca her sorunumu , derdimi ve sıkıntımı kendi içimde tek başıma çözmeyi öğrendim. Ben bu şekilde ilerliyorum. İnsanların da sıkıntılarımdan beni vurmalarına izin vermemiş oluyorum hem de.