KS'de mesaj gonderdiginiz kizin ya da kizlarin size cevap vermemesi veya geri donmemesi size ne hissettiriyor?
Icinizden onlara kufur ediyor musunuz?
Ya asagiliyor musunuz?
Icinizden onlara kufur ediyor musunuz?
Ya asagiliyor musunuz?
adam yerine koymuyor galiba neyse salla gec seni sevmedikten sonra küfür etsem ne yazar o kendi egosunu tatmin edecek erkeklerle takilsin o zaman diyorum ama sonrada kendime tipsiz aşağılik herif sen adammisin ulan diyorum kendime ve kizlara küsüp aseksuel alter egoma burunup kizlardan uzaklaşıyorum
Offf ama öyle deme :((
Gerçekleri konuşalım.
Şöyle Diyorum ; Arkadaş bir telefona bakmak bu kadar mı zor?
o telefonu sana süs diyemi verdiler.
bir cevap verde ben konuşursam 2 olsun. (Anında Cevap Verilir) :)
hadi be kızım cevap ver ölmüycen ya.
Bunlar benim söylediklerim :)
:D ahahhaa ilginc bir yaklasim
haha :) öyleyimdir
Kızlar mesaj gönderdiği erkeğin cevap vermemesi sonucunda ne hissediyorsa onu hissediyorlardır muhtemelen.
ben boyle birsey yasamadigim icin bilmiyorum
Olabilir. Allah yaşatmasın.
Ben birine mesaj atsam o da bana donmese cok bozulurum hee :D
:D ahahha sende haklisin
Cevap
141Cevap
Gönderdiğim halde cevap alamazsam (gondermedım) boyle bir şey olsa kızın ön yargılarından kurtulmadıgını gordugum ıcın konusmamayı tercıh ederım.
Tebrikler guzel cevapti :))
3 yıldır üyeyim bu zamana kadar çok nadir olarak 1 2 kişiye mesaj attıysam atmışımdır onlarda geri dönüş yapmıştır sağolsunlar
senin gibi ırıspısııya neden cevap vermesinler ablasi ya :D
o ne demek şimdi? kötü bişi mi :(
Bu sitede öyle bir deneyimim olmadı çünkü kimseye mesaj atmadm ama facede olmuştu her önüne gelen kıza mesaj atan biri olmadgm için sadece reelde gördüğüm etkilendiğim kızı eklemstim bir kere oda onaylamisti sonra mesaj attım cevap vermedi kıza küfür etmedm tabiki ama yinede cevap yazar insan dimi hiç iplenmemek hoşuma gitmemişti. d
kotu bir durum iplenmemek. Ama sen en iyisini yapiyorsun
bu sitede sadece 1 kıza mesaj gönderdim cevap vermeyeceğini bile bile sadece 1 şey söylemek istedim. o da cevap verdi teşekkür etti bende teşekkür ettim ve kapattık. selam tanışalımmı daha bu yaşıma geldim ne reelde ne net ortamında hiç 1 kıza demedim
En güzel hareketi yapıyorsun bence
Ilk mesaja cevap gelmemsi onemli degil ancak koyu muhabbetteyken gec yazilmasi ya da cevap verilmemesi ustelik kiz baska yerlere yorum yapip cevap vermemesi beni deli ediyor he bide seviyeli atilan ilk mesaja cevap verdikten sonra engelleyen kizlara bildigim tum kufurleri ediyorum
O kötü bir durum çok haklısın :/
Kizin birine nerelisin dedim İstanbul dedi bide guldu sonra bir baktim engellemis zilli bastim kufuru duydu mu duymadi mi bilmiyorum
:))
Yapmayin boyle :)
Ama küfür etmen doğru mu?
Belli ki onun kisiligiymis
Isvicreli bilim adamlarinkn yaptigi arastirmaya gore kufur etmek insanların sinir sistemini gevsetip rahatlamalarinj sagliyormus :)
Bak sen şu isvicrelilere :D
Bende sandım sadece dış macunu üzerinde hep araştırma yapıyorlar :D
Her bir boku arastiriyor bunlar kafayi yemisler inek kakasinda minerallerin olup olmadigini arastirmislar pislik herifler :)
Evet midem kalktı
Bosver hayvan gubresinde minarel oldugunu zaten bizim koylumuz yillar once hic arastirmadan bulmuslar ve uygulamislar
Değil mi toprakların üzerine serperlerdi falan
Aynen konuda teee nerden nereye geldi neyse by
Mesaj attigim kisiler muhakak geri doner cunku bir sohbet olmustir once sorulardan filan oyle her onume gelene mesaj atmiyorum
Bana yazan herkesede cevap yazarim
En iyisi biraz olgun olmak gerekiyor bu konuda,
Hayır ilk defaj dün gece birine mesaj gönderdim cevap vermedi 2 haftaya yakındır takip ediyorum düşüncelerini çok yakın hissettim kendime cesaretlendim mesaj attım ama cevap vermedi ne yazık ki çok üzgünüm :(
Üzüldüm senin adına :((
Bende üzüldüm hala da üzülüyorum ama galiba hiç dönmeyecek tekrar yazıp rahatsız etmek de istemiyorum
Ilk olarak mesaj atma gibi bir psikolojiye sahip değilim , Kutu orada tuş orada isteyen atar.
cok iyi
Artik kimseye mesaj atamasin! Das ist verboten!!
Yasakliyorum!
Its a joke don't worry.
Yes
heyy dostum sizin sorununuz nedir :D
Hizlandirilmis ingilizce kursuna dondu burasi :D @cicikiz_21
Öyle tanımadığım birisine mesaj atmadım şükürler olsun şu güne kadarda hiç mesajlarım cevapsız kalmadı çünkü insanlara yaklaşılması gerektiği gibi yaklaşmaya özen gösteriyorum
ne guzel, olgun bir durus bence
Teşekkür ederim malesef ki öyle bir zamanda yaşıyoruz ki elini tutamadığımız sevgilerimiz varken şimdi yolun ortalarında öpüşmelerimiz modernleşmek adına yobazlaşmalarımız var eskiden dünyanın daha güzel olduğunu düşünüyorum
hayır asla. ama buradaki abazanlardan dolayı bende araya gittiğimi düşünüp uzatmıyorum
kesinlikle oyle oluyor arada sizlerde kayniyorsunuz
uzatmadığım için öyle içimde kalıyo ukde olarak
Ben daha burdan birine hiç göndermedim çekiniyom açıkçası. Selam Merhaba yazıcam ama cevap alamazsam diye korkuyorum abaza gibi hissediyorum sonra kendimi. Bu tiple cevap Şansı sıfır çünkü :D
Tıp önemli bu konuda ama selam merhabalara pek cevap verilmiyor :/
konuştugum hem bayan hem erkek arkadaşlar olsun arkadaşca konuşuyoruz ilerisi yok oyüzden ben birine nnasılsın dediğimde aradn bir hafta bile geçse kesin cevabı gelir.
ilginc, iyiymis
Açıkçası ben mesaj yollamaya çekiniyorum çünkü ortalık sapık kaynıyor ve bu damgayı yemekten dolayı çekiniyorum. Bu yüzden kızlar atarsa cevap veriyorum yoksa ben çok çok nadir atıyorum.
bir de o durum var, o kadar abazzan erkek var ki, normal ddurust erkekler de atmaktan cekinir oldu
Kesinlikle artık biz bekliyoruz kızlardan. Bu olay sırf burada da geçerli değil dışarıda da hoşlandığım bir kızla gidip konuşmaktan çekinir oldum bu durumdan dolayı.
aynen artik oz guvven kaybi da oluyor
Maalesef :(
Henüz olmadi fakat konusup daha sonra mesaj attigimda cevap vermeyen oldu bisey demiyorum ya da hissetmiyorum tercih meselesi ister yazar ister yazmaz :)
Haklısın:))
valla atmam kimseye burdan mesaj ama bir kere olmuştu öyle hoşlandığım bir kıza atmıştım mesaj dönmemişti bana bir hafta sonra yazdı baya konuştuk o zaman :):)
Yine de dönmesi çok güzelmiş.
Ben burayı kastetmiştim ama olsun geri dönmesi çok iyi
Haklısın :)
Kimse kızlara mesaj atmıyormuş. Demek ki bu sitede bütün mesajları ben atıyomuşum. Rahatsızlık verdiğim için üzgünüm kızlar :)
Ahahahaha sen niye her kıza mesaj atıyorsun bakim :P
Hiç sorma demek mesaj atmayanlara denk geldik
Ahahaha bilemem orasını :P
Evet mantıklı aciklamara inanıyorum ben :)
Burada tanıyıp arkadaş olup mesajlaştıklarım var onlar bana yetiyor başkalarına mesaj atmaya gerek yok. ;)
evet az ve oz :))
çok nadir mesaj atarım... attığımada geri cevap gelmezse çok yoğun herhalde sıra bana daha gelmedi derim üzerinde fazla durmam :)
Ahahahja :))
Vay anasını be
Bize hayalet üyeler mesaj atıyor desene kimse mesaj atmiyormus :D
Bende karşılık vermem çırpın IP dursunlar
Ahahahah bak şimdi mesaj kutun nasıl dolacak :D
yaşamadım onu hiç saga sola saçma sapan mesaj yazarsan bunuda kabullenicek cevap alamayan rastgele mesaj atmak nedir az egonuz gururunuz olsun be kardeşim
haklisin
Benim tepkim :Dscontent-a.cdninstagram.com/.../...131447016_a.jpg
Ahahahajahha
lanet olasi federaller. Hatuna bak benden egolu diyorum...
ahahahhaa
Birşey hissettirmiyor. Alıştık artık kızların bayağılıklarına.
:)))
Ayy yazık:(((
Valla öyle önüme her gelene yazmam. Orijinal bir tip olmalı. Kırık olmalı. Gırgır geçmeyi bilmeli. Zaten öyleleride benim de niyetimi bildikleri için cevap yazarlar.
Helal olsun bim poşeti
Kız beni iplemedi derim yoluma bakarım. Vermezse dünyanın sonu değil ya. Ama bazı takıklar küfürde eder aşağılarda. Her çeşit yaratık var işte. Sallamamak lazım.
En iyisi bosvermek
Bazı konularda birşeyler sormak için attığım oluyor. Cevap gelmeyince hiçte öyle hakaret dolu şeyler düşünmüyorum. Demekki konuşmak istemiyor diyorum...
Güzel düşünce :)
Yani neden anlamsızca hakaret edeyim ki. Sağlık olsun der geçerim. Onyargili olmam hiçbir zaman kimseye karşı...
can sıkıntısı ortak olunca dil açılıyo :) yoksaaa ne sen ilgileniyon ne başkası...
Aynen :)))
:DDD
Kimse atmamamış eee bize mesaj atanlar kimler :D Üstelik burada bana israrla hergün mesaj atan biri var atmiyorum demesine rağmen. Ufak at civcivler yesin
Ahahaha çok fena yakalanmış :D
kim o kim :D
Kim olduğunu söyle :)
Herkes merakla bekliyor bak :D
Donmeyen olmadı ^^
saka bir yana cok nadir atarım bayadır konustugum bırı dısında kımseye yazmadım zaten
Az olsun öz olsun diyenlerdensin yani :))
O da guze
muhabbetimin olduğu bir kişi var, o da sağolsun hiç cevapsız bırakmaz :) @hayatbirtiyatro
Herkes senin gibi nazik olabilse keşke. Cevapsız bırakılacak insan değilsin :D @yigitcoo
vayyy vayyy :D
Afferin size gencler :D
Valla hiç mesaj atmışlığım yok :) Ama attığımda cevap vermezse de o onun bileceği iş
aynen :))
ben sıkıldıgım zaman yazıyorum genelde sureklı konustugum kısılere yazarım ama dalgasına bıle bazen bısey atarım komıktır flan atmayanda atmasın :) cok kısı var konustugum yanı sıkıntı yok.
vayyyy hava bin bes yuz :D
sonradan okudum da bıraz oyle gozukmus ama o anlamda demek ıstemedım tabıkı :)
hayır etmiyorum küfür falan, herkes özgürdür verir ya da vermez ama çok aptalca ukalaca cevap verenler var onları tutup sabaha kadar sikesim geliyor :)
Evet buradan insanlara mesaj atmışlığım vardır hepsi de dönüş yaptı. İnsan gibi davranırsan dönüş yaparlar arkadaşım. Bir insanın niyetini kelimeleri belirlemeli.
iste buna sapka cikarilir :))
Teşekkür ederim benim doğrularımı söyledim sadece :)
Konuşmayi kendi başlatıp ya da konusabilir miyiz dedigimde evet diyip sonra cevap vermemesi çok kufredilesi durum. Sadece aşağılık kraktere sahip insanlara yakıştiriyorum
Haklısın
Kafasına göre tavır yapıyo takmıyo pozlarında diyorum çiziyorum hayatımdan o kişiyi :D her insana dostta çok arkdaşda çok sevgili de çook ;) kimse hint kumaşı değil neticede :) .
küfür falan etmiyorum ama ön yargılı oldukları için üzülüyorum biraz çünki bazen arkadaş olmak için değil de bişey daanışmak için mesaj attığım oluyo
bence direk konuya girmelisin :D
yine cevap vermezler
verirler bence, en azindan ben veriyorum. Ama merhaba selamlara vermiyorum, samimi bulmuyorum
ne alaka ki samimiyetle
Niyetlerini tam bilmiyorsun, bu yuzden bosa zaman harcamak istemiyorsun. Ama sen bir konuda danismak icin direk konuya girersen karsida ki seni daha samimi gorur
iyide sadece selam yazmıyorum ki ben selam müsaitseniz bişey sorabilir miyim çok önemli benim için yardımcı olun lütfen müsaitseniz diyorum
hayir oyle yazma, konu neyse direk onu yaz. Basina merhaba koy ama D:D
tamam tavsiye için teşekkür ederim ablacık
rica ederim kardescik
cike cik diyosun yaniii hmm :((((
evet cok saygisiz oldugunu gösterir konusmak istemiorsun bunu söyle birakmadi engelle hic yazmamak yakistirmaiorum
haklisin ama tanimadan da mesaj gondermek de abes yani
gönderdigin mesaja bagli simdi abzalik yaparsan ya da tanisma amacli cevap vermemekte hakli olur ama bir konu konusmak istersin cevab vermez ondan bah etmistim
direk konuya gir
Bana geri donmuyorsa mutlaka musait olmadigini isi oldugunu dusunurum baskasi ilgilendirmez. Baskasinda genel olarak kesin baskasi var baskasyla konusuyor olur :)
İşte olgun bir davranış :)
Küfür etme gereği hissetmem , cevap vermezse ya işi vardır diye beklerim ya da ömür boyunca yazmam olur biter...
Mesaj gönderdiklerimden hiç biri geri dönüş yapmamazlık etmedi.
Ne diyeceğin önemli ;)
Haklisin, ne diyecegin cok onemli
Günde 20 fix mesaj geliyor. Cevap vermiyorum adam hala yaziyor profil resmine bakiyorum oda fake resim diyorum bu adamların kafasi niye çalışmıyor..
hiç sorma aynen bana da geliyor. Hatta ergenler kardeş ayağına yazıyor belli bir süre cevap vermeyince iyice zıvanadan çıkıyorlar
Kezbandır diyip kurtuldum diye seviniyorum bir kezban la konusmak dünyanın en kötü işkencesidir. (kezbanlar kendilerini erişilmez görür)
Ahahahahah :D
Kekoluk sezdim :D
pek bir mesaj atmadim. simdiye kadar attiklarimada cevap geldi cevap gelmesse okumamistir derim cevap atilmayacak. mesajlar atmam atarsam okuyupta atmadiysada varsin oyle olsun umursamam yahu
2.3 kişiye atmistim fikir danismak için , fakat onlar yanlis anladilar sanirim cevap vermediler , dahada kimseye atmiyorum.:)
Sinir ettiriyor, kendisinden uzaklaştırıyor herkes içi böyle bu :D
Evet haklısın
Küfür etmiyorum neden cirkinim diyorum kimse bakmiyor diyorum kendime küsüyorum
Küsme kendine sen
Ee küs o zaman :D
Az önce bana mesaj attin cevap vermedim ama yanlış anlama lütfen tesadüfen gördüm burada cevabını..
Ahahah gençler lütfen kavga etmeyin :D
Genelde cevap vermiyorum konuştuğum 3-4 kişi var sadece :)
Sohbetiniz bol olsun :)
bunu anlamak çok kolay :D özelden mesaj yaz bana ziklenmediğinde anlarsın nasılmış :D
valla ben genelde atmam ama atarsamda dönüş oluyor. olmasada önemsemem
ne guzell :))
Mesaj atsamda cevap vermese ilginc olur ya :) ama olsun yine engeli basarim:)
ahahahah cevap vermeyene engel :D o da iyiymis
Buradan kimseye mesaj atmayacağım atmamaya da devam :)
bence de atma :))
hiç bir kıza mesaj atmadım burdan. o yüzden herhangi bişey hissetmedim hissedemem zaten yapmadığım birşeyi. denemek istiyorum bak şimdi :D
Denemesi bedava :))
Diyorsun :))
Ahahah
Kaybedenlerdensin.. fuat avni :D
kimseye mesaj atmam fakat yardım için attıysam ya görmemiştir ya da egoisttir diye düşünürüm yardım istiyoruz :D
Mesajlaşma sohbet tutar seviyeli bir yorumlama sonrası olur direk mesaj atmak falan uygun değil zaten
Kesinlikle haklısınız
Aynen bende bunu anlatmaya çalışıyorum
Atamazsın xperin yetmiyor :))
Hem de gizliyim :P
Başka bir sefere artık :)
Kimseye mesaj atmıyorum
1 xper ile atamıyorsun zaten :(
Bu 4. hesabım ;)
Ahaha ne oldu da gitti diğer hesaplar
Can sıkıntısından sildim
Aman bazıları gibi sapıklık olmasın da :))
Öyle bir şey söz konusu bile olamaz hepsi tanınan hesaplardı ve sanatçı bir insanım kendime yakışmaz gizliden bile!
Çok sevindim bunu duyduğuma :)
Oturup ağıt yakıyorum aynen şöyle: vala valaaaaa gardaş gardaaaaaaş kız cevap vermedi aman aman amaaaannnn feleğim şaştı:)
ahahahahah :D
Benm fazla bir huyum değil ama whatsapp olsun facede olsun mavi tik btakirim :) eski sevgilim. Bu yüzden ayrıldı :))
:D uzuldumm
o konuda haklisin tabiii
tabii yaa, yuru be ablasi kim tutar seni :D
Alışmıstir yuzsuzler hahha bir şey hissedeceklerini sanmiyorum
evet bazilari icin gecerli bu
Arkadaş olalım mı diyorum. Olalım dedi. Tamam beni ekle diyorum. Aman sen ekle uğraşamıycam be salak diyo :)
Ahahahah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar