Belki bu bazı erkek yalakası kızların aklını başına getirir ülkeyi bu hale getirmek istediklerini anlarlar

Belki bu bazı erkek yalakası kızların aklını başına getirir ülkeyi bu hale getirmek istediklerini anlarlar

2Yüzlüİnsanlar sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bu benim de çok dikkatimi çok çekiyor o kadar aptallar ki kadınları baskı altına aldıklarında günahtan korunduklarina inaniyorlar ama ergen erkek çocukları oynatip ilişkiye girdiklerine kendilerini günahsız saniyorlar
sadece günah değil kadının kendinden korkup gelişmemesi için her türlü şeyi yapıyorlar ki istedikleri gibi yönlendirebilsinler mecbur bıraksınlar
Afganistan cahil bir ülke maalesef...
Erkeklere kalsa Dünya halimiz duman gerçekten
erkeklerin tek düşündüğü şey kendileri zaten
Elbette böyle bir ortamın varlığı, insanlık adına gerçekten içler acısı bir durum. Kadınların, insanca yaşayacakları temel haklara erişimlerinin ellerinden alınması sadece kadınlar için değil, toplumun bütünü için felaket anlamına gelir.
Kadınlara eşit haklar verilmediği bir düzenin sonunda toplumun tüm dinamikleri çöker. Eğitimden sağlığa, ekonomiden adalet sistemine kadar her şey bundan etkilenir. Bu tarz örnekler, kadın erkek eşitliğinin önemini daha da açık bir şekilde ortaya koyuyor. Bu bir uyarı aslında: Güç kullanmanın insana değil, adalete hizmet etmesi gerekiyor. 🌍✊
Hayal bile etmek istemiyorum. Ama hâlâ karakterli erkekler var biliyorum.
Afganistan bunun örneği zaten iğrenç 🤮
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar