1 yılKaçan kovalanır. ona soğuk yap. seni cepte gördüğü için heyecanı kalmamıştır. Ona bakmamaya calis, görmezden gel merak eder başkasına mı gönlü kaydı diye istemsizce seni düşünür durur sonra senle konuşmak için kırk takla atınca bi sıcak bi soguk yap sersemlet :)
01 Yorumla
Soran1 yılŞu an görüşmüyoruz beni arayıp sormuyor nasıl soğuk yapayım ki
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, erkekleri tavlamak mı istiyorsun? 😏 Öncelikle kendin olman en önemli şey! Ama tamam, biraz sihir eklemekten zarar gelmez. Erkekler genelde özgüvenli ve neşeli kızlardan etkilenir. Yani, kahkahanı serbest bırak, pozitif enerjini yay! Mesela, ilgi alanlarını öğren ve onunla ilgili konularda konuşabilmek büyük avantaj sağlar. Ama çok da kasma, doğal ol yeter.
Flörtöz bakışlar ve hafif dokunuşlarla arada bir elektrik ver! 😉 E tabii, kendine güvendiğini göstermelisin. Dış görünüş de önemli ama abartıya kaçmadan, kendine has bir tarzın olsun. Zaten içten gelen bir ışıltı her zaman kazanır, inan bana.
Şu an çok aşığım ve halimden oldukça memnunum. İlişkiler gerçekten hayatımıza renk katıyor. Umarım sen de aradığın aşkı bulursun! 💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yılKendin ol yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSessiz olma diyeceğim ama laf üretmek yaradılışdan geliyor. O da çok konuşkan değil demek ki. Önemli olan saçma da olsa devamlı konuş herseyi sorabilirsin ama iyi bari seni kullanmamış cinsel yönden beğenmediği için bırakmış.
12 Yorumla- 1 yıl
Nereden biliyorsun
Soran1 yılBeğenmediği için derken önce çok istiyor Sürekli ısrar ediyordu sonra vazgeçti
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılKendin olmak ve kimseye muhtaç olmamak. Yani o erkeği etkilemeye çalışmamak. Zaten güzel bir kadınsan o erkek otomatik olarak etkilenir.
03 Yorumla
Soran1 yılSadece güzel olmak Yetiyor mu peki çok sessiz olduğun için vazgeçtiğini söyledi
- 1 yıl
Kendini rahat hissetmemiş senin yanında. Rahat hissetmiyorsa zaten olmaz..
Soran1 yılYani daha neşeli eğlenceli olmamı bekliyormuş
Extra bir çaba göstermene gerek yok. Uzun bir bakış yeterli. Yani 10 saniye falan, öyle dakikalarca mal mal bakmak değil 😄
01 Yorumla
Soran1 yılGözünü kaçırıyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Özgün olursan tavlamış olursun zaten standart şeyleri herkes uygular..
01 Yorumla
Soran1 yılÖzgünüm Fakat çok sessiz olduğum için vazgeçti önce o da istiyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBu sorudan sonra mesaj kutuna bakacaktın fakat senin erkek tavlama ihtimalin sıfır 😂😂😂
06 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Bunu herkes anladı bir sen anlamadın bence kim olduğunu sakladıgın için olabilir mi
Soran1 yılTamam da ben buradan erkek davranmaktan bahsetmedim ki ben sevdigim erkeği tavlamaktan bahsettim sen herhangi bir erkek olarak mı düşündün
- 1 yıl
Aynen öyle sevdiğin bir erkek seni sevmediği sürece bu imkansız sadece birlikte olursunuz fakat sadece cinsellik üzerine bir ilişki olur herhangi bir geleceği olmaz kısaca sadece cinsel bir çekim saglayabilirsin belli bir süre sonra ilişki biter böyle bir ilişki yaşacagına hiç yaşama herkes sevdiğine kavuşamıyor sende seni seveni sevmeye çalışacaksın artık
Soran1 yılsevmesi için ne yapmalıyım onu soruyorum Sonuçta herkes birini belli bir sebepten seviyor Ben de hangi özelliklerle bir kadına aşık olunur onu sordum
- 1 yıl
Özellik mi özellik olması ya da olmaması önemli değil gönül kimi severse güzel odur diye bir söz vardır belkide bu sözün ilk anlamı işk görüşte aşktır ve uzun bir zaman sürer belkide unutamazsın seninde öyle bir his olabilir belkide yapman gereken duygularını ona karşı söylemen daha anlamlı en azından bunu bilmeye hakkı var bu şu oluyor olmamalı bana katşı bir duygu besleyecek fakat en azından ben söyledim onun bana karşı duyguları yokmuş ben ne yapabilirim diyebilirsin bir avuntu olur senin için ya peki sana karşı duyguları olursa işte o zaman kazanan sen olursun açık ve net biçimde seninle konuşmak istiyorum sana anlatacaklarım var deyim bir kahve çay ya da bir yemek her neyse bir yere davet edip konuşmanı öneririm böylece o masadan kalktıgında şuanki duyguların olmayacak kendini daha rahat hissedeceksin belki sevgili olmayıp çok iyi bir arkadaşta olabilirsiniz ya da gelecekteki eşinde olabilir bu sana kalmış bence hiç çekinmeden ne düşündüğünü ona söyle zaman geçiyor ve yıllar sonra pişmanlık yaşamaktansa o pişmanlıgı bugün yaşa beynindeki düşüncelerden kurtuluş hikâyesi bunda saklı ben sadece sana tavsiye verebilirim bir çok yorumda bundan söz edilmiş olabilir inan yazılan yorumlarin hiç birisini okumadım peki sen ne yapacaksın önemli olan soru bu sürekli düşünüp durmak mı yoksa harekete geçmek mi kimse ne der diye düşünmek yerine kendin için bir şey denemek daha güzel bir fikir değil mi bir yıl sonra keşke söyleseydim diyeceğine şu an söylemen en doğrusu psikolojik açıdan iyi hissetmek bir tahtaya çivi çaktıgında bu ne zaman sökülecek diye düşünmüyor insan bu ne kadar sağlam tutar diye düşünüyor sende sağlam ve emin adımlarla tek şey yapacaksın konuşacaksın muhtemelen ismini biliyorsun belki iş yerinde birlikte çalıştıgın biri sana yakın biri ki bu kadar çaresiz kalmışsın bu soruyu paylaşacak kadar kararını ver ve konuş hayatın güzel olsun saygılarımla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılNeden bir erkeğin peşinden koşuyorsun senin peşinden kossunlar
09 Yorumla
Soran1 yılÇünkü onu sevmiştim Benim peşimden koşan Diğerlerine karşı bir şey hissetmedim bu durumda onun ardından gitmem gerekmez mi
- 1 yıl
Hayır taş yerinden ağırdır
Soran1 yılO zaman onu nasıl kazanabilirim
- 1 yıl
Eğer senden hoslaniyorsa mücadele eder erkek mücadele ettiğine aşık olur yoksa basit kız peçete gibi olursun
Soran1 yılİlk başlarda hoşlanıyordu Fakat ben çok sessiz olduğum için vazgeçmiş
- 1 yıl
Bahane
Soran1 yılNeden vazgeçti o zaman dış görünüş olarak beğeniyordu beni zaten kendisi çok istiyordu öncesinde
- 1 yıl
Erkekler böyledir
Soran1 yılNasıldır
1 yılben hep tavlandım hayatım formülü bilmiyorum o sebeple 😂
02 Yorumla
Soran1 yılBence Seçen kadın olmak daha güzel seni seçenler arasından tercih yapmak zorunda kalmaktansa
Soran1 yılYani seçip kendi tavlayabilen bir kadınla, kendine talip olanlar arasından birini seçmek zorunda kalan senin deyiminle tavlanan bir kadın arasında bence çok büyük fark var
1 yılErkeğine bağlı, ortalama bi erkeğe çektiğin hareketi bi başkasına çekersen sınıfta kalırsın
06 Yorumla
Soran1 yılOrtalamadan kastın dış görünüş mü
- 1 yıl
Zeka / Duygusal zeka, kültür
Soran1 yılBeni çok sessiz bulan birini nasıl etkileyebilirim yani öncesinde benden hoşlanıyormuş Ama bu yüzden vazgeçmiş
- 1 yıl
Hmm. benzer bişey yaşamıştım. yazsana bana
Soran1 yıl@merty_00 o zaman insanlar nasıl uzun ilişki sürdürebiliyor ki ben hep sessizim mesela
1 yılTaktik yok sadece doğal olmalı zorla kimseyi âşık etmek mümkün değil.
10 Yorumla
1 yılKarakterinle, zekanla etkilemen lazım. Diğer türlü sadece kendini kullandırırsın
10 Yorumla
1 yılİşim gücümuz mu Yok bu hayat taktikle mi gececcek boş işler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTaktiklerle bu işi yürütmeye kalkarsan pek çok hemcinsin gibi elinde patlar. Feminen yönünü geliştir.
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl geliştirebilirim
Cevap sahibi1 yılYumuşak sevecen karakteristik yönlerine odaklanman gerek Cilve tatlılık hanım efendilik kibarlık naziklik naiflik zerafetli olmak pozitif güler yüzlü neşeli yardımcı ve uyumlu kafadar olmak Bunlar Erkeğin kadında çekildiği özellikler Duygusal olarak böyledir. Bağlanmasını sağlar çoğu kadın sadece güzelliğine odaklanır elde tutamaz bu yüzden Unutma erkek zamanla aşık olabilen bir canlı Sadece şu var. Üzerine çok düşme al gülüm ver gülüm hesabı dengeli bir ilişki yürüt. Olacağına varır.
Dişi olman %60 yeter zaten gerisi akıllı düzgün biri olman lazım
010 Yorumla
Soran1 yılDüzgün biriyim ama çok sessizim
Soran1 yılBence de güzel bir şey ama o işte çok sessiz olduğu için Vazgeçti benden tekrar nasıl ilgisini çekebilirim arayıp sormuyor şu an
Soran1 yılHaklısın değmiyor da işte Ben sevmiştim bana verebileceğinn tavsiyeler varsa çok sevinirim
Soran1 yılNeden öyle dedin konuşacak gezecek derken nasıl yani
Soran1 yılBirkaç ay boyunca Ne yapayım peki
1 yılSeni öyle böylr arzulamıyorum he , gel lan hiç uzatmayalım seninle s*kişmek ve sana sarılıp uyumak istiyorum de bam güm söyle , o erkeğin zevkten atomları parçalanır
033 Yorumla- 1 yıl
Evde mastürbasyon yaparken seni düşledim de
Soran1 yılO zaman sadece cinsellik için gelmez mi
- 1 yıl
Hayır gelmez
- 1 yıl
He gerçi günümüzde çoğu erkek 20 li yaşlarının sonuna kadar her türlü kızla cinselligi yasayıp sonra ciddi ilişki istiyor
- 1 yıl
Ben de dahil
Soran1 yılİşte o yüzden dedim ben de
- 1 yıl
O zaman dinine sadık birini bulucan
- 1 yıl
Öbür türlü bekliycen maalesef
Soran1 yılAslında dinine Sadık birisi ama yine de erkek olduğu için bu tarz yaklaşmak nasıl etki eder
- 1 yıl
Mesela ben de bu nedenle 24 yaşıma giricem Ağustos'ta hala sapım, cinsellik için kabul etmiyorsunuz sert mizaçlı tehditkar tipe sahip değilse bakmıyosunuz
- 1 yıl
Maalesef 20 li yaşlarının sonuna doğru bekliycen
- 1 yıl
Gerçi orta yaşlı adamlar da aynı gün cinselliğe kolay ulaşamıyoruz
Soran1 yılCinselliğe ulaşmakla Ne ilgisi var sen ciddi ilişki düşünürsen anlık mı bakarsın olaya
- 1 yıl
Yoldan çıkabilme ihtimali var yine de , şeye odaklan , amacı ne cinsellikten bahsedince mi ilgisi artıyor seviniyor yoksa çocuk yapmaktan mı , ev tutmaktan bahsedince mi
- 1 yıl
Birlikte yaşama hayalinden bahsedince mi coşuyor
Soran1 yılIkisine de ilgisi var aslında ama benimle öncesinde ciddi düşünerek bana yaklaşmış Fakat benim çok sessiz olduğumu görüp vazgeçmiş daha neşeli eğlenceli olmamı bekliyormuş O yüzden şu an bana sadece cinsel yönden ilgisi var gibi geldi Bunu nasıl düzeltebilirim
- 1 yıl
Ciddi ilişki düsünemiyoruz çünkü cinselliğe belli bir seviyede doymamız gerekiyor o doyuma ulaşamadık daha
- 1 yıl
Düzeltmezsin
- 1 yıl
Senin ruh gibi biri olduğunu sezdiyse ben buna çakarım geçerim moduna geçmiş
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Senden enerji alamamış sadece işini halledip postalıycak seni
- 1 yıl
Bir erkek olarak bunu çok iyi bilirim , ilişkiniz olmıycak
Soran1 yılNasıl çok iyi bilirsin Mesela? ben kötü bir kız değilim ki aksine benim çok iyi biri olduğumu düşünüyordu
- 1 yıl
Tamam işte senden enerji alamamış sıkıcı bulmus
- 1 yıl
Seninle seks yapıp ayrılıcak
Soran1 yılSıkıcı bulmaması için ne yapmalıyım
- 1 yıl
Hafif meşret olucan , şakalaşıcan ara ara hafif +18 e kaçan şakalar espriler ya da durum komedisi tadında davran8slsr sohbetler olabilir
- 1 yıl
Ama seni bir kere sıkıcı olarak bildiyse daha da düzelmez, demekki yapın bôyle
Soran1 yılDediğin gibi olsam artık ilgisi bana kayar mı sence
- 1 yıl
Kayar ama yapmacık olduğunu belli etme
- 1 yıl
Hani bu öyle olsam denicek bişey değil öylr degilsen değilsindir bu artık şeye döner sevgilinin senin sevmediğin kötü şakaları , muameleleri bile kabul etmene kadar gider , kendine zarar verirsin
- 1 yıl
Kanka sende benim sorumu cevaplar mısın düşünceni merak ettim
Soran1 yılNedir sorun
Gizli Üye(25-29)1 yılEline bir tane tavla al. Kafasına vur ve bum. Tavladın. Artık sende.
00 Yorumla
1 yılÇok kolay tayt ya da eşofmanınızı poponuzun arasına iyice sıkıştırın belli olsun. Ön tarafıda iyice sıkıştırın. Bak noluyor sonra izle sadece
02 Yorumla
Soran1 yılDış görünüş olarak değil de karakter olarak aşık olmasını istiyorum
- 1 yıl
Bak ben bir erkeğim ve ben önce dış görünüşüne bakıyorum. Sonra tanıyorum ve karakterine bakıyorum. Sırayla. Önce erkeği bi yemle bakalım. Sonra tuzağına düşünce tanırsın nası bişe olduğunu. Ama açılışı dış görünüş ile yapmalısın.
1 yılOrtalık canım dolu, iki cilve yap iki gülümse çoğu varoş düşer zaten
01 Yorumla
Soran1 yılTam belli birinden bahsediyorum herhangi birinden değil
1 yılKibar ol düzgün birisi ol üzme yeterli tabi karşındaki erkeğin de iyi biri olması lazım
03 Yorumla
Soran1 yılÇok sessiz olduğum için vazgeçtiğini söyledi düzgün birisiydim aslında Sadece
Soran1 yılçok sessizdim
- 1 yıl
bu seni iyi insan yapar onu kötü insan takma böyle şeyleri boş ver gitsin zaten iyiler kaybediyor hep o seni kaybetti
1 yılÇok güzel taktik veririm istersen ama burdan söyleyemem şimdi 😊
00 Yorumla
1 yılTürkiye'de bunu ogrenmene gerek yok ki
122 Yorumla
Soran1 yılBen belli birinden bahsediyorum herhangi birinden değil
- 1 yıl
Onu tanimadigimiz icin bi sey denilemez
Soran1 yılÇok sessiz olduğum için vazgeçtiğini söyledi
- 1 yıl
Onu istiyorsan biraz daha atilgan olmalisin o zaman ha diyosan ki kimse icin degisemem o zaman da seni sen oldugun icin seven birini bulmalisin
Soran1 yılYa Atılgan olmak isterim ama nasıl olacağımı bilmiyorum Mesela şu an görüşmüyoruz 2-3 haftadır birbirimizi arayıp sormuyoruz Daha doğrusu o arayıp sormadığı için ben de arayıp sormuyorum ona karşı bir şeyler hissettiğimi biliyor mesela söylemiştim ama o artık hissetmediğini söylemişti , bu durumda ne yapmalıyım görüşemediğim birine nasıl atılgan olabilirim
- 1 yıl
O zaman once konusmak istedigini soyle ve bundan sonrasi icin kendi adina bi seyleri degistirecegini anlat iste icinden geldigi gibi. Ha gorusmek istemesse cok da uzulme yapacak bi sey yok kendi haline birak...
Soran1 yılYa bir şeyler değiştirmeye çalışmak yapabilir miyim bilmiyorum Hani yapamazsam hala sessiz kalırsam böyle bir vaat vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum Bir de onun için değişmeye çalışırsam onun gözünde bir değerim olur mu sence
- 1 yıl
Olmaz, kendin gibi ol daha degerli olursun sana yazacaktir. Yazmazsa da bi sey kaybetmezsin en azindan icin rahat olur
Soran1 yılŞu an görüşmüyoruz ki Neye dayanarak bana yazacak
- 1 yıl
Seni kaybettigini hissetmesi lazim once
Soran1 yılNasıl hissedecek 2-3 haftadır görüşmüyoruz zaten o arayıp sormuyor Benim ona karşı bir şey hissettiğini zaten biliyordu beni kaybettiğini nasıl hissedecek
- 1 yıl
İste umursamadigini, onu unuttugunu hissetmesi lazim Hic ilgilenme dusunme, yazma varlik gosterme hic ama
Soran1 yılO da göstermezse ne yapacağım varlık
- 1 yıl
Hic bi sey unutacaksin. Kendine saygin geregi...
Soran1 yılYani ben bir varlık göstermeyeyim mi sevdiğim için
- 1 yıl
Olmuyorsa yapacak bi sey yok
Soran1 yılNeden olmasın ki hiç mi bir ihtimal yok önceden O da hoşlanıyordu Demek ki ilgisini çekiyorum bu durumdan Tek sorun benim davranışlarım oluyor Bunu değiştiremez miyim
- 1 yıl
Bak boyle devamli hatayi kendinde arar durursan kaybedersin tecrube konusuyor. Birak en degerli sensin oyle dusun...
Soran1 yılDoğru söylüyorsun o da aslında bunu söylüyordu bana değerli olan sensin diyordu yani O beni kaybetti olarak bak diyordu
Bir insan ayrıldığı kişiye niye bunu söyler- 1 yıl
Biraz ozguvenli ol ve kucuk bir kiz cocugu gibi mizmizlanip durma 🤨
Soran1 yılNeden mızmızlanmak dedin
- 1 yıl
Cok soru soruyorsun 🙃Bazen zorlamamak lazim akisina birakmalisin
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha erkek beni tavlayamıyo benmi tavlıycam lağnnn
11 Yorumla
Soran1 yılEvet işte seni tavlamaya çalışanı değil Asıl senin kendi tavladığın. o zaman Seçen kadın olursun seçilen değil de
1 yılMekana göre degisir
03 Yorumla
Soran1 yılTanıdığım birisi zaten mekan fark etmez
- 1 yıl
Ozaman gözlerine derin derin bak ve hafif gülümse
Soran1 yılÖnceden bir ilişkimiz var gibiydi Sonrasında o ben çok sessiz olduğum için vazgeçtiğini artık bir şeyler hissetmediğini söyledi önce sınıf hoşlanıyordu Şimdi de benden gözlerini kaçırıyor gözüme baksam başka yere bakıyor başkasıyla konuşmaya başlıyor sırf benimle göz göze gelmemek için
Gizli Üye(25-29)1 yılben şahsen beni tavlamaya çalışanlardan hep rahatsız olmuşumdur
07 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılağırdan satmalı kendini. hafif meşrep olmamalı
Soran1 yılPeki o senden hoşlanıyorsa ne yapacak
Cevap sahibi1 yılufaktan kendini belli edebilir. bir arkadaşı vesilesiyle veya bir mektup, mesaj vesilesiyle bana ulaşırsa kabul edebilirim. Ama direk yavşamak hoş değil bence. Daha önce iki kere böyle kız reddetmişliğim vardır
Soran1 yılKendisi bana teklif etmişti sonrasında kendisi vazgeçtiğini söyledi Ben çok sessizmişim daha neşeli eğlenceli olmamı bekliyormuş O yüzden vazgeçmiş Bu durumda ben ne yapabilirim Onu hala istiyorsam
Cevap sahibi1 yılboş ver o zaman kimse için kendini değiştirme seni olduğun gibi sevecekler de çıkar elbet
Soran1 yılElbette çıkıyor da bu sefer de ben hiçbir şey hissedemeyebiliyorum ona karşı hissetmiştim herkese karşı kolay kolay bir şey hissetmem
1 yılYanına git ve konuş.
01 Yorumla
Soran1 yılNe diyeyim
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nefes al ver. Bu kadar.
01 Yorumla
Soran1 yılBelli bir kisiyse istediğim
1 yılMinimum ilgi, maksimum mesafe.
09 Yorumla
Soran1 yılO zaman çok soğuk olmuyor mu nasıl bir arada olacağız
- 1 yıl
Mesafeden sosyal ve davranış olarak. Ne kadar itersen o kadar çekersin. Tabi bunların dışında da bir sürü faktör var ama bu iki davranış biçimi genelde çalışır. Yeter ki karşındaki kişinin sana az da olsa ilgisi olsun.
Soran1 yılDaha önce ilgisi vardı Fakat ben çok sessiz biri olduğum için ondan uzak durduğum için olmuyor bitirelim dedi tekrar nasıl ilgisini çekebilirim
- 1 yıl
Minimum ilgiden kastım bu. Sıfır ilgi değil. İlgi ihtiyacı olduğunda çok az ilgi gösterip geri çekileceksin. Sevdiğin bir yemekten bir ısırık alman iştahlandırır ama tamamını yersen doyarsın. İlgiyi tamamen artırırsan bu sever daha çok soğuyabilir.
Soran1 yılŞu an beni arayıp sormuyor mesela ben ne yapmalıyım zaten bitirelim demişti en son konuşmuyoruz da arkadaş kaldık ama görüşmüyoruz
- 1 yıl
Sonrasında olacaklara karışmamakla birlikte tecrübeme güveniyorsan bitirenin onun olmasına müsade etme, sen bitir.
Soran1 yılIşte o bitirdi zaten ben şu an tekrar mı başlayıp bitireyim ne yapayım
- 1 yıl
O mesaj atana, arayana ya da bire bir yüz yüze iletişim kurmaya çalışana kadar asla bir şey yapma. Bu saatten sonra dönmesi için tek şansın hiç bir şey yapmadan bekleyebildiğin kadar beklemek. Yapacağın ilk iletişim hareketi varsa %1 ihtimali de bitirir. O seni umursamıyorsa sen daha çok umursama. O yazmıyorsa sen daha çok yazma. Tek ihtimal bu. 2 yıl sonra yazan eski sevgililerimin olduğunu bilirim, hiç bir zaman dönmedim orası ayrı. Bittiyse tamamen bitmiştir benim için.
Soran1 yılBir kez birlikte oturuyorken bir arkadaşın evinde sohbet ediyorduk ikimiz Ben eski ilişki konusunu açtım neden bitti falan filan diye sonra hala ona karşı bir şey hissedip hissetmediğimi sordu Ben de hissettiğimi söyledim O da bana artık hissetmediğini söyledi özür diledi fakat sonrasında benimle yakınlaşmak istedi Yarın olunca her şey bitecek dedi O an yakınlaşmak istedi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKolay tavlanıyolar ztn, selam yaz biraz iltifat et
012 Yorumla
Soran1 yılPeki daha önce benden hoşlanan şu an vazgeçeceğim bir erkeği?
- 1 yıl
Aynı şekilde
Soran1 yılVazgeçtim bitirelim diyen ve tekrar arayıp sormayan bir erkeği Selam yazmayla tavlayabilir miyim sence
- 1 yıl
Zor biraz uğraşman gerek
Soran1 yılIşte Ne yapmam gerek onu soruyorum
- 1 yıl
Küçük süprizler yap, iltifat et sürekli
Soran1 yılGörüşmüyoruz ki beni arayıp sormuyor Ben mi arayıp sorayım o zaman tam tersi etki yapmaz mı
- 1 yıl
Yapmaz bence
Soran1 yılPeşinden koşarsam Kaçmaz mı Zaten görüşmüyoruz şu an
- 1 yıl
Başka çaren yok maalesef
Soran1 yılPeki ne yapmalıyım mesela bunun dozajını nasıl ayarlamalıyım
- 1 yıl
İltifat et sürekli, ayarlama dozajını olursa olur olmazsa olmaz
Gizli Üye(18-24)1 yılTebessüm etmen yeterli bunun için eğitim vermeme gerek yok herhalde
00 Yorumla
1 yılBazen taktikler işe yaramaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu yasa gelip öğrenemedin mi
02 Yorumla
Soran1 yılBu öğrenilecek bir şey değil ki bazen birini seversin ama bazı sebeplerden dolayı olmuyor gibi olur o kişinin de beni sevmesi için ne yapmalıyım onu öğrenmek istedim
Cevap sahibi1 yılOlmuyorsa zorlamayacaksın. Bununda ogren
1 yılBence onu gerçekten sevdiğini hissetirmen
01 Yorumla
Soran1 yılTam tersi etki yapıp da beni cepte görmez mi
Umursamaz ve güzel olacaksın o kadar
01 Yorumla
Soran1 yılÇok sessiz olduğum için vazgecti
1 yılBeden dili yani frikik 🤣
01 Yorumla
Soran1 yılAşık olması için ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım
1 yılgözünün içine anlamlı bak...
01 Yorumla
Soran1 yılGözünü kaçırıyor
1 yılİtaatkâr ol
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl mesela
- 1 yıl
Uzun yorumda nasıl anlatayim
Biraz açık seçik giyinmek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılDoğal ol zor kız ol
00 Yorumla Veririm
01 Yorumla
Soran1 yılVer
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım