+1 yılohaaa be arkadaşım senin derdin ne ya eyer ölmek istiyorsan at kendini biryerden öl kurtul
ileride 1 bacağını ve ya 1 kolunu kemeleri dahamı iyi ya
nasıl senin sorularını cevaplandıracaz 1 kolun giderse dikkat et yazık ya böbreklerine ciğerlerine :=) bizde içiyozda 1 paket sınırı aşmadan06 Yorumla- +1 yıl
kım seni üzdüyse bırak onunla ölmeyi ileriye bak yeter
ozaman ben öleyim arkadaş
bak annem babam kardeşim 15 yasında trafik kazasında kaybettim babaannemle yasadım
yasadığım yerde böyle sahipsiz insanlar ya hırsız ya katil ya da tinerci balici oluyordu
ben ise kendimi dertlerime kaderime boyun eğilmedim çalıştım çabaladım sokaklardan karton topladım ayakabı boyadım amele lik yaptım ama hiç bir zaman harama el uzatmadım alkolik olmadım hırsız olmadım adam gibi adam oldum kendi kendimi okuttum
şu an kendimle gurur duyuyorum işim var evim var imanım var hiç bir zaman boşluğa düşmedim
sen benim yerinde olsaydın bukadrını kaldıra bilirmiydin hayatta tek başına ne ana ne baba ne kardaş sadece sen ha söyle bana - +1 yıl
tebriklik bir şey yok burada arkadaşım insanları olgunlaştıran adam gibi adam yapan şey kendi kaderini değiştirmesi bende savaştım ve kazandım işte bukadar basit yeterki savaş ve üstesinden gelemiyeceğin zorluklar yok ben sana teşşekür ederim ve seni tebrik ederim dertlerimi dinlediğin için :=)
- +1 yıl
sevindim buna hayatta sana değer verecek insanlar sadece ailendir
ben o mutluluğu o sevgiyi tatmamıs olabilirim ama insan olan ailesi için yaşar ve onlar için canlarını feda eder
neyse çokkkkkkkkkkkkkkkk uzattık yaaa klişe oldu artık :=)
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı. Öncelikle iradende söz gecirmen gerek , sonra bırakamıyor isen azaltmak dene. eğer oda olmuyor ise nikotin terapi eşliğinde doğal kurtuluş tedavileri var bunları dener isen en etkili ve hızlı bırakma yöntemi
04 Yorumla
+1 yılYa cidden kendine cok yazk ediyosn tamam hadi 1 paket falan olsa neyse seker lolipop falan sormaya calis faydasi oluyo 1 sigara ictikten sonra seker sor mesela o tatmin ediyo
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen oda olr umarim basarirsin :)
Kişilik & Karakter konusunda 795 cevap paylaştı. rüzgarlı bir yere geç. yarısını havaya kaptırırsın ama beynin 4 paket içtin sanır.. yarın üçe düşür.. olur sana bir buçuk.. böyle böyle terkeder kurtulursun:)
16 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
+1 yılhangi sigarayı iciyorsan bundan sonra uzununu ic. Örn uzun parliament gibi daha az canın ısteyecek. birde sokağa oraya buraya farketmez gıderken yanında hep mentos bulundur canın ıstedıkce ye oda istegi keser. Birazcık kendını şartlandırmıssın bence?
03 Yorumla- +1 yıl
cok seviyorsn ıcmesıne ic te 4paket cok be guzelım :D kahvede sabah aksam oyun oynayan dayılar 2 3 paket ıcıyordur. azaltacagına eminim. aşk yuzunden kendını paralama mantıklı düsün
+1 yılaçıkçası pek inandırıcı gelmedi çok sigara tiryakisi gördüm ama günde 4 paket içebiliyorsan zaten rekorlar kitabına girersin. 1 günde 2 paket içtikten sonra bile insan ağzında kalan nikotin tadından iğreniyor. sen nasıl yaşıyorsun o tat ile peki?
07 Yorumla- +1 yıl
sakız çiğnemeyi dene. içtiğin sigara adedinin düşmesine yardımcı olacaktır.
- +1 yıl
etki etmiyor mu? hala dört paket sigara mı içiyorsun?
- +1 yıl
naneli şekerde deneyebilirsin onu yedikten sonra uzun süre sigara içesin gelmiyor.
Senin acil bir şekilde azaltman lazım
Vücudun tamamen dengesizleşecek yoksa
Champix adlı ilacı al eczaneden
En azından sigara içme isteğini kesecek02 Yorumla
+1 yılBiraz kendini dusun, 4 paket ne demek ya? Hem kusura bakmayin ama sigara icen kızlar da erkekler de itici gorunuyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Cekici olmak icin iciyorsun demedim ama itici gorunuyorsunuz. Itici gorunmemek cekici gorunmek degil.
+1 yıltanışmamız lazım seninle acil :D şuna bak ya zengin resmen, gezdirsene sen beni gelde Ankaraya :D araban falan var mı senin :p hem bıraktırırım sana bir şekilde, baktım bırakmıyosun döve döve bıraktırırım yine :p
00 Yorumlaeyvah 4 paket ne ya canına kastınmı var? acil bırakmanın yollarını dene yoksa akciger kanseri damar tıkanıklıgı yüzünden bypass ya da ayak kesilmeleri vs sanırım bunlar bırakmana azda olsa faydası olur
01 YorumlaBiraz stresten uzak dur azaldığını farkedersin. bide bir aktiviteye yönel daha etkili olacağına eminim :)
00 Yorumla
+1 yılKolayı var tımarhaneye yatıralım seni ya da kaçak sigara işine girelim iyi para var diyorlar :))
02 Yorumla- +1 yıl
Profildeki sen değilsin demi hangi ünlünün fotosu bu
sürekli sen içemezsin ki yanındakilerde içiyor diye öyle oluyordur
04 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılCanın her sigara istediğinde ağzına bir şeker at :)
01 Yorumla
+1 yılLes gibi koktugunu düşün zaten oyle kokuyosundur bence bu sana sigarayı biraktirir bile
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle diyenlerin hepsi yalan söyler çünkü sizin burnunuzun koku algısı düşüyor kokmuyorum diyen birinin ustunu kokladihimda yanimda geçerken aldigim kokuyu algilasan varya sogursun bildigin.
Sigara icen kızın iticiliği iğrendim su an senden arka cebine koyup kahveyede gel okey atarız :D
03 Yorumla
+1 yılBunu izledikten sonra bir dal daha yaktım pehhh
m.facebook.com/story.php00 Yorumlaaman allahım ciğerlerin ne haldedir merak ettim :D Bende içiyorum ama haftada 1-2 paket. Akşamları dışarı dolaşmaya cıkarım 2-3 tek içer geri gelirim temiz :)
03 Yorumla- +1 yıl
Bende bayağı bir fazla geliyodu günde 1 paket falan derken tiksinç yanlarını düşünmeye başladım.. Diş sararması, diş kırılması, koku vs derken kendi kendimi tiksindirdim.. Evde içiyodum eşyalar pis pis kokuyo falan. En sonunda bu kadar azaltabildim. Buda yeterr bana, sende böle düşünmelisin bence..
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılAllah korusun 1 tanesi bile zararlıyken bu çok fazla bir rakam. Ne derdin var ki?
02 Yorumla- +1 yıl
Evli olsan 1 karton gider demek ki günde.
+1 yılBırakmak istiyorum diye bir film var , izle mutlaka
03 Yorumla- +1 yıl
Ya adam bunların hepsini söylüyor işte :D izle sen filmi ne demek isteyeceğimi anlayacaksın , çok rahatça azaltırsın , istersen bırakma ama izle lütfen
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılOha yok artık 😧. ..
Kiz sen nefes alıyorsun resmen nikotin alıyorsun. .. :S
Sakız ve tatlı bir şeyler ye...02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle yap ;-) 4 paket ne abi? :O :(
Bacım ciğerlerin mahvolur. Lütfen farklı şeylere yönel. Sakız veya başka bir şey. Yazık etme kendine.
04 Yorumla
+1 yılsakız leblebı şeker gibi seylerle agzını meşgul et.. kendini biraz doğallığa bırak.. farklı şeyler düşün..
02 Yorumla- +1 yıl
yapmaya özen göster.. gerisi zamanla gelir..
+1 yılabartmışsın bırakmaya niyetin varsa sigara bıraktırma hapı var onu kullan sana sigara içme demiyor ztn kendi kendine bıraktırıyor
01 Yorumlahacı yavaş yacaş bırakılır zaten zor durum ama Allah yardımcın olsun
Vücuduna çok zararlı... bir de maneviyata yönelirsen bırakman daha kolay olablir02 Yorumla
+1 yılBir tanesi 5 dakika süre 80 sigara 400 dk yapar. 6 saat 40 dk boyunca Ciğerlerine karbonmonoksit bilumum zehirler veriyorsun. Biraz acı vücuduna bu kadar işkenceyi haketmiyo.
01 YorumlaYazık kızım kendine bu yaşta olabildiğince azaltmaya bak diyebilirim sadece
00 Yorumla
+1 yılçok fazla içiyorsun akciğerlerine yazık kız. acil bir sigara bırakma polikliniğine başvur.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı. Çerez falan yemen lazim caninin istediginden degil hassas oldugun dönemde olduğun icin kendini oyaliyacak bir sey bulmalisin
01 Yorumla
+1 yılAzalt demek istiyorum, ama, saçma olacak azaltamıylrsun belli. En azından süzen filtre kullan ciğerlerine gidecek zehiri orada göreceksin bir ince faydasını gorursun:)
00 Yorumlayapma cok fazla iciyosun. ben 1 paket iciyorum. kendini tutmak icin baska seylerde yapman lazım ama 4 paket 1 sene yaşamazsın.
04 Yorumla
+1 yılBende de imkan olsa bir o kadar içerim :D engelleme kendini nasılsa gidiciyiz istediğin kadar iç :D
00 Yorumla
+1 yıl4 karton parlementt var biraktigimdan icemiyorum yokluginda icerdimde 4 paket cok ya 12 ye kadar ic sonra icmee cigerlerine yazik
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArtık ölmeni bekliceksin Ohaaa o ne oyle kızım 4 paket çikolata yemiş gibi konusyorsun
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama ya Hiç mi içinde irade yok. benim bildiğim kadınlar daha güçlü daha iradeli olur. Kendini çürümeye karar verdiysen o başka bence topla kendini
Cevap sahibi+1 yılHadi inşallah. 3 günlük dünya herseye kafa yorma ya kalkarsan kendini toparlayamazsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine hakim olamıyorsan kendine savcı olabilirsin.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:):):)
Oha :S azalt onu biraz bu gidişle akciğerle vedalaşırsın
01 YorumlaManyakmisin evladım canina kastin mi var daha yasin kac
02 YorumlaBir tek askerde 1 dal içtim o kadar başkada içmedim :) hele ki bir bayana sigarayı yakıştıramıyorum
11 YorumlaDaha fazla iç aç karnına iç sabah yatakta iç kok leş gibi saçın başın duman olsun ellerin leş gibi koksun belki tiksinirsin
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılSen dudak tiryakisi olmuşsun. Kuruyemiş ye bol bol ağzını meşgul tut
00 Yorumla
+1 yılGünde 4 paket 1 haftadır öyle.. La bir git ya toton tutmaz olur 4 pakete.. Ondan önce kactı 3 paket mi
00 Yorumla4 paket mi yuh? benim 4 günde ictigim sigarayı 1 günde ictin senn?
01 Yorumla
+1 yılBende günde 3 4 dal sigara içiyorum diye tribe giriyodum yazık.
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin falan yok mu etrafında sana DUR! diyen birisi çok kötü.
Nikotin eksiğin varsa her gün patlıcan ye :)
4 paket nedir yahu!00 Yorumlamaşallah maşallah devam böyle sonunu düşünen kahraman olamaz :D
00 YorumlaSen ölürsün ya bu gidişle bune ciğerlerine yazık dicem sende ciğer kalmamış
02 YorumlaSigara nikotin kasmasa bir nevi döngü nasıl anlatsam baya uzun 1 saat sürer ve 1 saat yazsam bıraktirirdim ama vaktim yok nikotin döngüsü.
00 Yorumla
+1 yılyuh 4 paket mi 4x20 = 80 dal ciğerlerine yazık ne marka içiyorsun
04 Yorumla- +1 yıl
4 x8,5 = 38
38 x 30 = 1 140 iyi para gün de 4 paket bu hızla devam et ciğerler 5 sene sonra patates - +1 yıl
ben kendimden örnek vereyim bende Winston light icerdim gündüre bir paket baktım olmuyor birakamiyorum uzun parliament icmeye başladım şimdi 2 günde bir paket bitiyor tavsiye ederim hem kesiyor hem daha mantikli
Gizli Üye(36-45)+1 yılciddi sağlık sorunları yaşayacağını düşünme fikri azaltmana yardım eder belki
01 YorumlaBos zamanini sigarayla degil sevgilinle degerlendir :(
00 Yorumla
+1 yılBence spora basla biran once bu sekilde azaltirsin hem
00 YorumlaKuruyemiş bulundur yanında faydasını gorursun.
01 Yorumla
+1 yılTırnaklarını kemir :P
00 YorumlaCiğer ciğer değil mübarek hava motoru
00 Yorumlaçözüm az sigara içmek
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ictigine eminmisin yiyor gibi bir halin var :))
22 Yorumla
+1 yılYok artık bitmissin sen 4 paket ney laynn
00 YorumlaYaşına göre 4 paket çok fazla ciğerler biter
01 YorumlaAferim öldür kendini ^_^
00 YorumlaMarkanı düşür kötü sigara iç
00 YorumlaSenin ciğerler 30 yaşına gelmeden çöker.
00 Yorumlaatma ya 4 paket seruma bağlansan içemezsin :D
02 YorumlaBuyur bitanede benden yakmazmısın bir 🚬
02 YorumlaCan sıkıntısından dır meşgale bul
02 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım