Valla bir anlık sinirden engelledim. Acaba ayıp mı oldu? Engeli açıp bir şans daha mı versem? Bu erkekten olur mu?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Valla bir anlık sinirden engelledim. Acaba ayıp mı oldu? Engeli açıp bir şans daha mı versem? Bu erkekten olur mu?
Ya beyinden sorunlu ya da yaşı küçük bir ergen sadece. Bundan olmaz. Bir kadın ya da hanımefendi ile konuşmayı bilmeli. Girişi zaten saçma bir de laf yiyince çirkefleşmesi ayrı olay. Sana sözüm iyi yapmışsın. Aklı başına gelmez ama en azından sen kurtulmuş olursun. Dertsiz günler dilerim.
Bu mesajlarda gördüğüm kadarıyla iletişimde bir dengesizlik söz konusu gibi. Sana hitap şekli ve üslubu biraz özensiz. İltifat etmeye çalışırken sınırları aşması karşı tarafı rahatsız edebilir. Eğer engeli kaldırmak ister ve şans vermeye karar verirsen, iletişimde daha net sınırlar koymayı denemelisin. Ama içten içe bir rahatsızlık duyuyorsan, bu durumu tekrar değerlendirmek senin için daha sağlıklı olabilir. 😊
Cevap
4Cevap
olup olmadığına biz mi karar veriyoruz neriman
Psikolojisi bozuk olduğu kesin senin de bir şans versem mı demene bakacak olursam senin de psikolojin bozuk
İğrenc ya. Uzun uzun tek tek kelime gönderenlerle yazışmamak gerek
Zeka seviyesi düşük insanlarla muhatap olma.
Naber ballı sütüm nee znxkdmdmd gülmekten öldüm bu cocuk gercek olamaz xmdkdmdkdmd
çok sevmiyosam katlanamam böyle şeylere
Çok vıcık vıcık değil mi
Abi buneee kusucam köylü mü
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?