herşeye bende diyor, eril değil gibi. bana mı oyle geldi

herşeye bende diyor, eril değil gibi. bana mı oyle geldi
Mesaj dilinden sadece bu ilişkinin olup olmayacağına karar vermek pek doğru yaklaşım olmayabilir.☺️Reelde nasıl zaman geçirdiğiniz ve enerjinizin ne kadar uyumlu olduğu burada en önemli faktör. İlişkilerde aramalar buluşmalar sık değilse pek uzun ömürlü olmuyor. Normal arkadaşıyla mesajlaşmak gibi oluyor o ilişki sadece mesajda kalınca.🍀
Arada bir nefes alın bu ne ya. 🤣 Çok seviyorum, ben de. Ölüyorum, ben de. Aşığım, ben de. Sışmak üzereyim, ben de. Çok monoton ilerliyor sevginiz.
Tatlım, bazen insanlar ilişkilerde daha uyumlu ve esnek olmayı tercih edebilir, bu onların erilliklerini veya başka bir özelliği yansıtmadıkları anlamına gelmez. Belki de seninle uyumlu olmayı istemesi seni önemsediğini gösterir! 🌟
Eğer seni mutlu ediyorsa ve karşılıklı bir çekim varsa, belki de şans vermek iyi olabilir. Aşk biraz da deneme-yanılma işi değil mi zaten? 😉 Ama yine de içgüdülerine güven. Kendini mutlu hissetmediğin bir ilişkide olmamalısın. ❤️
Cevap
9Cevap
Hayır olmaz bence
Aranızda cinsel bir şeyler var ise onun için kopmamak için ne dersen aynısını deyip geçiştiriyor olabilir veya bu tarz yazışmaları sevmiyorda olabilir yüz yüzeyken nasıl? veya ilişkiniz varsa nasıl yatakta tutkulu mu?
evet tutkulu, ilk sevgilisiyim, sanırım bu tarz sevmiyor, mesela saat gece 12 de birden seni çok seviyorum aşkım diyorum, aşkım korkutma beni diyor
hahaha mesajla sevgisini dile getirmek hoşuna gitmiyordur mantıksızdır. Önemli olan seninleyken nasıl olduğu. Yani sadece cinsel olarak olup olmadığını da anlamak için yatakta nasıl davranıyor seni öpüp okşuyor mu yoksa direkt bitiriyor mu yani senin haz almanı sonuna kadar sağlıyor mu bunlara dikkat et öyleyse seni seviyordur davranışlarına bak
Tipik bir Türk erkeği klasiği 😂 hep severler hep ölürler zaten 😂 bugün canım diyip yarın canını alırlar
:) yüzyüze görüşmediğin biri mi?
kitap okumayan kelime hazine side kıt
görüşüyorum
laf olsun diye yazıyor , sevişiyor musunuz
evet
geçiştiriyor seni. duyguları yok. menfeati için seninle
sevdiği falan yok
umursamıyor da bariz belli
"sıkıldım senin özensizliğinden" diyip ayrıl
bi tek ben böyle hissediyorum sanmıştım
hepimiz yaşadık aşkım salla bu çocuğu
sen çok seviyorsun çok açık belli, kendimi gördüm desem yeridir ama hak etmiyor o yüzden uzamadan ayrıl 🙏🏻
gayet iyiyim canım. kız aşkından geberircesine sevgi sözcükleri sıralamış diğeri de ayıp olmasın diye ben de diyor. samimi mi sence?
Kız da çok vıcık vıcık kullanırlar 😄
@the_belansekerim bu nesilden bu yüzden iğreniyorum 😂
OneLifeOneLovE hangi nesilden iğreniyorsun knk
@OneLifeOneLovE çok saçma ya ağzına mı alsın ne istiyor ya
@the_belansekerim anlamadım ki adam eril değil sonucunu bile çıkarmış biz mi salağız bunlar mı çok zeki çözemedim 😂😂😂
@OneLifeOneLovE erkek dediğin az romantik olur ben de ben de bende derse sıkılır diyorum
soran arkadaşım, sizin durumunuzun erillikle alakası yok. adım kadar eminim bu çocuk sevdiği kızın köpeği olur ve aşkını da gösterir ama seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor 🤷🏻♀️
Bak şimdi güzel kardeşim bir insan açısından direk ön yargı yapmak yanlış olur romantiklik konusunu bilemem erkek dediğin yeri geldiğinde sevgilisine sert yeri geldiğinde bebeği gibi davranır doğrusu budur sadece bende demesinden seni sevmiyor cümlesi yanlış olur onu demek istiyorum
OneLifeOneLovE kardeşim, sadece "bende" demesinden çıkarmıyorum ben. kız aşkla sevgiyle bebişiiimm diyor erkek efendim hayatım diyor. s@l@k herif sen de iltifat etsene alık gibi efendim diyor. bu kızın sevgisini haketmediği belli işte. sinirlendim.
efendine soxim
Kardeşim siz ne yaşıyorsunuz ne içiyorsunuz yiyorsunuz bilmiyorum adam efendim demiş emrine amedeyim seni dinliyorum saygı duyuyorum buyur ne istersin hayatım da çıkarabilirsin bu sözden kafanız mı iyi sizin adamın karakteri bu hayatım lafını benimsemiş cıvık bi karakter değil belli kız dediğin cilveli erkek dediğin cilveye karşılık veren erkek olmalı
@OneLifeOneLovE ya şu seviyesizlerle konuşma bile yazık kız olduğumdan utandım
Ahaha
ya cilveye karşılık vermiyo işteeee 🤣🤣🤣 efendim demek yerine kızın cilvesine karşılık versin diyorumm
Ya bu çocuk buna hak ettiği cevabı verseydi şu an beni seviyor derdi ama çocuk yazdığı gibi yazınca sorun oluyor ne yapsın sussa susuyor konuşsa sevmiyor ne yapsın ölsün ki canını mı versin
Pardon da bunu hak edecek biri misiniz o tartışılır
Benim erkek olmam lazımdı ya
utandığın yerden defol git o zaman şekerim
Benim eski erkek arkadaşım nadir seni seviyorum derdi içinde yaşayan biriydi davranışları belli ederdi ben o günü hep beklerdim o kadar ki önemliydi onun bana seni seviyorum demesi kıymetini bilin bazı şeylerin sizden geçince ozlemeyin 😄
@the_belansekerim aynen bak şimdi şuna katılıyorum ezilmekten hor görülmekten hoşlanıyor ulaşamadıklarına köpek oluyorlar niyeyse
yahu bu ilişki sağlıklı olsa kız gelip buraya sorar mıydı sizce? sağlıksız olduğunu farkında ama kabul edemiyor çünkü seviyor ama erkekte aynı duygu yok?
Siz dişil erkek arıyorsunuz anladığım kadarıyla
@OneLifeOneLovE bende onu anladım köpek olmak istiyorlar olsunlar banane sonra gelip burada beni kullandı diyorlar ya 😄
@the_belansekerim önemli olan hep demesi değil az ve öz demesi sevgi sözlerle değil sana davranışlarıyla belli olur ben günde 10000 kere seni seviyorum diyim eeee 😂😂😂
@OneLifeOneLovE haklısın cidden hayırlısı olsun ne diyelim
aksine dediğin gibi cilveye karşılık verip sahiplenen erkek arıyoruz. bu erkek ilişkiye bağlı değil kör müsünüz? kız sevgilim yazmış 2 saat sonra dönmüş. tabiki anında dönüş yapmasını beklemiyorum fakat ilişkiye bağlı olan biri (kız/erkek farketmez) "benim biraz işim var uygun olduğumda yazıcam" diyebilir. kız sevgilim yazıyor çocuk 2 saat sonra efendim hayatım diyor djslzmd bunun yerine "canım işim vardı kb" vs bişey diyebilirdi. hem erkek cilveye karşılık verir diyorsun hem de karşılık vermeyeni savunuyorsun. anlamadım ben. hani düşünüyorum dünkü bebe de değilim ama garip gerçekten
2 saat yazmasını bilemem bak şimdi seninle bizim aramızdaki fark siz olaylara bodozlama giriyorsunuz biz ise olaya çok farklı açılardan bakıp sakince iştihare yapıyoruz burada ben sadece 2 saat geç cevap vermiş efendim hayatım demiş lafından çocuğa bok atamam aralarında gün içerisindeki muhabbetin hepsini bilmiyorum
Sizin gibi birini bulursunuz inşallah öyle mutluysanız
Sizin sorununuz kıyaslama yapıyorsunuz hep bi başkalarının hayatından yola çıkıyorsunuz onlar böyle biz değiliz sorun var diye
the_belansekerim buraya salça olmak yerine kendin mi görüş yazsan?
@the_belansekerim ben emimin abi bak başımdan daha yeni bir olay geçti ömrü hayatımda bir kere daha şaşırdım yani 😂😂
sık sık bunun aynısını yaşadığım için başka bi kızın daha üzülmesini istemedim ve ona göre yorumladım ama okey siz haklısınız 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Unutma bu dediğimi aslında bu site çok tehlikeli çünkü buraya soru sorupta cevaplara göre şekil alanlar var o yüzden bence çocuğun hakkına girme senin yaptığın bir yorum soruyu soranın tepkisini değiştirir
OneLifeOneLovE soruyu soran sağlıklı ilişki yaşasa ya da çocuğun sevgisinden emin olsa buradan akıl almaya gelir miydi sence? sadece soruyorum sana.
Çünkü güzel kardeşim gene benim dediğime çıkıyor muhtamlen başkalarının ilişkisinden yola çıkarak l arkadaş ortamının laflarından yola çıkararak bu hisse kapılıp sordu bizde burada onay verirsek ne olur güzel kardeşim
tamam abi sen haklısın. umarım haksız çıkarım ama bu işin sonunda kız buraya üzgün gelecek bak görürsün.
Bunu bu şekilde fotoğraf olarak değil aklı başında bir insana danışıp özet geçip durumu analiz etmeleri daha cazip olur
muhtemelen dediğini yaptılar. kızın ilk yorumu: bi tek ben böyle hissediyorum sanmıştım
daha ne denilebilir
Tecrübeyle sabittir kızlar hayatlarında birdaha öyle bir erkeği sırf yakın arkadaşları yüzünden bir daha bulamaz yeni nesilden iğreniyorum dediğim buydu üstüne alınma öylesin demiyorum ama yüzde 80 i bir tuhaf erkeği de kızıda
Salça olmayı severim yemeğe de o tat verir 😄
sevdiğim, üstüne titrediğim biri vardı ve hiçbir arkadaşım bilmiyordu ne sevdiğimi ne konuştuğumuzu, hiçbir şey bilmiyordu kimse ama yine bitti. ben anlıyorum ki o benim sevgime layık değildi ve hiçbir dış faktör yoktu benim tarafımdan. ben niye bulamıyorum sevgimin kıymetini bilecek birini? bence bütün suçu kıza, arkadaşlarına yüklemek de yanlış. bak arkadaşsız örneğini de verdim sana.
@the_belansekerim el yapımı olması lazım 😂
eğer o çocuk beni seviyor olsaydı sevgime değer verirdi ve hissettirirdi dimi? seni seviyorum demeden hissettirebilirdi
Şimdi ben o çocukla sizin gün içerisinde ne yaşadığınızı bilmiyorum belkide o çocuk arkadaş kurbanı oldu bilemeyiz ama şunu iyi biliyorum eğer ki senin için hayırlı olsaydı seni gerçekten sevseydi zaten gitmezdi şimdiki nesil sahtekar olmuş öyle böyle değil daha yeni badire atlattım dedim ya bir kere daha şok oldum diye yukarda
Güzel kardeşim bunu onun görüp emin adımlarla gitmesi lazım ben öyleyim şahsen görüp deneyimlemeyi seviyorum sonu hüsran da olsa
gerçekten sevseydi arkadaş kurbanı da olmazdı bence 🙏🏻
Hayatım boyunca hep önyargısız hep içtenlikle yaklaştım hüsrana çok uğradım ama şunun farkındayım bir gün benim değerimi bilen illaki çıkacak karşıma ve o geçmişteki tüm olanları unutturcak
Olayda bu ya zaten sevmemiş nokta abi bilemiyorsun Necla öyle bir yaklaşıyor ki anlayamıyorsun anlıyorsun ama o güzel hissi bırakmak istemiyorsun işin Aslı ya seviyorsa diyorsun
ama sevmediğini bildiğin halde sevdiğin için konduramıyorsun görmezden gelip kendini kandırıyorsun
Ben karakteri bu galiba huyu bu galibadan yola çıkarak yanıldığım oldu
benimki ise kendimi kandırmaktan.
ne diyim Allah kalbine göre versin
Benim olayımı anlatayım bak sana biriyle tanıştım ilk baş ben çok geri durdum o çok geldi sonra dedim tren raydan çıktı ne yapalım devam kendimi saldım ve sevmeye başladım 1 sene boyunca aşşağı yukarı konuştuk çok fedakarlıklar yaptım maddi manevi ama sürekli kafama takılan bir olay vardı geçmişiyle alakalı güvendiğim için sesimi çıkarmadım 1 sene sonra ben onu unutamadım seviyorum deyip ayrıldı bu bu neslin insanı bak oysaki o sevgilisi bunu köpek etmiş resmen yalvartmış ağlatmış hakaretler ne ararsan var bende tam tersini yaptım hayata bakış açısını değiştirdim sonra ne oldu gözü açıldı bastonu kırdı benden eğitim aldı onda uygulamaya gidiyor kendisine teşekkür ettim kanı bozuk birini hayatımdan çıkardığı için evlendiğimi düşünemiyorum
allah kurtarmış
tam klasik günümüz ilişkileri
deve-diken misali
O yüzden sevindim ya
Allah gönlüne göre versin
İnşallah cümlemize hayırlı eş hayat yoldaşı arkadaş dost nasip etsin
Bebisim, hayatım, sevgilim. Bu kelimeler bana mi sadece itici geliyor ya😒😒😐
Şöyle bebişim deyip merhametile şımartacak bir kız bulamadık gitti aw bize gelenlerin hepsi femdom
Sende ortaya yem at, bilmem ne huyundan nefret ediyorum de
bu ne mic mic aamk
severim ben mıç mıç
Bu ne ya vıcık vıcık iğrendim
Olmaz senden de pek olmaz bence
Ayrıl kanka
Cicim gunleri 😁
3 ayı devirdik, ayrıldık barıştık kaoslu
Bu çocuk yandı
neden
farkında mısın hep sen yazmışsın , yazma
çok sıradan