Seviyor hatta benim için 8 saatlik yol geldi maddi durumu çok iyi olmamasına ragmen bisürü masraf ediyor buraya geliyor ilgileniyorda hatta bizim için sürekli çalışıyor bazen tatilinde bile çalışıyor ama kavga ettiğimizde o haklı olduğunda direk engelliyor her yerden zorla gönlünü alıyorum ama ben haklı olduğumda ya konu görmezden geliniyor ya da açıkladım ya zaten oluyor e bende açıklıyorum ama o anlamadığı için peşinden koşuyorum ama o koşmuyor beni kullanıyorda değil normal bı şekilde buluşuyoruz ki kullanmak istese kendi şehrinde bi sürü peşinde kız var
Annesine falanda anlattı hatta ailesinin çoğu biliyor beni hani okulum bitse evlilik konuları baslicak şimdiden annesiyle falan tanıştım bile 1 sene oldu ilişkimizde ama bilmiyorum işte bu yaptığı bazı hareketlerden yoruldum bende ve şu an sevemiyorsun beni bı seviyorum diyorsun bı sevemiyorum diyorsun diye ben suçlu oluyorum yoruldum çünkü böyle harketleri var ama devam etmek istiyorum çünkü iyi biri olduğunu ve suanki nunalmamdan kaynaklı yoruldugumu düşünüyorum çünkü herkesçe onaylanan bı ilişkimizde var sizce napmaya çalışıyor böyle
Annesine falanda anlattı hatta ailesinin çoğu biliyor beni hani okulum bitse evlilik konuları baslicak şimdiden annesiyle falan tanıştım bile 1 sene oldu ilişkimizde ama bilmiyorum işte bu yaptığı bazı hareketlerden yoruldum bende ve şu an sevemiyorsun beni bı seviyorum diyorsun bı sevemiyorum diyorsun diye ben suçlu oluyorum yoruldum çünkü böyle harketleri var ama devam etmek istiyorum çünkü iyi biri olduğunu ve suanki nunalmamdan kaynaklı yoruldugumu düşünüyorum çünkü herkesçe onaylanan bı ilişkimizde var sizce napmaya çalışıyor böyle
Güncellemeler
1 yıl
@gökhanahmetoglu07 abi bu soru
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durumunu anlamaya çalışıyorum ve gerçekten karışık bir ilişki durumu içindesin. İlişkilerde iletişim ve saygı çok önemli, anlaşılan o ki bazı konularda anlaşmazlıklar yaşıyorsunuz. Partnerinin sana olan çabasını görüyorum ama bazı davranışları seni yoruyor gibi görünüyor. İlk olarak, hislerini ve düşüncelerini açıkça paylaşarak bir araya gelmeniz faydalı olabilir. Eğer bir ilişki devam ettikçe daha çok strese sebep oluyorsa, belki de bir mola vermek iki taraf için de iyi olabilir. Olaylara objektif bir şekilde bakarak ne istediğine karar vermek önemli. Sadece yukarıdan bakıldığında tek taraflı bir çabayla huzur bulmak zor olabilir. Umarım, gerekirse profesyonel bir destek almak da ilişkinizin daha sağlıklı bir hale gelmesine yardımcı olur. 💞