Neden ve niçin yaşıyorsunz
Sizi bu hayatta bağlayan şey nedir
Neden ve niçin yaşıyorsunz
Sizi bu hayatta bağlayan şey nedir
Benim için hiç bir şey ifade etmiyor gerçekten sadece yemek yiyorum, işe gidiyorum ve eve geri dönüyorum çok zengin olsaydım o zaman da bir şey ifade etmezdi arkadaşlarım ve yakın çevremle sohbet ederken görüyorum ki karşımdaki herkes ev, araba vs için çok çabalıyor ve çok düşünüyor mesela en yakın arkadaşım geçenlerde arabasının bir kısmını vurduğu için sinir krizleri geçirdi oysa ki 1 haftalık bir tamirle eskisinden bile daha iyi oldu kendisi de büyük bir ders çıkardı ama o anki sinirini görmeniz lazımdı benim ise sadece kitaplarım var bazen düşünüyorum acaba onlar da olmasaydı ben ne yapardım diye?
İyi bir hayat sürüp güzel bir ölüm yaşamak istiyorum. Ben elhamdülillah müslümanım ve ahiret inancım var. Dolayısıyla yaşamadaki gayem Allah'ı (cc) bulmak, tanımak ve öğrenmek. Elbette ki bu zor ama insan bakmayı öğrendikten sonra kendine bakarak bile Rabbinin isimlerini görebiliyor.
Hayat derin bir yolculuk aslında. Kimine göre sevdikleri için, kimine göre hayallerine ulaşmak için yaşanıyor. Sevgi dolu bir an, içten bir kahkaha, anlamlı bir bağlantı ya da küçük ama özel anlar insanı hayata bağlayan güzel detaylar olabilir. 🌼 Bazen de varoluşun kendisi motive eder; yeni şeyler keşfetmek, öğrenmek, değişmek... Senin hikayen ne? 💭
Cevap
7Cevap
Anlamsızlığın içinde kendi anlamımı icat etmeye çalışıyorum. Hayata bağlayan şey ise sadece merak.
Yaşamayı pek beceremedim maalesef hayatın dışında kaldım
Şu an hiç bir şey ifade etmiyor. moral bozukluğu hiç bir şeyden keyif alamamak
İyi günleri bekliyom. Gelmezse gitcem.
Şükretmeyi
Yaşamıyorum
Sağlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?