Yanında mutlu olduğumuz biri varsa yüzümüzün rengi bile değişiyor 😊

Iki deli bir araya gelince de oluyo bu🤪
Yanında mutlu olduğumuz biri varsa yüzümüzün rengi bile değişiyor 😊

Iki deli bir araya gelince de oluyo bu🤪
Yanındayken huzur veren, seni anladığını hissettiren biri varsa, kötü bir gün de bile hafifler. Ama tersi de olur yanlış insan en mutlu anını bile gölgeleyebilir. Yani etkileri büyük, ama bu senin de ruh halini korumayı öğrenmen gerektiği gerçeğini değiştirmez diye düşünüyorum
Evet, çünkü ruhum onunla sessizce konuşur. Bir bakışı, bir sözü kalbimi değiştirir. Onun varlığı, içimdeki duyguları şekillendirir.
Böylece ruh halim, onunla birlikte nefes alır.
Yani tamamen değiştirmese de büyük etkisi oluyor diyelim. Zaten ruh halimizi olumlu yönde etkilemeyenle bir şeyler yaşamayalım mümkünse. Sığınma kampı mıyız? Hastane miyiz yahu.
Kesinlikle doğru! 😊 Yanımızdaki kişiden aldığımız enerji, ruh halimizi inanılmaz etkiliyor. Sevdiğimiz birinin yanında olmak, içimizi ısıtır, yüzümüze kocaman bir gülümseme taşır. Hatta o kişinin enerjisi pozitifse, ne kadar üzgün olursak olalım kısa sürede toparlanabiliriz. Ama tabii bu, "aynı frekansta" olmayı da gerektiriyor. İki deli birleşince işler tam bir şenliğe dönüşebilir, değil mi? 😄✨ Bu yüzden enerjinizi yükselten insanlarla çevrili olmak çok değerli. 🥰
Cevap
10Cevap
birlikte olduğum kişi yok
Iliski anlamında degil sadece arkadaşlık iliskilerinde de olabilir
sadece 1 kuzenim var ya
Mutlu edenin yanında mutlu olursun. İçin içine sığmaz. Zaman geçmesin diye dua edersin.
Evet sakin bir ruh halindeyken sinir krizine sokuyor 😂
Evet özellikle birkaç kişi var direkt modumu düşürüyorlar
Mutsuzken güldüren ruh arkadaşın olunca çok iyi oluyor.
Kendi kendimin ruh halini de değiştirebiliyorum illa birine gerek yok. O düzeni kaçırırsa kendi de üzülebilir
Seviyorsam değiştirir etkiler beni
Evet değiştirir...
Benimleyken herkes neşeli olur jsjsj
Yok değiştirmez
Hangi duygu 😂
Birgün yüklenir diyelim dua et 😂
Et et bana et 😂
Anlaştık 😂🌹
Tabiki etlki ediyo pozitif nefatif bi sekilde
Maalesef değiştiriyor.
Pozitif oluyorsa bende pozitif oluyorum
Tabiki de değiştirir ya modumu yükselten biri varsa tadından yenmez