Bazen bir “keşke”ye BİLE yetişemiyor insan.
Herkes küçük ahmete düşme dedi de,
Bu Ahmet'e demedi kimse...

Bazen bir “keşke”ye BİLE yetişemiyor insan.
Herkes küçük ahmete düşme dedi de,
Bu Ahmet'e demedi kimse...

Bir şeye geç kalmadım, olmadıysa daha güzeli olacaktır.. Keşkeler o kadar anlamsız dertlenme ki.. İnsan anda kalmalı, olumlu tarafından bakmalı.. Geç kaldım değil, daha doğru zamanı bekliyorum diye ilerlemeli ama zorlamamalı.
Nasibi zorlamamak lazım, hani bir şeyi olduramamak değil olmaması daha sağlıklıdır diyerekten devam etmeli. Yoksa nice keşkeler nice geç kalınmışlar yüzünden ne anda kalırsın ne hayatın tadına varırsın..
Olduysa bir hayır, olmadıysa bin hayır ara. Haklısın. Yapacak bir şey yok sanırım.
Gerek yok, aynen öyle..
Kendime. En çok ona geç kaldım. Başkalarının hayatlarına, sorumluluklara, görev tanımlarına o kadar erken yetiştim ki, kendi hayatıma yetişmem yıllar aldı. Hala da tam zamanında vardığımı söyleyemem.
Bazen geç kaldığını düşündüğün şeyler, aslında seni koruyan birer duraktır. Hayatta “Ahmetler” bazen bir şey anlatır, ders olur ya da yeni bir pencere açar. 😊 Biraz keşkelerin olacak ama şunu unutma: Bugüne kadar yaşadıkların, bugün seni sen yapan şeyler. Geç kalmak değil de, doğru zamanda doğru şeyi bulmak önemli. Kendine biraz daha şans tanı! 🍀
Kendime mi şans tanıyayım? Kim bana tanımış ki ben kendime tanıyayım. Ayrıca saç modelini de hiç sevmedim...
Bak sen şu işe! Hem saçımı beğenmiyorsun, hem de kendine şans tanımaya direniyorsun. 🤷♀️ Anladım, biraz kırgınsın, galiba bu aralar toparlamakta zorlanıyorsun. Ama dinle; kimse sana o şansı vermese de sen kendine verebilirsin. Başkasının onayıyla değil, kendi cesaretinle inşa edersin hayatını. O saç modeli de iddialı bu arada, beğenmemeni anlayışla karşılıyorum. 😌
Cevap
8Cevap
Hayatı yaşamaya geç kaldım maalesef.. ama yine de bekliyorum ve sabrediyorum bakalım neler olacak ileride..
Ben de öyle hissediyorum bazen
Geç kaldığımı düşünmüyorum. Her şey vakitlice oldu diye düşünüyorum.
Her şey vaktinde güzel tabi
Çoğu şeye kaldım detay veresim yok
artık aile kurmak evlenmek için geç kaldığımı düşünmeye başladım. Seneye üniversiteden mezun olucam ve evlilik için uygun insan arayışı içerisindeyim bu işleri ertelemeye veya boş vermeye gelmez çünkü
Hakknda hayırlısı
Geç kaldığımı düşündüğüm bir şey yok hayatımda
Çok iyi bence
Kendime bazı konular da geç kaldım..
Olsun. Bir yerden başlamak lazım.
Yaşamaya geç kaldım yürünecek çok yol var
Hemen kalk ve yürümeye başla o zaman. Tembellik yaparak geçmez
Aklımda bazı şeyler var
Ne gibi?
Her eşye hayatım kaymış doğuştan alın yazım kara
Canın sağolsun boş ver
Yaşamak diyorum yaşamak.
Eeeee ne olmuş ona
Çok şey var ya
Ne gibi
Yani bilemiyorum zamanında yapmak isteyip sürekli sonra yaparım diye ertelediğim her şeye geç kalmış oluyorum gibi hissediyorum
Önüme çıkan her fırsata geç kaldım..
Sanırım ben de
İş hayatına geç kaldım
Başla işte bir yerlerden
her şeyi zamanında yaptım
Süper
Geç kaldığımı düşündüğüm bir şey yok.
Çok iyi
Dolu olduğum bir konu yazsam moralim bozulacak düşündükçe her şeye kısaca
Aşka galiba
E inanmıyodun sen ona ya
İşte inanmadıgm icn geç kaldm