Selam ♾️ Hayatınızda en son neye veya nelere geç kaldınız, bu bir duygu olabilir veya yaşayabilecekken yaşayamadığınız bir şey de olabilir. Veya artık benden geçti bu saatten sonra olmaz dediğiniz bir şey de olabilir.

Selam ♾️ Hayatınızda en son neye veya nelere geç kaldınız, bu bir duygu olabilir veya yaşayabilecekken yaşayamadığınız bir şey de olabilir. Veya artık benden geçti bu saatten sonra olmaz dediğiniz bir şey de olabilir.

Ben her zaman kendime geç kaldım, kendimi erteledim, bir çok şeyi kaçırdım, kendimi geç anladım, geç gördüm, geç farkettim, kendimi bir bütün olarak geç değerlendirebildim, şifayı ve huzuru başka yerlerde aradım, meğer onlar bendeymiş, benim içimde, iç dünyamda.
🌺☺️
Üniversiteden sonra 4 yıl kaybettim. Bu yıl kaybetmem ne kadar daha devam etcek belirsiz, ömür boyuda sürebilir. Üniversiteden sonra plan yapmıştım. Yüksek lisans yapıp akademisyen olup, kendime ev tutup kızla takılcaktım. Günlük, haftalık, yıllık her şey program dahilinde geçecekti. şu an hayatı rasgele yaşıyorum. İstediğim hayat şekli değil ve ölü gibiyim. Her yılın önemi benim için büyük ve telafisi olmayacak. Akıllı olmasaydım da bu kadar üzülmeseydim. Sağlıklı ve rasgele yaşayan insanları görünce onlar adına bile üzülüyorum.
Geç kaldım artık benden geçti dediğim hiçbir şey yok. Hiçbirşeyden vazgeçmeyen, hırslı bir karakterim var. 20 sene geçse bile ben bunu mutlaka yaparım diyebiliyorum. Bu yüzden umutsuz bir yaklaşım sergilemem
Bende teşekkür ederim 😄😄
Rica ederim :D :D
Bence ben hiçbir şeye geç kalmadım, hiçbir şey de benden geçmedi herşeye sağlam hevesliyim daha 90 olmadık kii 😂😂
Dimi abla 😂😂 gerçi ben 23 yaşındayım ben tükendim diyorum
Tamamen ruhsal ve mental enerjiyle ilgili. Günümüzde çoğu 18- 29 yaş arası yaşadıkları sebebiyle maalesef yaşamsal enerjilerinde bi tıkanma var gibi. Bunun bi şekilde atlatılması gerek cidden.
Çok teşekkürler 🍀😎
Rica ederim 🍀😎
Cevap
14Cevap
Geç kaldığım bir konu olduğunu düşünmüyorum.. Olması gerektiği şekilde akıyor zaman bence..
Kendime geç kaldım. Ama artık kendimin farkındayım..
Hiç bir şeye geç kalmış hissetmiyorum
Geçmişteki bazı fırsatları kaçırdığımı düşünüyorum. Özellikle okulda bazı aktivitelere katılmayı veya biraz daha fazla çalışmayı seçebilirdim. Bunun dışında hayatımda geç kaldığım başka bir şey yok sanırım, ama birçok şeyi yapmak için daha fazla zamanım olsaydı güzel olurdu.
Hiç bir şeye geç kalmadım.. Hatta hızlı bile davranmış olabilirim.. 😄
Kendime geç kaldım en önemlisi kendi duygularima , hislerime önem vermem gerektiğini, insanların ne kadar iki yüzlü oluşunu görmeye çok geç kalmışım... Ama. dert değil yetistik:)
Yasayabilecekken yasayamadigimiz bir şey olduğuna inanmıyorum. Her şey zamanı gelince yaşanıyor bence.. bir şeye geç kaldığımızi sanmıyorum..
Hayat akip geciyor.. bu sadece problem.. pismanliklarimizin hesabi cok olabilir. Ama hayat herseye ragmen guzel..
Geç kaldığım bir şey yok. Yaşım daha genç zaten ama zaman hızlı geçtiği için kıymetini bilmek gerek.
Ben hayata her yönden geç kaldığımı düşünürdüm. Şimdi anladım ki hayat 30 yaşından sonra başlıyormuş.
Daha yaşım genç hiçbir şeye geç kalmadım ama hızlı hareket etmezsemde zaman çabuk geçiyo ve giden zamanda geri gelmiyo.
Bizim jenerasyona bakarsam evliliğe sanırım..
Hayatımda en son insanların gerçek yüzünü görme konusunda geç kaldığımı düşünüyorum
Hiçbir şeye geç kaldığımı düşünmüyorum aksine daha yolun başındayım 😅
Zamanında yapmam gereken şeyi bu zaman kadar uzatmanın sadece bana zarar verdiğini anladım, aslında planlarini hiç bir zaman , ertelemeyeceksin. Korkarsan kaybedersin.
Hakkımda hayırlısı olsun tamam ama işte evlilik için geç kaldım diye düşünüyorum
Bugün işe geç kaldım :D
Hayatımda her şey olması gerektiği gibi ilerliyor. Geç kaldığım hiçbir şey yok.
Vay kardeşim naber hesabım kapandı yeni hesap açtım. Seni gördüm bir yazayım dedim
şöyle bi civic olacaktı vuuuutuuuuututtutu gezecektim yaşayabilirdik sırtımızda kalleşlerin bıçak darbeleri olmasaydı bizden geçti artık duygulandım 😢
Yine bir buluşmaya
İş başvurusuna
Geç kaldığım bir şey yok, her an her şey olabilir
Bir davete geç kalmıştım :D
Geç kaldığım bir şey yok🤔
Şu yaşta psikolojikmen hasta oldum.
Çocukluğu geç kalmış durumdayım
Ben bir şeye geç kalmam hep zamanında orada olurum
Babam gibisin demeye😔 vefat etti diyemedim...
Kendime
Özür dilemeye
Hiç birşeye
Sinava🤦🏼♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?