Yaşamın boyunca geciktiğin, keşke daha erken yapsaydım dediğin bir şey var mı? Varsa hangi konuda ve ne? Hiçbir şey için geç değildir. Yeter ki ertelemeyi bırakıp başlayabilelim 🌼
Ben kendime geç kalmışım gibi hissediyorum
Yaşamın boyunca geciktiğin, keşke daha erken yapsaydım dediğin bir şey var mı? Varsa hangi konuda ve ne? Hiçbir şey için geç değildir. Yeter ki ertelemeyi bırakıp başlayabilelim 🌼
Ben kendime geç kalmışım gibi hissediyorum
Keşke dememin bir anlamı olmuyor ki. Yaşanmış oluyor olacak her halükarda oluyor. Bunun teslimiyetini kabul etmişim artık kendi içimde.. yoksa o kadar çok var hemde sayamayacagim kadar keşkelerim pişmanlıklarim geriye almak istediğim bir yığın zamanlarım... 20 yıl önceye dönüp sadece orada kalmak isterdim o sakin güzel gülen çocuk olarak..
Yaptıgım hatadan dolayı çogu şeylerden geri kaldım daha önce toplansaydım diyorum. Ama hiçbir şey için geç degil. Bunu görecek çok şey var yaşayacak mışım yaşadım. Ben arada keşke bunları yaşamasaydım daha ileride olurdum diyordum arada ama baksana deprem de millet nelerini kaybetti sıfırdan başliyor. Canlarınıda kaybetti bu en büyük ders onun için hicbir şey için geç degil diyorum.
+1
Ricalar
Genel olarak mutlu olmaya geç kaldım diyebilirim. çünkü hayatımda hiç mutluluk yok. bazen insan zamanında bir şeyleri yaşarsa anlamı oluyor ama maalesef benim hayatımda anlamı olacak bir şey kalmadı bu yüzden de hayal kurmuyorum ya da hedef belirlemiyorum yani beklenti içine girmiyorum. sadece anı yaşıyorum. bugün iyiysem yarını düşünmüyorum.
Hiçbir şeye geç kaldığımı düşünmüyorum. Önceden olsa herşeye geç kaldığımı düşünürdüm bunu bile düşündüğümde on yedi yaşındaydım. şu an yirmi bir yaşındayım hayat bana herkesin kendi zamanını yaşadığını öğretti.
Katılıyorum kimisi 10 yaşında liseye başlar kimisi 80 yaşında üniversiteye. Hepimizin zamanı farklı
Cevap
4Cevap
Kendime herkesin peşinden koştum kendime geç kaldım 😔
Ölüm kapını çalmadığı sürece hiçbir şey için geç değildir
Inşallah yetişirim mezara girmeden düzelicez inşallah be 💖
Tabi kız yeter ki ümidini kaybetme 🖤
🙏🥰🥰🥰🥰
Vakti zamanında spora daha çok yönelebilirdim. Derslerime bu kadar yoğunlaşmama ve onları hayatımın merkezi yapmamın bi önemi yokmuş. Ve daha fazla gezebilirdim.
Hayata geç kaldım gençliğimi hiç yaşayamadım her şey içimde kaldı işe giremedim sosyalleşemedim gezemedim eğlenemedim aşk yaşayamadım sevgilim olmadı gençliğimin telafisi de yok hayatta çoğu şeyi deneyimleyemedim
Aynen ben de özetle kendim olamamış ve kendimi ihmal etmişim.
Şu an yapmış olduğum şeyleri çok daha erken yaşlarda yapsaydım diyorum.
Hiçbir şeye. Her şey zamanına göre ilerliyor. Olması gerektiği gibi.
Hala geç değil tabi ama oyunculuğa adım atabilmek ama onun öncesinde eğitimini görmek
Evlenmekte geç kaldım yokki huyu suyu güzel oturmasını kalkmasını bilen biri evleneyim
Yurt dışına çıkmakta geç kaldım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?