Nelere geç kaldığınızı hissediyorsunuz?
Evlenmeye
İşe girmeye
Sevgili edinmeye
Para biriktirmeye
Diğer (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nelere geç kaldığınızı hissediyorsunuz?
Bu hayatta hiçbirşeye geç kalmadım. Ne çıkarlarım uğruna taraf oldum, ne de ülkenin halini görüp vatanı terkettik. Ne kaybettiysek, ne kazandıysak biz olduğumuz için..
Cevap
9Cevap
Evlilik. sevgililik. mutluluk. hayatı yaşamak. arkadaş ortamı. bunlara geç kaldım en çok da bu üzüyor yani olmaması değil yaşımın boş geçmesi
Aslında tüm bunların sebebi hayatın adil olmaması. Beş para etmeyen şrfzsler bu hayatı yaşıyor bende buna fitil oluyorum.
Aynen hadi benim yaşayamamam sorun değil bir gün hayat bitecek de kötülerin ya da karakteri 5 para etmez kişilerin bu saydıklarımı yaşaması sorun
Harbiden içimi okudun. Bende hep öyle düşünüyorum ve aklımı şu çeliyor. Onlar yaşadı biz yaşayamadık. Ortada bir haksızlık oluyor. Bu nasıl telafi edilecek, onlarında bizim yaşadıklarımı yaşaması gerekir ya da ahirette cennette olmamalı.
Hayatın bana bir borcu var, ben görmedim ya da istediklerimi alamadım. Hayat bu borcu bana ödemeli. Eğer ödemeyecekse bu haksızlık itin kopuğun bizden üstün tarafı nedir. Çok ince işler
Aynen abi haklısın. bu dünyada olması lazım adaletin aslında
Valla bazen şüpheye düşüyorum adaletin yerini bulacağına dair. İtin kopegin yanına kar kalır, bizde kaybettiklerimizle kalıruz.
Herşeye geç kaldım 34 yaşındayım işsizim bekarım asosyalim hayatı hep kaçırdım gencligimi de hiç yaşayamadım hem eksik kaldım hem de geç kaldım
koca kız oldum asla ruh hallerimi kontrol edemiyorum
Okumak bir türlü kısmet olmamıştı 23 yaşında üniversiteye başladım
Benim şimdiye lisans mezunu olup işimin başında olmam gerekirdi
Geç değil.
Evlilik, kariyer vs. Çok fazla sorun var, artık mezarlık yolculuğunu bekliyorum bu saatten sonra.
İnsan her şeye geç kalabilir önemli olan kendine geç kalmaması gerisinin telafisi var kendine geç kaldın mı telafisi zor
Herşeyi başardım yaşamanın anlamı kalmadı 🤣
Aynen görev tamam sorun çıksın istiyorum 🤣🤣
herseye sevgili yok
meslek yok
arkdas yok
ehliyet yok
sevgilim var ama mutlu degilim
Hak edene hak ettiği değeri geç verdim
Bundan sonra daha fazla dikkat ediyorum
Keske para biriktirseydimmm
okumaya eğer 5. sınıfa geri dönseydim gece gündüz okurdum ama gecikince olmuyor işte be
Hiçbir şeye geç kaldığımı düşünmüyorum. Her şeyin bir zamanı vardır
Geç kaldığım bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Sanırım evliliğe
Sekse
Neden?
Seks için hiç bir zaman geç değildir.
Çok şeye n
Yaşamaya
Var var gençliğim
Para biriktirmeye
Hayata geç kaldım
Aşka
Eğitime
İşe girmeye