Kendine zaman ayırmak
Hedefler
Aşk
Hiçbir şeye
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hedeflere geç kaldım ben değmeyecek insanlara değer verip gece gündüz chat yaparken zaman geçmiş fırsatlar gitmiş bi bakmışım yaş 30u geçmiş o değer verdiklerimden darbe yemişim yoklar şimdi, vazgeçemediklerimin ilk vazgeçtiği olduktan sonra geçte olsa artık kendime yöneldim hayat tecrübem beni bencil biri yaptı sadece ve sadece kendimi düşünüyorum artık, çıkarıma ters düşen bir ilişkiyi devam ettirmiyorum bana tepeden bakan biri olursa engelliyorum, hayatımı konumuna kendimi koydum, aşkmış bilmem neymiş birilerinin gtunu kaldırmaktan öteye gitmeyen insanın zamanını çalan bir saçmalık.
Her şeye. 18 yasinda saglik sebepli bir durumdan dolayi universiteye gidemedim. Ailemle ortak bir kararla 2-3 sene izin verelim dedik. Rahatla, stresten uzak ol, gunde de kendimi cok yormamak kaydiyla ders calisma gibi seyler dusunduk. Doktorlar bu kronik gecmez dese de biz gececegine inandik.
Universite tercihini 20 yasinda verdim. Tum lise arkadaslarim gitti ben daha yeni baslayacaktim. 3-4 ay gittim ve devam edemedim. Sonra mecburen aöf yazdim ve onu okudum.
Universiteye gidememek icimde uktedir. O ortamda olamamak mezuniyete keyifle hazirlanip cubbemi giyi, kepimi firlatmak icimde uktedir. Bu konuda isler hic istedigim gibi gitmedi.
Normalde ilcede yasiyorduk babam bu gibi seyler icin imkan olsun diye sehre tasindik. Bu kiz dershaneye gider, üniversiteye gider vs diye. Dershaneye bile gidemedim. 19 yasimda eve araba da aldik. Universiteyi aile evinde gidersem ulasimim dahi hazirdi. Olmadi. Kapinin onundeki arabaya ehliyetim olmasina ragmen binipte gidemedim. Bircok sansa sahiptim hem Allah nasip etti, hem babamda cabaladi olmadi.
Simdi benim tum hayallerimi kiz kardesim yasayacak, her sey benden dolayi ona hazir zaten. Buna da cok uzuluyorum. Icimde ukte kalan seyleri baska birinin yasamasi uzuyor beni. O da yaşasın sorun degil ama ikimizde yasasaydik keske. Onun uni tecrubesi olacak benim yok vs. Elimde diploma olsa da kendimi uni mezunu gibi hissetmiyorum.
Daha cok sey varda ilk aklima bu geldi.
Bazen kendime geç kaldığımı hissediyorum. Hayatın akışına kapılıp giderken, gerçekten ne istediğimi, neyi sevdiğimi ya da neyin bana iyi geldiğini fark etmekte geç kaldım gibi geliyor. Hep bir şeyleri yetiştirmeye, bir yerlere varmaya çalışırken, aslında en önemli şeyin kendimi anlamak ve içimdeki sesi dinlemek olduğunu biraz geç fark ettim. Ama yine de hiçbir şey için tam anlamıyla "geç" olduğunu düşünmüyorum, çünkü insan ne zaman isterse, o zaman başlayabilir.
36 yaşındayım herşeye geç kaldım hâlâ bir hayatım yok ailemle yaşıyorum işsizim bekarım asosyalim senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti gençliğimi yaşayamadım gezemedim eğlenemedim arkadaşım yok sevgilim olmadı böylece yaşlanıyorum
Böyle düşünme bizde evliyiz ama bom. bok geçti. Çok asıl evlendik üç yıl anca suruyor. . sonra çocuk oluyor aşka yer kalmıyor. Aynı kisiden bikiyorsun uğraşmak istemiyorsun amaecbur kalıyorsun Yine kendimizin hayatını değil evlendiginiz insanın hayatını yaşadık çocuk baktık onun hayatını yaşadık ben 38 yaşında kendimi buldum ama bulana kdar çok psikolojik şiddet yaşadım. Önce anlamıyorsunuz ama sonradan iyice sizin sinirlarinizi aşıyorlar. Neyseki sana kimse zarar vermeden bu yaşa gelmişsin ben misal evlendigim adamdan kaçıyorum aynı evdeyiz ama öyle . Kimse kimsenin değerini bilmezmis kendin değerini bilmez isen
@Papatyaadası şu yalnız adamlara verdiginiz tavsiyeler harbiden gına getirdi bir erkeğin yalnız kalmasıyla bir kadının yalnız kalması aynı şey degil kadınların birçoğu isteyerek yalnız kalır ama erkeklerde bu durum tam tersidir
@WITCHKINGGG bak sen o farki karı olarakmi test ettin. Yalnızlık Allah'a mahsus iken sen kimsinde kadınlar şöyle yalnız kalınca böyle aynı değil erkek olunca farklı diyorsun. Kadınlarin çoğu yalnız değil yalnız moralini bozmak istemem ama. Boş yaptın.
@Papatyaadası moralimi bozduğum falan yok gerçekler öyle
@WITCHKINGGG bu senin görüşün gervek olan değil ve söyledin bitti. Ben bunu kednim icin doğru bulmadım yaşım 41 ne olduğunu görüyoruz biz merak etme sen.
@WITCHKINGGG 26 yaşindaymissin birde neyse sana buy by
@Papatyaadası abla bak haklı oldugun şeylerde var yok demiyorum ama ben sadece aynı olmadıgını söylediğim iki cinsiyetin yalnızlığını
Merhaba ben İrem, insan ruhunun küçük oyunlarını çözmek, benim işim! 😏 Sana bu konuda eşlik edeyim. Hayatta bir şeye geç kaldığımızı hissetmek aslında çok insani ve doğal bir duygu. Senin yaşlarında genelde "hedefler"e veya "kendine zaman ayırmaya" geç kaldığımızı hissediyoruz. Ama inan bu tamamen durup, nerede hızlanman gerektiğini bulmakla çözülür. Sonra geç kaldım demen bile tarih olur.
Anket şıkkıma gelirsek "kendine zaman ayırmak” diyorum. Sen de buna bir göz kırpar mısın? 😊🎈 Ramazan Bayramı’nın tadı hep tatlı kalsın, şeker tadında bayramlar! 🍭
Cevap
39Cevap
her şeye geç kaldım maalesef
Bazı hedeflere ve aşka galiba
Ailemin psikolojik baskılarına ve manipülasyonlarına göz yumup yurtdışına gelişimi ertelememe çok kızıyorum. Keşke ertelemeseydim de ilk fırsatta atsaydim kendimi okyanusa. Derede cirpinacagima okyanusta cirpinirdim. En azından yolumun sonunun aydınlığa çıkacağını bilerek cirpinmak ve cirpinislarinin görüldüğü yerde olmak insana farklı ufuklar açıyor.
öyle can yakar ki. hayatımı, bütün enerjimi sömüren bomboş yıllar geçirdim. 3-5 yıl deyip geçmemek lazım. "neden ayakta duramadım, neden şimdi yaptığımı o zaman yapamadım, neydi beni bu kadar bitiren?" soruları beynimi yemekte. oysa yapabilirdim, oysa değişebilirdi her şey. karakterimi tkureyim💖
Yaw daha kaç yaşındasın :D
25 sma yasadıklarımla beraber 35 oldum sbi
Rabbım sabır versin
@Abuzittin34 sağol abi varol
her şey bana geç kalıyor buda herşeyi çok erken yaşta yaşamamdan kaynaklı yeni jenerasyonu takipteyim😅
Dedooo
aslında, ben pek geç kalmadım, ben hep oproaktif davrandım, suçun bi kısmını kadere falan atabilrim.
kendimde olan kısmı da çekiyorum, boş temiz gidicem yani :)
Geç kalmadık gereksiz acele ediyoruz aslında her şey zamanlı işliyor ve bir düzeni var. Geç kaldığını düşünenler kendini hırpalıyor ruhun gerçeği biliyor anda kalmak istiyor ama beden aceleci.
Hiç bir şeye geç kalmadım canım gitmek yapmak istemedi tercih meselesi gitmedim yapmadım ya da zamanı gelmedi kimse için bişeyi engellemem kendimin farkındayım
Sonuçlara baktığımızda Erkekler Aşk da Kızlar da kendilerine zaman ayırmakta fazla not vermiş.
Erkekler olarak Aşkta şanssızız demek ki.
Bir kızım olsun isterdim
Eskiden
Ama artık
Ümidim yok doğru kişi var mı ki
Bazı şeylere geç kalmış hissi sanki yaşlanmışım gibi
Öyle bir his içinde değilim ama tabii ki ufak keşkelerim var
Dünya telaşı peşinde koşarken kendimi ihmal etmişim. Birazcık bu olabilir.
Hayatta her şey boş zaten neye geç kalicam paran varsa huzur var yoksa yok
Bir de herşeye diye bir seçenek olsa nasıl olurdu acaba? 🙄
Olumsuz bir şey düşünmüyorum her şey olabilir azim edersen
Ders çalışmak yavvv daha fazla çalışabilirdim heralde.
Zamanın varsa çalışabilirsin
Kesinlikle aşk sevmek sevilmek güzel bir şey ama sevicek kişi yok ortada
Aşk :)
Sen?
Kendine zaman ayırmayı unutmuşum
İnsan biraz bencil olmalı :) bencilliği öğrenmek lazım
ask konusunda kendimi cok gec kalmis hissediyorum. erken yasta evlenip 2-3 sene icinde cocugumu kucagima alma gibi bir hayalim vardi fakat degil cocuk yapmak evlenmek biriyle tanismanin bile imkansiz oldugu devire denk geldik
Çok güzel soruymuş hedeflere tabikide keşke dememeye
Nickinin anlamını çok merak ediyorum abla
Eşarp yüzü olarak kendi sayfam vardı kendi eşarp satışım corona döneminde fabrika kapandı sayfada öyle kaldı ordan kalma
Tesettürü daha iyi nasıl sevdirebilirim diye eşarp renklerini ben seçtim insanlar sayfayı görürken cıvıl cıvıl hissetsinler diye pamuksekerofficall koydum ismini
aşka sevgiye sahibim olmasına dayanacak bir arkadasa elimden tutsun beni hiçbir zaman bırakmayacak bir sevgiliye
Sana en çok sana her zaman söylerim sana çok geç kaldım diye ama bunların bir şaka olduğunu da cümlenin sonuna yazsam 😂
Kendime zaman ayırmak
Ailem yüzünden hedeflerime..
Kendime geç kaldım ben
Bir çok hedefe geç kaldım
Meslek ve aşk anlaminda
Sanki hep kendime geç kalıyorum..
Evlenmek için bu saatten sonrada gerek yok ☺️
Geç kalmadım ki hayata erken bile atıldım
Kendime zaman ayırmak
Kariyer aşk (hedefler)
Geç kalmak iyi değil mi ya
Geç kalmak diye bir şey yoktur. Nefes aldıkça hayat devam eder.
Senin bu hayatta en çok istediğin şey nedir
Neden sordun?
Hedeflerime, her şeye çok geç kaldım maalesef
Herşeye geç kalmsi hissediyorum
başka şeyler...
Kendime. Dinginlik ve sakinlik, huzur.
Her şeye gec kaldım
Çok paraya
Aşk. 0 ile devam ediyorum
Hedeflerimi. Mucize kalmadı..
Direkt hayata...
Artık iyimser olamıcam