Koşsan varamıyor, varsan dokunamıyorsun. Gitsen yoruluyor, kalsan dinlemiyorsun.
Konuşsa duymuyor, sussa görmüyorsun.
Ya erken gidiyorsun, ya geç kalıyor.
Kime ya da neye en çok geç kaldınız?
Ben rahmetlime, canım anneme çok geç kaldım.

Koşsan varamıyor, varsan dokunamıyorsun. Gitsen yoruluyor, kalsan dinlemiyorsun.
Konuşsa duymuyor, sussa görmüyorsun.
Ya erken gidiyorsun, ya geç kalıyor.
Kime ya da neye en çok geç kaldınız?
Ben rahmetlime, canım anneme çok geç kaldım.

Bir yazı okudum estetik ameliyati yaptırmanın hükmü orada şunu anladım diyor ki Allah bu dünya sahnesinde herkese rolüne göre bir biçim ve tip vermiş ve o rolü adeta en iyi oynamasını istemiştir. Zaruret yokken tipini ve biçimini değiştirmeye kalkışan, bununla verilen rolü kabul etmediğini ihsas etmiş olur. Işin bir yönü budur. yani bu ne demek oluyor Allah kimseyi boşuna o şekilde yaratmıyor hepimizin burada imtihanları var yani Allah ne derse onu yaşıyoruz kaderde ne varsa onu yaşatıyor yani ben boşuna böyle doğmadım boşuna bunlar başıma gelmedi ders almadım hepsi bir sınav için atlatmadım
Her şeyi zamanın benim için doğru olduğu anlarda yaşadım tam zamanı mıydı yoksa erken-geç miydi bilmiyorum. Olması gerekenin zamanını da tayin eden her şeyi bilen değil mi, Ee neye, nereye geç kalmış oluyoruz o halde?
O zaman geç kalınmışlık olmuyor.
Herkese yetişmeye çalışırken, kendime geç kaldım...
En kötü olanı.
Teşekkür ederim...
Rica ederim
Kendime vakit ayırmayı ve dinlenmeye geç kaldım….
Geç olsa da sanki imkansız değil :)
Umarım kısa zamanda, amin.
Ricalar.
Cevap
4Cevap
Yaşamaya maalesef
Başta aileme çok koştum. sonra baktım ki kendime bir şey kalmamış.
Allah kolaylık versin kardeşim
Hayatı yaşamaya, ötesini berisini düşünmeden yaşamaya
Genelde bana geç kalırlar. Ben hep erken gidenim, bekleyenim.
Allah sana sabır ve dayanma gücü versin kardeşim. Allah kimseyi annesiz bırakmasın.
Ben var ya zamanı geri alabilseydim 16 - 17 yaşlarına dönerdim hiç olmazsa daha iyi bir üniversitede okuyup manita yapabilirdim çok geç kaldım😔.
Allah razı olsun.
Her şeye geç kaldım:(
Olanda hayır vardır.
Herşeye geç kaldım
Umarım, bundan sonrası zamanında olur.
Hiç sanmıyorum ama umarım öyle olur
Amin.
Yaşamaya
Hayata atılmaya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?