Sonra da diyorum kii amaaan erken olsa nolcakti sankii.

Bazen çoğu şeye geç kaldığımı düşünüyorum. Misal olarak 26 yaşındayım daha deniz bile görmedim. Şimdi görsem 19 20 li yaşlarımdaki gibi enerjik olamayacağımı da biliyorum.
Herşeye. Ama zararı yok. Bu dünyaya meyilli değilim. Meyletmeye kalkınca Allah dur dünyaya meyletme. Meyletirsen canın yanar diyor nitekim de yanıyor. Yansın bakalım ne kadar yanabiliyoruz görelim 😅
Ben evlilik konusunda geç kaldım, insan bir yaştan sonra çocuk yapsa olmuyor yapmasada dünyanın en güzel meyvesinden mahrum kalıyor, birde sigortalı bir işe girmek için geç kaldım.
Cevap
19Cevap
Geç kaldığımı düşündüğüm çok az şey var. Ben daha çok erken bulup çabuk kaybedenlerden olduğum için o dengeyi kuramadım hâlâ.
Hayalle yaşarken gerçek dünyada
Zamanı içmişiz haberimiz yok.
Ömürle yüz yüze geldik aynada
Yılları geçmişiz haberimiz yok.
Yasayamadigim okadar çok şey var ki Heyecanla o anların gelmesi için hazırlık yapıyorum belki tek yaşayacağım belkide seveceğim biriyle
O hissiyat hiçbir zaman geçmeyecek çünkü sürekli trendler değişiyor. En yakın tarihten vereceğim örnek nftye zamanında yatırım yapmamak olur.
çok şey gençliğimi heba ettim kadınlığımı heba ettim çok şey için geç kaldım bunu biliyorum..
O kadar çok pişmanlıklarım var ki düşünemiyorum artık
Şu anda düşünüyorum da neye geç kalmışım diye; aslında her şeyi tam zamanında yaşamışım
Geç kaldığım tek şey çocuk yapmak , evet bir insan için olabilecek en değerli şey.
Keşke yüzmeye daha erken başlasaymışım diyorum bazen
Ben herşeye geç kaldım. 🤷
İnsan gibi şartlarda yasayıp azıcık yaşadığımı hissetmek
Millet buluyor birini ciddi bir ilişkisi oluyor ben geç kaldım sanırım
Ben ölmek için geç kaldığımi düşünüyorum. Hep erken ölürüm diye düşündüm herşeyi erkenden yaşadım. Geç kaldığım tek şey ölmek oldu. O da kısa zamanda olur inşallah
Çok şey var geç kaldığımı hissettiğim
O kadar çok şey var ki
Üniversite okumak
Hayata tamamen atılmak 😅
Pek fazla geç kalmış hissetmiyorum
Kalbımmmmm
Ehliyet alma falan
Hiç bir şey yok
Hayat
Evlilik
Bilmem
herşeye geç kaldım ben
İnsanlar ve hayatları
Yapamadıklarım var
Hayatımın tamami
Para yok ki biz vaktinde gelsek ne olur 😑
Hiç bir şey çünkü daha gencim
Geç kaldığım şeylere... düşünmüyorum artık :)
Gerçekler belkide
Zamaninda yaşamadın mi biseyler:)
Allah için direk onu mu anladin, sadece
Geç kalmadım
Sende haklısın
Mutluluk
Matematik
Hayallerim😥
Cogu seye
Hayat...
Namazı bırakmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?