Geç kaldığını düşündüğün bir şeyler var mı?

Bir kere servisi kaçırmıştım. Sonra taksiye bindim işe giderken yolda aradılar "Biz seni almaya geldik diye". Dedim ki: Artık çok geç... 😄
Fkdkd Yıkıldım bee
Kfkdkd o sıra ben de yıkıldım taksiye verdik parayı
Kalbimi kıran birine henüz veremediğim cevaplar için geç kaldığımı düşünüyorum.. o kendi yanına kar kaldı diye düşünüyor tabi ama benim için affı olmayacak. Geç kalmasaydım söyleyeceklerim hakkında keşke ama. İlk anlarda söylenemeyen cümlelerin daha sonrasında pek bir etkisi olmuyor e öyleyse hayırlısı 🤘
Geç kaldığımı düşündüğüm hiçbir şey yok. Her şey olması gerektiği zamanda olması gerektiği şekilde oluyor zaten. Sabırsızlığa ve umutsuzluğa gerek yok.
Bu hayatta her şey insana olmasi gerektiği zaman da olur her şey ama her şey doğruyu bilmek için önce yanlışa yanlışlara denk gelirsin , yoğrulmak için onca olay başına gelir. Hayat bir yerde sınavdir ve sen doğru sonucu bulana kadar tekrar tekrar sınava tabi tutulursun
Cevap
43Cevap
Her şey tam yaşanması gerektiği zamanda yaşanır
Hayır geç kalmadım hiç bir şeye...
Sanırım yurt dışına yerleşmek.
Aşkı yaşamak
Geçen sene uygun yollu bir araba bulmuştum alacaktım almadım. Bana kim engel olduysa ve ben de onu nasıl dinlediysem Allah beni de bildiği gibi yapsın. Şimdi artık oyuncak araba bile alamam. 😑
😂😂 Üzücü ama güldüm çorba. Özür dilerim 😬
Oyuncak araba olayına koptum 😃
Bugün yine formundasın ama sen dur bak görüşücez senle poğaça bekle sen. 😁😂
O değil de oyuncak araba alamayacak kadar fakirim ben cidden he yine hatırladım ağlamaklı gülesim geldi. 😂😂
Fakirim fakirim demeyi bırak artık 😬 yasaklandı sana bu tanım 🤨
Zenginim mi diyeyim olur yarın olacaksam derim valla 😂
Fakir hissetmek yerine zengin hisset.
Sen kendin olarak paha biçilmezsin. En büyük zenginlik sensin zaten
Sabah sabah ne onere oldum böyle ya. 😇
İşin şakası bir yana o zenginliğe hatta bence kesinlikle bereketine sebep bir aileye ve böyle güzel arkadaşlara sahibim başka bir şeye gerçekten gerek yok. 🌈
Gerek yok dersen sana gelen enerjileri kesersin. "Gerek var"
Tüm sevdiklerimle ve çocuklarla paylaşabileceğim kadar zengin olayım istiyorum o zaman. 😉
Benim için bazı şeyler artık çok geç ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Var.. kendime çok geç kalmışım... şuanki ben daha bi başka... bambaşka canım kendim.. 😍 beni kendime getiren teseşşürü çok görür ve pişmanlık duyduğunu bilmem bana yüzümde tebessüm olurşturmaya yetti✌
Hayata geç kaldık kardeşim. Erken doğmadık ne yazık ki işte.
Neyse ki sona gelmedik abicim.
İyi akşamların olsun, keyfin yerindedir inşAllah.
Sona gelmeden her daim yaşamaya devam kardeşim. Hamdolsun... keyfim muhteşem. Teşekkürler... sen nasılsın? Keyifler nasıl? Senin de akşamın güzel olsun.
Muhteşem adama muhteşem olmak daha çok yakışıyor. Ve muhteşem bir adamın karşısında kötü olmak mümkün değil 😎
Eyvallah kardeşim. O senin gönlünün güzelliği. Gönlü güzel insanları görmekte beni muhteşem yapıyor işte. ☺️✨
Var.. Bi hata yaptım ve o an umursamadım. Bana bir zararı yok şu an ama boşu bosuna hayatimda deger verdigim birini sildim. Hâlen üzüldüğüm bir konu, ama artık çok geç
Boşuna zaman harcamaktansa düzgün bi eğitimli meslek sahibi olup konum sahibi olmam gerekliydi ve yapmadım ve bu zamandan sonra da olmaz geç kaldım
Çoğu hayalimi gerçekleştirdim tek para biriktirme de geç kaldığımı düşünüyorum ama öyle olsada hayallerimi gerçekleştiremezdim
Bazen geç kaldığım şeylerin olduğu düşüncesine kapılıyorum ama bir süre sonra içimden bir ses bana hiçbir şey için geç değil diye fısıldıyor.
Geç kaldığını düşündüğüm bir şey yok yani hayat anlamında. Er ya da geç olur. Lakin bugün otobüs daha erken gelseydi bakışlara maruz kalmazdım:))
12 Eylül 1980 yilinda Erbakan'ın yuvasına giren bendim bazı evrakları keşke saklasaymisim bu günler belki gelmezdi.
Çok şeyler söylemek ister bu gönül ama cahill kinci inatçı uyuz insanlara inanamıyorum bir insan bu kadarmı olur dedgim oldu ama geç kalmadım yaşadım gördüm gönül almak sizin için bunkqdarmı zor birseydi yazık çok yazık diyorum sadece
Herşeyi tam zamanında yaptım şükür, aklım yapacaklarımda.. mesela güney amerika turu.. 1 ay..
Ölüme her geçen dk geç kalıyorum. Bi gün yakalarız kuyruğundan elbet.
Standartlara göre geç, ama yapabileceklerim için hala çok erken olduğunu düşündüğüm şeyler var evet.
Var kendime zaman ayırmaya çalıştığım halde olmuyor nedense
Hayır yok. Herkes kendi zamanında yaşar. En doğru zaman tam da bu zaman her şey için
hayır, hayat herkese farklı fırsatlar, koşullar sunar hiçbir şey için geç kaldığımı düşünmüyorum.
Herşeyi zamanında yaşadım geç kaldığımı düşündüğüm bir şey olmadı
İllaki geç kalınan bir şey olmuştur
Geç kaldığımı düşündüğüm şeyler yoktur da başka bir şeyler eksik.
Hiçbir şey için geç değil şu hayatta benim için. Hala gencim, diriyim, iyiyim.. Umudum var.
Ben genelde hep geç kalırım zaten. Hiç dakik değilim ki dhdhdh 😂🥶
Gençliğim çalışarak evde geçiyor. Buna üzülüyorum. Buna bir son vermem lazım yoksa olay çıkacak..
Gencligimi yasayamadigimi dusunuyorum ve buda beni uzuyor🫤
Bir daha olmayacak artık çok geç buna eminim ama keşke yapmasaydı diyorum. Çünkü biliyorum kendi de köpek gibi pişman. Ama iş işten geçti bir kere. İkincisi şansı verecek olsam ben ben olmazdım.
Keşke zamanında yurt dışına gidebilseydim..
Cinsellik evlilik babalık... Bu trenler kaçtı gibi sanki... 😊
Kendi hayatım için hiçbir şey yapmıyorum o kadar salmışim ki varım yokum belli değil
Hiç bir şey için grç değildir ama krşke bazı şeyler daha erken yaşansaydı
En son birisi için geç kaldım bir daha da kimseye acele etmedim
Kız arkadaşıma çıkma teklifi yapmadığıma çok geç kaldım ve arkadaş olarak görüyor herhalde beni şu an
yaşamak için geç kaldım
Hayatım her şeye gec kaldim
Hayatımı yaşamaya geç kaldım
Bazen anne olmaya gec mi kaldim diyorum kendime.
Evet, hangisini söylesem...
Gençliğimi yaşayabilmek
Tecrübe saydığım için yok pişman olduğum için var.
Üni bölümümü sevmiyorum
Pek de bir önemi yok artık..
Evet var ama pek önemli değil
Hic bir seyyy icin geç degilll...
Ben en çok kendime geç kaldım...
Düzeltmek için çok geç
Evet artıkk çok geç bazı şeyler için maalesef..
Hayır yok daha gencim :))
İş hayatına atılmakta geç kaldık
Bazen "Her şey için çok geç" diyorum...
Geç değil bende heves yok
ehliyet
uğraşamam bu saatten sonra ajs
Hizli gidiyorum firene Basmam gerekir
Ölmeye geç kalmış gibiyim
Ohoo çok şey var
Bu yengeçler hep geç kalıyor zaten.
Hep kararsızlıktan😅
Eveet.