ben dil öğrenmek için geç kaldığımı düşünüyorum ya da tarihe daha fazla ilgi duymak için de geç kalmış olabilirim

ben dil öğrenmek için geç kaldığımı düşünüyorum ya da tarihe daha fazla ilgi duymak için de geç kalmış olabilirim

Henüz 19 yaşında olmanıza rağmen dil öğrenmeye geç kaldığınızı düşünüyor olmanız çok garip. Benim babam 42 yaşındayken İngilizce kursuna yazılıp dil öğrendi. Dil öğrendiğine dair sertifikalar aldı. Annem 45 yaşından sonra üniversite okuma kararı aldı. Hiç bir şey için hiç bir zaman geç kalmaz insan. Sizin azminiz körermiş sadece.
eğer sorum dil öğrenmeye geç mi kaldım sizce olsaydı yorumunuz harika olurdu. ben kendimle ilgili örnek verdim teşekkür ederim verdiğiniz anne baba örneği için anne ve babanızı tebrik ederim gerçekten ilham alabilirim.
Dil için geç kalınmaz bu bir safsatadır. Üniversiteye başladığım zaman 50 yaşında sınıf arkadaşım vardı emekli astsubay okumaya yurt dışına gelmişti gayet bizimle birlikte biraz geç olsada 1 senede öğrendi yabancı dili bu bir yalan. Bahaneleri bırak çaba göster.
bu motivasyonla yarın masa da dil çalışıyor olurum
Cevap
2Cevap
Aşkı yaşamak için geç kaldım
senin kadar aşığını görmedim gerçekten helal lan yusufi
Teşekkür ederim eksik olma
19 yaşındasın ve geç mi kaldın yani😂😂
öyle düşünüyorum yaşıtlarım zehir gibi
Evlilik
Evlilik
@charmming Allah Allah nasıl karar verdin
Kendi evde kalmış millete satışıyo aw