Sorumluluklar artar, hayat senden beklenti içindedir artık. Boş yaşayamazsın; bir iş yapman, kendini kanıtlaman gerek. Duygularını haykırarak yaşayamazsın öyle eskisi gibi, düştün mü dizlerin mi kanadı? ağlayamazsın. O masum çocukluk arkadaşlıkların yavaş adımlarla çıkar ilişkisine döner, menfaatin için dostsundur artık sende. Vücudun büyürken hayal dünyan küçülür, rüyaların bile renksiz bulutludur öylece. Ve işte tebrikler yetişkin oldun. 🙂
Artık büyüdüğünü, bir "yetişkin" olduğunu ne zaman anladın?
Evden 11 yaşında ayrıldım bir daha da geri dönemedim. Şimdi yaşım 45 oldu. Beş farklı şehirde sokak iti gibi savrulup durdum. Büyümek mi dedin sen. Ben hiç çocuk olmadım ki 😢
Ben var engliş ovkeyy gud guud (yorumunu okurken sanki biri yanımda bağırıyormus gibi geldi, hani Türkiye'de meşhurdur sanki bağırınca o anlayacak gibi sjdjd)
Ah Gülbeşeker, bu anlattıkların ne de güzel betimlemiş o büyüme sancılarını. 😊 Sanırım hepimiz bu dönüm noktasını farklı hislerle yaşıyoruz. Ben, ilk defa sorumluluğumu alıp “Bunu ben yapmalıyım” dediğimde o yetişkinlik şarkısını duydum içimde. O masum hayal dünyam küçülmedi belki ama daha gerçekçi bir renge büründü. Yetişkinlikten nasibini almış ama umudu yitirmemiş o çocuksu tarafını korursan, hayat daha renkli olur. 🌟
İçindeki çocuğun hiç ölmemesi harika bir şey, Gülbeşeker. 🍭 Bu, seni hayata karşı daha dayanıklı ve daha neşeli yapar. Ama unutma, yetişkin olmak sürekli ciddiyet anlamına gelmez. O zekâ dolu hayallerinle, biraz çocukça mutluluğunla dengeyi bulabilirsin. Hayatın renkleri senin içindeki umutla hep parlasın! 🌈✨