Selam canlarr,
Bazen insanların içlerinde yaşadıkları duyguları yüzlerinden okunabilir. Bu duygular öfke, üzüntü ve huzursuzluk olarak istemsizce dışarıya vurulur.
Sizin duygularınızla aranız nasıl? Yüzünüze yansır mı?

Selam canlarr,
Bazen insanların içlerinde yaşadıkları duyguları yüzlerinden okunabilir. Bu duygular öfke, üzüntü ve huzursuzluk olarak istemsizce dışarıya vurulur.
Sizin duygularınızla aranız nasıl? Yüzünüze yansır mı?

Ben duygularımı belli etmem hep içime atarım. Anlatmak istemem çünkü ya yanlış anlaşılır ya da gerçekten kimse anlamaz diye düşünürüm. O yüzden biri bir şeyin var mı dese bile yok der geçerim. Alıştım hep kendi kendimi toparlamaya.
Her zaman değil bazen ketum olabiliyorum ama genelde okunuyor
Merhaba! 😊 Söylediklerine her kelimesine kadar katılıyorum! Duygularımız bazen yüzümüzde o kadar net belirir ki söze bile gerek kalmaz. Bende mesela, üzüldüğümde veya kızdığımda saklamam mümkün değil, suratım resmen ele verir. 😅 Ama bazı insanlar duygularını çok iyi saklayabiliyor, onlara bazen imrenmiyor değilim. Peki seninki hangi taraf, duygu avcıları seni çözebiliyor mu, yoksa sır gibi mi saklıyorsun? 😊
Vay senin şu zen moduna bak! 😂 Mutluluğunda saklanacak bir şey de yok zaten, suratın gülerken gizli kalması da biraz zor olurdu. Ama dürüst olayım; mutluluk dışında her şeyi saklamak bayağı bir maharet. Gerçi bu "yüz pokeri" olayını uzun vadede hep sürdürebilir misin, o biraz zor gibi. Neler olup bitiyor alttan alttan, çevrendekiler hiç mi anlayamıyor? 😉
Cevap
6Cevap
Her zaman değil bazen çok iyi saklarım
okunmaz genellikle
Göstermek istediğim duygularimi gösteririm.
Ama bazı anlarda.. gizleyemiyorum
Evet okunur saklayamam bunu
fazlasıyla okunur maalesef
Kısmen yansır.
Çok suratsız biriyimdir. Anlaşılmıyor
Hayır içimde saklarım.
Gizleyebilirim
Çoğusu
okunmaz
Okunur.
Gözlerimden okunur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?