Kişilik & Karakter Duygularınız yüzünüzden okunur mu yoksa saklayabilir misiniz? Kırıkkahveçekirdeği Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Duygularınızı yüzünüze yansıtır mısınız yoksa bunu saklayabilir misiniz? Duygularınız yüzünüzden okunur mu yoksa saklayabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben duygusal olduğum için saklayamam. mutlaka belli olur duygularım 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Saklamakta level atladim , yuzumden okumak cok zor :D 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok iyi saklarım aslında ama bu aralar pek saklayamıyorum maske düştü 1 0 Yorumla
KᴀʏıBᴏʏᴜ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Duygusal olduğum için ve balık burcu olduğum için yüzümden fazlasıyla okunur. 1 0 Yorumla
Damla65655 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Moralim bozuk ise üzgünsem hemen anlıyorlar ağladığım günler oldu çok belli oluyor bende ailem anlar mesela ağlarsam 0 0 Yorumla
justgirl_ Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl çok iyi saklarım galıba cok ıyı sakladıgım ıcın herkes bu kadar bana her seyı soylıyebılcegını sanıyo 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Kamufle ederm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben duygusal olduğum için saklayamam. mutlaka belli olur duygularım
Saklamakta level atladim , yuzumden okumak cok zor :D
Çok iyi saklarım aslında ama bu aralar pek saklayamıyorum maske düştü
Duygusal olduğum için ve balık burcu olduğum için yüzümden fazlasıyla okunur.
Moralim bozuk ise üzgünsem hemen anlıyorlar ağladığım günler oldu çok belli oluyor bende ailem anlar mesela ağlarsam
çok iyi saklarım galıba cok ıyı sakladıgım ıcın herkes bu kadar bana her seyı soylıyebılcegını sanıyo
Açıp bakalım mı kalbime?
Saklayabilirim ama bazen belli oluyor.
İçimde tutmam ki
İstersem iyi saklarım 😏
Kamufle ederm