Merhabalar Herkese 💫

Gerektiğinde öfkenizi, üzüntünüzü, mutluluğunuzu veya sevginizi gizleyebilir misiniz?
Merhabalar Herkese 💫

Gerektiğinde öfkenizi, üzüntünüzü, mutluluğunuzu veya sevginizi gizleyebilir misiniz?
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Ketumluk şu kanka, ponçik ilişkilerinde benden sorulur diyebiliriz rahatlıkla. Duygularımın gizliliğine çok dikkat ediyorum. Ağzımdan laf alamayan kadın arkadaşlarca seri terkedildim. Çok nadirdir dile getirdiğim duygularım. En benlik olanı da bu sonsuz şükürler olsun cidden. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Ben hayatım boyunca duygularını gizlemeyi başarabilen bir insan olmadım daha doğrusu gizlemeyi tercih etmedim içimden geldiği gibi davranmayı ve duygularımı belli etmeyi tercih ettim hani insan içinde bir şeyler gizledikçe duygularını içine attıkça kendini kötü hisseder ve içi içini yer ya ben öyle bir şey yapmadım, kimden ne beklediysem içimden geçtiği gibi hareket ettim aklıma gelen kalbime gelen bütün doğruları söyledim belki de bu yüzden insanlar tarafından sevilmeyen bir kişi oldum.
Evet duygularımı gizlemeyi çok iyi başarabiliyorum. çünkü genelde insan duygularını kontrol edemiyorsa bu büyük bir sorun olabiliyor ilişkilerde. bu yüzden her zaman için duygularımı kontrol ederim yani bir yerde üzgünsem mesela ağlamam güçlü görünürüm içime atarım. ama bunun dışında olumlu duygular ise mesela mutluluk ya da gülmek gibi bunları gizlemiyorum zaten gözlerimden anlaşılıyor. bu arada güzel bir soru 🌸
Teşekkür ediyorumm🌸
Rica ederimm 🌌🌸
Bazen kartlarımı çok açık net oynarım. Bazen de duygularım konusunda tam bir muamma. Anla anlaybilirsen, çöz çözebilirsen. Öyle bir şey.
Teşekkür ederim. 🌷
Cevap
11Cevap
Sevgimi de çok çabuk gösteririm öfkemi de. Bazen öfkemi kontrol edemiyorum ani kararlar veriyorum. Mesela şu an da öfkeliyim. her an birisine çata bilirim. İster misin sende 😂
Tenim beyaz olmasa bu konuda profesyonelim.
cut.
Bu konuda fazlasıyla profesyonelim.
Ama kullanmayı sevmiyorum. Artık ne hissediyorsam onu yaşayan bir insanım. Çok fazla kasmaya gerek yok.
Evet, bu konuda oldukça başarılıyım
Duygularım darmadağın anlayamazsınız..
Varsa duygum paylaşırım direkt.
Çok açık biriyim ya hep ya hiç
Başarabiliyorum.
Evet
Bazen evett
Hayrrrr
Evet
Başarılı biriyim.
Asla beceremiyorum bunu
Bazen