Bakışlarınla hislerini aşkini öfkeni ifade edebiliyor musun? Bir bakış bir bakışa neler neler anlatır, bu durumu yaşıyor musun ve anlat dinleyelim...

Çocukken bu adama aşıktım yaaa🤣🤣
20 Şubat 2023
Bakışlarınla hislerini aşkini öfkeni ifade edebiliyor musun? Bir bakış bir bakışa neler neler anlatır, bu durumu yaşıyor musun ve anlat dinleyelim...

Çocukken bu adama aşıktım yaaa🤣🤣
20 Şubat 2023
Soruyla alakası var mı bilmiyorum ama ben bakışlara çok fazla anlam yüklemeyi sevmiyorum babalar ve oğullar kitabındaydı yanılmıyorsam orada da buna benzer bir şey söylüyordu göz bana göre sadece bir organ bakışta bu gözün yaratmış olduğu bir şey sonuçta yani dediğim gibi o yüzden çok fazla anlam yüklemeyi doğru bulmuyorum ama gerçekten ben de bakışlarımla birçok duygumu ifade edebiliyorum özellikle birini sevmiyorsam hoşlanmıyorsan veya sinirli öfkeliysem
Evet, genel olarak bakışlarımla kendimi ifade edebiliyorum. Öyle ki insanlar duygu değişiminde direkt olarak ne olduğunu soruyorlar. Stabil olamıyorum. O an istediğim ya da hissettiğim neyse bunu karşımdaki insana yansıtabiliyorum. İster öfke olsun, ister arzu olsun.
Yakın çevrem çok çok iyi anlar. Hele ki iş ortamında mesela @efulimmm88 helga bilir.
Bilmez miyiz😒 bir bakışın var 5 metre yakınına yaklaşamaz kimse 😂
O benim sevgi dolu bakışım 🥺
Gözler kalbin aynasıdır derler ve onlar her şeyi anlatır.
Senin bakışlarında anlatıyor mu?
Bi bak bakıyım...
Ciddiyiz bugün🤣
Ricalar
Cevap
21Cevap
Son zamanda donuk, buz, anlamsız bakışlarım var. Hiç bir şey ifade mifade edemiyorum artık. Ne olacaksa olsun modundayım.
Aaaa ne kadar benzeriz öyle...
sebeplerimiz aynı mavişim, hemen hemen. Seninki daha ağır basıyor…
Evet...
💙😔
Evet bakışlarımı hislerimi ifade edebiliyorum. ama son zamanlarda hatta son yıllarda aslında duygularımı göstermiyorum yani daha çok ifadesiz takılıyorum. çünkü insan bir süre sonra o kadar bıkıyor ki artık insanlara kendini gösterme çabasında olmuyor. yani beni tanımak isteyen aslında çaba göstermeli ben artık bakışlarımlar ya da konuşmalarımla hislerimi ifade etmek ile uğraşmıyorum diyebilirim.
benim mesele zaten herşeyi gözlerle anlatırım gözlerle de anlaşırım. ama işte bazen onlar bile asılsız çıkıyor maalesef :(. her şey bakıştan ibaret değil sözlerde önemli bir yerde
Yoğun duygularımı gözle anlatıp geçmişte birinin coşkun gönlünü sessiz bırakmışligim olmuştu..
Evet bazen kelimeler ile ifade edilemeyen şeyleri anlatmak için bakışlar yeterli oluyor ama bunu herkes yapamaz bence
Bence gayet güzel ifade ediyorum kendimi, zaten tüm duygularım anında yüzüme, bakışlarıma sirayet ediyor, saklayamam ki ben kendimi
Evet bakışlarımdaki kırgınlık , kızgınlık. Üzüntü sevincimi belli ettiğimi düşünüyorum bunu göremeyen beni tanıyamamis anlayamamış demektir
evet ifade edebiliyorum. özellikle iş yerinde... kaşlarımdan, bakışlarımdan çalışanlar anlıyorlar benim ruh halimi
Evet bazen gösteriyorum.
Belli etmemek için fazlasıyla savaşırım diyelim. Sevdiğim insanlardan gayrisi anlamaz pek.
Evet belli ederim istemsizce bakışlarım, yüz ifadem ses tonum hemen ele verir beni..
Yok benim öyle yeteneklerim. Ben ağzımla zor anlatıyorum bakışlarımla olacak iş değil😂
İçim ağlarken yüzüm gülse anlaşılıyor. Saklıyamıyorum.
Bu konuda babam iyidi adama bir bakardı senin ananı avradi diyor diye anlardı insanlar 😄
Evet her duygum yüzüme yansır. Gozler bence çoğu insanda ifade eder
Çoğu zaman kelimelerle desteklemek durumunda kalıyorum
Hiç uğraşmıyorum bile ifede etmeye yüzümden anlaşılır maalesef...
Ben şaşıyım kimse nereye baktığımı anlamıyor
Yalanci 🤣🤣🤣
Bazılarını evet..
her zaman sadece bir bakisimin yeterli oldugunu soyluyorlar
bakışla hissiyat almıyorum :D
ağzından duyalımki, dönüşü olmasın, inkar edemesin
Evet ifade edebilirim
Ederim
Birine uzun süre bakınca gülesim gelir hep.
Evet ederim.
Çokkk gõzlerim. manaliymiş õyle derler..
Kanıtlayamam , denek olsa bilirdim
Bilemedim acaba becerebilirmiyim
Duygularım yüzümden okunabilir
Bakışlarım çok şey anlatır
herhalde🤔🙂
Evet
evet bir çok kişinin aksine hiç çekinmem.
Evet
Denerim
Evet galiba
Evet.
Evet ederim.
Evet çok net
İfade ederim evet 😊
Pek değil yaaaa
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?