Her şey iyi giderken bir anda neden iletişimi kesti? Buranın psikoloğu oldum galiba ben 😄?

Bu sefer bu soruyu mesajda soran bir kadın değil erkek hoş ben tarafsız yazicam😄bazı insanlar size karşı ilgisini kaybettiğinde bunu dürüstce soyleyemez, ne hissettiğini bilmez belki ama artik ilgisinin bittiğini çok iyi bilir bu yüzden açıklama yapmaya ihtiyaç hissetmez, çünkü senin hislerin artık onun için önemsiz değersiz ve sessizce gider arkasında cevapsız sorular birakir ve sen cevapsız kaldıkça suçu kendinde aramaya başlarsın, sanki onun gitmesi senin eksikligindi, daha az mesaj atsaydin daha az arayıp sorsaydin daha az baglansaydin vs vs her şey farklı olurdu ama bu sessizlik aslında en çok içindeki o eski duyguyu tetikledi YİNE YETERLİ OLMADİGİNİ düşündün yine sevilmeye değer olmadığını, yine terkedilmeyi hakettigini, aslında o kişilerin kendine sorması gereken soru şu... neden birinin seni sevmesi secmemesi seni bu kadar tetikliyor? Asıl farklılığın olduğu görülmesi gereken yer burasi eğer doğru yerden bakarsan seni eksik hissettiren kişiyi degil bu eksikliğe neden bu kadar inanmak istedigini görmeye baslarsin, kendinizi üzmeden önce bunu düşünün gerçekten o kişiyi kaybetmiş olsanız bile kendinizin ne kadar değerli olduğunun farkına varacaksınız...
Her şey iyi giderken bir anda neden iletişimi kesti? Buranın psikoloğu oldum galiba ben 😄?