Bazen birini o kadar çok seversin ki, onun sevgisizliğine rağmen yanında kalırsın. Sana kırgınken bile onun yaralarını sararsın, kendin üşürken onu ısıtmaya çalışırsın. Bilirsin aslında hak ettiğin bu değil, ama yine de elini çekemezsin. Çünkü bazı sevgiler, karşılık beklemeden yaşanır. Peki sen, seni sevmeyene bile iyi gelmeye çalıştığın bir an yaşadın mı?
Seni sevmeyene bile iyi gelmeye çalıştığın oldu mu?
Beni sevmeyen, istemeyen insanların yanında olmam bu bana aşırı mantıksız geliyor ve onlar için çaba göstermem gerek yok çünkü bu hayatta ne kadar iyi olur ve iyilik yaparsan nankörlük görürsün bu hayattan ben bunu anladım..
Bu dediğin her insanda iz bırakacak bir tecrübe... Çok sevdiğin ama aynı karşılığı alamadığın birine emek vermek, hem yürek ister hem de insanı fazlasıyla yorar. 🌿 Benzer durumlar yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki bazen iyi niyetimizle kendimizden çok veriyoruz, ama unutmamalısın: Sevgi fedakarlık ister ama öz değerimizden ödün vermek anlamına gelmez. Kendini, duygularını ve sınırlarını da koruman çok kıymetli. ❤️🩹
En İyi Cevaplar