💔💔💔
Ne kadar zor değil mi sevmeyecegini bile bile beklemek. Umrumda olmadığını bile bile umrunda olması. Sevmezsen sevme lan dilenci miyim ben demek var ama..
Sevmek zorla olacak bir şey değil.
Bunda ısrar etmek karşı tarafı sıkar aynı zamanda kendini de komik duruma düşürebilir insan.
Kendimi sevdirmek için. Çalışmadım, çalışmamda.
Zorla güzellik olmaz...
Lise sonda anaokulu kadın staj hocam beni hiç sevmezdi. İlk gördüğü andan beri kadın kötü davranırdı, herkese böyle davranırmış. Okul değişme imkanım olmadığı için yalandan yalakalıkla sevdirmeye başladım. Hayatta en son yapacağım şey yalakalık 🤮 Kadın mobbing yaparken, hediyeler verdim, "Sizi annem gibi görüyorum. Siz 1, annem 2 öyle seviyorum ki bilseniz" dedim kadın şok olmuştu. Ondan sonra aramız düzeldi. Allah onun belasını versin 😂 Onu tanıdıktan sonra hayatım yamuldu, hep o karakterde insanlarla karşılaştım
Hayır, istenmediğim gönülde barınamıyorum ben, onu da barındıramıyorum. Duygular karşılıklı olmadığı sürece tam olarak karşımda ki insana yakınlık duyamıyorum, o yüzden hiç böyle bir durum yaşamadım, yaşayacağımı da sanmıyorum...
Olmayınca olmuyor ya ben bunu çok açık ve net bir şekilde gördüm evet üzücü ama unutuyorsun demiyorum ama zamanla alışıyorsun hatta öyle bir alışıyorsun ki var olduğunda şaşırıyorsun ne yapıcağını o derece bir alışmak
Cevap
30Cevap
Kızlar Bir Adım ÖneBeni sevmeyeni sevmem
Hayır beni seven böyle sevmeli
Değer verip seviyon. kendini bi halt sanıyo. Çok büyütüyon gözünde. En güzeli umrunda değilmiş gibi davranmak. Bak dün çok kızdırdı beni. Hiç kavga çıkartmadım. direk engelledim. Sonra 15 cevapsız çağrı 3 kere annemi aradı. Kusura bakmayın erkekler ama maalesef konuşmadan anlamıyorsunuz. Dırdır ediyo oluyoz. İlla böyle saçma sapan hareketler yaptırcaksınız. Konuyu saptırdım dertliymişim haralde. Demek istediğim sevdiğini belli etmicen arkadaşım kanka kalkıyo. İlgisini çek ama sevdiğini belli etme
Kendimi sevdirmeye çalışmadım, sadece beni daha iyi tanımasını istedim.
Beni sevmeyen biri ile veya aklında unutamadığı birileri varken asla ilişki yaşamam.
Kimse kimsenin zamanını harcamamalı.
Son olarak ilişkilerde her zaman bir taraf daha çok sever.
Hayır hiç çalışmadım aklında olan biri varsa istediğin kadar uğraş o kişi sana yanaşmaz..
Benden gidenı kendıme sevdırmeye calışmam her zaman sorun yasamısımdır bir sebep vardır olmuyorsa zorlamanın anlamı yok gönülde ister olsun ama çaresi olmayan gönülün sevgisi bişeye yaramaz.
Sevdim seviyorum ama sevilmiyorum
Sevilmek için çaba harcamıyorum.
Karşılıksız sevmenin verdiği dayanılmaz acı çok hoş bence
Böyle bir şeyi ölsem yapmam. Her şeyden önce bende insanım ve onurum gururum var. İnsanın kendine yakışmayan şeyleri yapması da bir kul hakkıdır.
Hayır çalışmadım. Bir şekilde dikkatini çekmişsem zaten sever er ya da geç. Sevmezsede mutabık değilizdir.
Hiç işim olmaz efendim.. Seven sever, sevmeyene aha kapı orada sapı..
Benim sevmediğim biri sevdirdi idi çok eskiden ben sevince de defolup gitti idi alayına…
olur öyle bazen...:) alayına...
Bende pek olmazdı da olmuştu bir kere tekrara düşmem..
bende arada sırada olur... küçük kardeş sendromu benim ki
Hiç kimse em başında sevmez beğenir sevgi zamanla olur zalimin zulmü evlat😂
Bir dönemler çalışmıştım evet sonradan farkına vardım ama.
Beni sevmeyen insani napim ben maldır o kimseye zararim yok kendimce kendi kendine gulup aglayan bi insanim yardim isteyene seve seve yardim ederim bi insan beni sevsin diye yapmam o ayri ama beni sevmeyeni de ben bisey yapmam yani
O hatayı bir defa yaptım çokta sevmiştim aslında maalesef insanlar heyecan arıyor söze gelnce kalp güzelliği icraate gelince ya para ya soytarılar seçiliyor dokunmaya kıyamadıklarımız başkalarının altında terlediler
Bence bunu yapan kişinin ne kendisine nede karakterine saygısı yoktur
Hayır ki bu kendi hayatın için yalan olur :)
seks varsa işin ucunda denerim
Bende aynı moddayım. Hep destek tam destek.
Hiiiiiç uğraşamam, ne gerek var sevgi dilenmeye?
Yok ben sevilmeyi hak etmiyorum zaten
Denendii ve onaylandıı
Hayır.
Yok be
Hayır çok saçma
Hayatta en zor durumlardan birisi
Hayır
çalışmam
Kaçtığı için kovalıyorsun ondan
Yapmadım
Neden öyle yapayım ki?
Hayır