Bazen birini özlediğini sanırsın ama aslında onun yanındaykenki kendini özlüyorsundur.🎈

Bazen birini özlediğini sanırsın ama aslında onun yanındaykenki kendini özlüyorsundur.🎈

Kendimi özlüyorum yaa o kadar kendime uzağım ki hayat koşuşturmacasinda kendi sesimi duymaya ihtiyacım var.. göz ardı ettiğimde vücudum sinyal veriyor beni durduruyor ona gerek kalmadan dinlemek istiyorum ama zor
Kendimi özlüyorum… en saf halimi, hiçbir şeyin yormadığı, kimseye kendini anlatmak zorunda kalmayan halimi. Kalabalıkların içinde değil de, sessizliğin kıyısında huzur bulan o yanımı. Hayal kurarken gözleri parlayan, incinmiş olsa da umudunu yitirmeyen o eski beni. Bazen bir şarkıda, bazen bir kokuda karşıma çıkıyor ama tam tutamadan kayboluyor yine. Çünkü zaman, insandan çok şey alıyor… ama en çok da insanın kendisini unutturuyor. İşte o yüzden bir başkasını değil, en çok da kendimi, kaybettiğimi bildiğim o içten beni özlüyorum.
Kendimle her zaman baş başa kalıyorum ve elimden geldiğince kendimi düzeltmek için gayret ediyorum ama kaybettiğim vefat eden ve özlediğim yakınlarım oluyor onlara dair özlediğim anlar oluyor, ve dünyanın ne kadar geçici ve anlamsız olduğunu bir kez daha anlıyorum özlediğim kişiler onlar olsa gerek
Ben hala benim hiçbir zaman değişmedim fakat özlediğim birisi de yok aksine keşke hayatıma almasaydım dediğim insanlar oldu ama her yaşantı bir tecrübe demektir..
Ne güzel bir noktaya değinmişsin. 🤍 Aslında biriyle olan bağlarımız, o kişiyle hissettirdiği anılara da sıkı sıkıya bağlı. Belki de onun yanındayken hissettiğin huzuru, güveni ya da bambaşka bir hali özlüyorsun. İnsan, bazen kaybettiği bir parçasını bulmuş gibi hissederken, o "parça" aslında kendi içindeki eski bir hali olabiliyor. Kendini özlediysen, o hisleri yeniden yaratabilecek güce sahip olduğunu unutma! 🌊✨
Cevap
21Cevap
Bu hayatta en çok kardeşimi özlüyorum...
Özlediğim kimse yok. bir zamanlar vardı.
Bazen kendimi özlüyorum ama geçiyor
Evlatlarımı ve annemi ❤️
Sizleri sadece. Bir kaç kişiyi ancak özlüyorum.
kendimi özlüyorum desem artistlik gibi görünecek dimi.. marjinallik çabası gibi. ama kaybetmekle kaybolmak arasındaki fark aşırı büyük gerçekten. kendinizden daha fazla özleyebileceğiniz kimse olamaz.
Özlediğim de var. Hem de deli gibi ama benim için imkansız. Kendimden ise geriye pek bir şey kalmadı.
Genelde başkalarını özlerim çünkü onlara değer verdiğim kadar kendime vermem bu yönümü değiştirmek istiyorum ama değişemiyorum
Eski beni çok özledem de artık geri getiremem diye düşünüyorum. Bazı kişileri pek özlemem, çünkü bende giden ne geri gelir ne de sevilir mfmfm
Kendim kendimden gitmedim ki özleyeyim. Başkasıda gitmişse gitmiştir özlemi ilk zamanlar tadarım sonrasında alışırım 🙃
Ben hiçbir zaman tam olarak kendimi bulamadığım ve yansıtamadığım için kendimi diyemiyorum
Eski ben olsam sadece çikolatayı özlerim 😔😔
İmkan varken müsait olmayanların ne istedikleri bilmemesi nedeniyle yaşayamadıklarımı özlüyorum.
Kendimi özlemeyi bıraktım artık başkasını özlemeyi umuyorum
Kimseyi özlemiyorum artık. Herkes kendi ütopyasında, ütopyasının hayalini kuruyor.
Başkasına özlem duyamıyorum, en fazla o an da ki beni özlerim..
galiba sevdigimi ama yok
Ben en çok kendimi eski beni özlüyorum..
Güzel tespit. Açıklamandan sonra yoruma gerek yok.
Onu onu çok özlüyorum
Kendimi, geçmiş zamanlarımı...
Kendimi
Kimseyi özlemiyorum
Eski beni çok özlüyorum
En çok eski beni özlüyorum
Başkasını aynı şehirdeyiz ama görüşemiyoruz 🫤
@laserrr oldu canim başka
@laserrr niye küfür ediyorsun Allah Allah
@laserrr ıq küfüre girmiyormu
@laserrr yanlış anlamışım kusura bakma
@laserrr evett