Özleyen olmak. Birini özlemenin, özleyebiliyor olmanın sancılı fakat tarifsiz huzurunu yasamak.. Masum olmak.. Dualarda birinin ismini anmak ve sadece yeniden görmeyi dilemek.. Tüm hesaplardan stratejiden, oyundan, plandan ayrı tutup sadece ama sadece onun varlığına ihtiyaç duyduğunu fark etmek.. Uzakta da olsa, imkansız da olsa, bir daha gelmeyecekte olsa hala sevmeye ve ozlemeye devam edebilmek. Zarar vermeden, kirmadan, incitmeden, dökmeden sende bıraktığı izlerle teselli olmak ve her sey için defalarca ama defalarca teşekkür ederek hoş anmak.. Evet özlenenin haberi olmadan özlemek ağır bir yük fakat o yükü taşıdıkça durulmak, dinginleşmek ve kendini bulmakta bir o kadar güzel.
Özleyen olmak... Acı tatlı ne varsa ozlerim ben sonuçta hepsi benim. gecmisim ve bir daha asla yasayamicam.. Her anın kendine özel bir enerjisi büyüsü vardir bir tadı vardir.. Acı da olsa... Bir daha asla yaşanmaz... O yüzden yasadigim her seyi ozlerim ben birlikte vakit geçirdiğim tüm insanlari... Aci tatli farketmez. .
Ikiside güzeldir seven insan özler sevilen insan özlenir özlemek cok güzel bir şey cok güzel bir duygu ama bazen özlediklerimize kavuşamadigimiz oluyor cogu zaman
En İyi Cevaplar