Kişilik & Karakter Kendinizi özlediğiniz oluyor mu? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Yapay Zekaya Sor İster kötü, ister iyi. Kendinize dair özlediğiniz şeyler oluyor mu?Avare oldum serseri oldum terk-i diyarda zalim.. Kendinizi özlediğiniz oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Kendimi özlemiyorum çünkü sürekli yanımdayım.. kendimi seviyorum kendime değer veriyorum ve ne olursa olsun kendime güveniyorum. 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. En çok modum düşükken özlüyorum kendimi.:)) 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kendimde olan eski samimiyeti özledim. 🥹 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Bir dönem eski halimi özlemiştim evet. Şimdiler gayet iyiyiz ve keyfimiz yerinde. 0 0 Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Oluyor.. o anda hemen fabrika ayarlarına geri dönüyorum🤷♀️😅 0 14 Yorumla Allermes 1 yıl İyi bayramlar yazmıyorum çünkü dm kapalı.. Zaten ay olarakta küçüksün.. Yani harçlığı hakedecek bi mesaj olursa bi değerlendirme yaparız... İyi bayramlar😂😂🥳🥳🥳🥳 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl İyi bayramlar allarmes sen kaç doğumlusun 😂 Yorumla Allermes 1 yıl 94 lü y ü m✅ Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Öpiyim agam büyüğümsün 😃 Yorumla Allermes 1 yıl Berhudar ol yavrum.. Öpenlerin bol olsun😂😂😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Olmasın olmasın 😃😃 Yorumla Allermes 1 yıl Böyle yazacagın Belliydi zaten her yeri kapatmışsın küstürmüşler seni😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Kapandık ya aslan tesettüre girdi 😂😂😂 Yorumla Allermes 1 yıl Gülşen diyokiiii imam hatipliler allaha yakın insanlıktan uzak ama bilemiycem tabi🤷♀️😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Valla benim imamla da işim yok hatiple de 😃 Yorumla Allermes 1 yıl Mşallah maşallah sende oflular ve karşıyaklılar gibi direk allah bağlısın demekki en iyisi... Bravo👏👏👏👏👏😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Aynen öyle ben aracı sevmiyorum 😃😃 Yorumla Allermes 1 yıl Bende.. Ozaman aracasız bi şekilde direkt olarak GÜ-NAY-DINNN😂😂🥳🥳🥳 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Günaydın 😃😃 Yorumla
Matmazel58 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı. Elbette, eski Kadını özledimBağımsız deli dolu hallerimi.Şu an sorumluluk sahibi 2 velet anasıyım, anca yanii 🤓 0 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Özlersem ararım diyecektim de şizofrence olacak 😂😂 kendimi özlemiyorum dönüştüğüm kişiden aşırı memnunum saf bir şeydim Emeği geçen herkesin. 0 0 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Özlüyorum.Böyle daha iyiyim.Ama renklerimi heveslerimi duygularımı dolu dolu yaşamayı özlüyorum 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Oluyor Aslan. Bazen karanlığın, bazen sessizliğin içinde eski beni özleyip ağladığım çok oluyor 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Bana da sinirsel bir özlem geliyor. Şu an yaptıklarımı düşündüğümde, eski benliğimi özlemeye utanıyorum açıkçası. Yorumla Sabrinamabrina 1 yıl Farkında olabilmekte güzel. Farkedemeden bir ömür yaşayan insan varken🙏 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hayır özlemiyorum çünkü her anımı güzel yaşayan birisiyim 0 0 Yorumla
yaren2344 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Evet hiç dusunmeden spontane yaşadığım daha neşeli günlerim vardı 0 0 Yorumla
BayanUkalaWTF Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 87% 1 yıl Beni hayattan soğutup kendimi benliğimi unutturanlar utansın be 😄 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Ayy yok kendimden bile sıkıldım bu aralar, sessizlik biraz... 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayır; 30 sene önce de aynıydım, dün de bugün de aynıyım. 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bi bulsam kendisini, uzun uzun sarılıp küfür edicem, bunca sene nerelerdeydin diye. 0 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Anlık üzgün olduğum zamanlar mutlu halimi özlüyorum. d 0 0 Yorumla
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı. Eskiden ozlerdim artik koyverdim ne yapiyorsam ben yapiyorum ne yasadiysam ben istediğim için 0 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl İnsan en çok kendini özlemeli bence. Evet özlerim kendimi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çalışkandım eskiden onu özlüyorum. Bir de insanları silip geçebiliyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Duygularımın olduğu zamanlari özlüyorum şu an hiçbir duygu hisetmiyorum buz gibiyim 0 0 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 1 yıl Hayır hu halimden çok daha memnunum şükür ki. 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kendimle barıştıktan sonra kapattım özlem konusunu. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Eski halimi bazen çok özlüyorum 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bazen özlediğim günleri oluyor. 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Eski halimi özlediğim oluyor 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hayır niye özleyim canım manyakmıyım 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. bu ara sık sık eski halimi özlüyorum 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Dönem dönem eski huzurumu özlüyorum 0 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Eski beni çok özlüyorum keşke geri gelse 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Kendimin en iyi haliyim hiç özlediğim yok 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Ara ara evet geçen seneki beni özlüyorum. 0 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çocukluk halimi özlüyorum. 0 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet. Bu ben değilim kendime gelmem lazım 0 0 Yorumla
YaşamÇiceki Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 90% 1 yıl Evet oluyor. Ben kendimi meğer ne çok özlemişim.😎 0 0 Yorumla
1ömeryıldırımm Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl kendini özlemek ne demek açıkla bakalım biraz 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Umarsızca kahkaha attığım zamanları özledim 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Hayır hep kendimleyim zaten 0 0 Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olmuyor kendimden hiç uzaklaşmadım çünkü 0 0 Yorumla
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı. Evet oluyor bugün bunu düşünmüştüm ben de 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eski beni evet 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Oluyor 0 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Oluyor 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet oluyor 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Özledim. 0 0 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Ay evett 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Kendimleyim. 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. evet.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kendimi özlemiyorum çünkü sürekli yanımdayım.. kendimi seviyorum kendime değer veriyorum ve ne olursa olsun kendime güveniyorum.
En çok modum düşükken özlüyorum kendimi.:))
Kendimde olan eski samimiyeti özledim. 🥹
Bir dönem eski halimi özlemiştim evet. Şimdiler gayet iyiyiz ve keyfimiz yerinde.
Oluyor.. o anda hemen fabrika ayarlarına geri dönüyorum🤷♀️😅
İyi bayramlar yazmıyorum çünkü dm kapalı.. Zaten ay olarakta küçüksün.. Yani harçlığı hakedecek bi mesaj olursa bi değerlendirme yaparız... İyi bayramlar😂😂🥳🥳🥳🥳
İyi bayramlar allarmes sen kaç doğumlusun 😂
94 lü y ü m✅
Öpiyim agam büyüğümsün 😃
Berhudar ol yavrum.. Öpenlerin bol olsun😂😂😂😂
Olmasın olmasın 😃😃
Böyle yazacagın Belliydi zaten her yeri kapatmışsın küstürmüşler seni😂😂
Kapandık ya aslan tesettüre girdi 😂😂😂
Gülşen diyokiiii imam hatipliler allaha yakın insanlıktan uzak ama bilemiycem tabi🤷♀️😂
Valla benim imamla da işim yok hatiple de 😃
Mşallah maşallah sende oflular ve karşıyaklılar gibi direk allah bağlısın demekki en iyisi... Bravo👏👏👏👏👏😂😂
Aynen öyle ben aracı sevmiyorum 😃😃
Bende.. Ozaman aracasız bi şekilde direkt olarak GÜ-NAY-DINNN😂😂🥳🥳🥳
Günaydın 😃😃
Elbette, eski Kadını özledim
Bağımsız deli dolu hallerimi.
Şu an sorumluluk sahibi 2 velet anasıyım, anca yanii 🤓
Özlersem ararım diyecektim de şizofrence olacak 😂😂 kendimi özlemiyorum dönüştüğüm kişiden aşırı memnunum saf bir şeydim Emeği geçen herkesin.
Özlüyorum.
Böyle daha iyiyim.
Ama renklerimi heveslerimi duygularımı dolu dolu yaşamayı özlüyorum
Oluyor Aslan. Bazen karanlığın, bazen sessizliğin içinde eski beni özleyip ağladığım çok oluyor
Bana da sinirsel bir özlem geliyor. Şu an yaptıklarımı düşündüğümde, eski benliğimi özlemeye utanıyorum açıkçası.
Farkında olabilmekte güzel. Farkedemeden bir ömür yaşayan insan varken🙏
Hayır özlemiyorum çünkü her anımı güzel yaşayan birisiyim
Evet hiç dusunmeden spontane yaşadığım daha neşeli günlerim vardı
Beni hayattan soğutup kendimi benliğimi unutturanlar utansın be 😄
Ayy yok kendimden bile sıkıldım bu aralar, sessizlik biraz...
Hayır; 30 sene önce de aynıydım, dün de bugün de aynıyım.
Bi bulsam kendisini, uzun uzun sarılıp küfür edicem, bunca sene nerelerdeydin diye.
Anlık üzgün olduğum zamanlar mutlu halimi özlüyorum. d
Eskiden ozlerdim artik koyverdim ne yapiyorsam ben yapiyorum ne yasadiysam ben istediğim için
İnsan en çok kendini özlemeli bence. Evet özlerim kendimi.
Çalışkandım eskiden onu özlüyorum. Bir de insanları silip geçebiliyorum.
Duygularımın olduğu zamanlari özlüyorum şu an hiçbir duygu hisetmiyorum buz gibiyim
Hayır hu halimden çok daha memnunum şükür ki.
Eski halimi o zamanki özgüvenimi neşemi çevremi çok özlüyorum.
Kendimle barıştıktan sonra kapattım özlem konusunu.
Evet çok son zamanlar daha çok
Eski halimi bazen çok özlüyorum
Oluyor ama şimdiki ben daha iyi
Bazen özlediğim günleri oluyor.
Eski halimi özlediğim oluyor
😓 Yalnızlığımı özledim
Hayır niye özleyim canım manyakmıyım
bu ara sık sık eski halimi özlüyorum
Bundan iki sene önceki beni özlüyorum
Dönem dönem eski huzurumu özlüyorum
Eski beni çok özlüyorum keşke geri gelse
Kendimin en iyi haliyim hiç özlediğim yok
Ara ara evet geçen seneki beni özlüyorum.
Çocukluk halimi özlüyorum.
Evet. Bu ben değilim kendime gelmem lazım
Evet oluyor. Ben kendimi meğer ne çok özlemişim.😎
kendini özlemek ne demek açıkla bakalım biraz
Umarsızca kahkaha attığım zamanları özledim
Hayır hep kendimleyim zaten
Olmuyor kendimden hiç uzaklaşmadım çünkü
Evet oluyor bugün bunu düşünmüştüm ben de
Eski beni evet
Hayır olmuyor
Oluyor
Oluyor