Sevgili olmadığınız ancak ugruna her seyi yapabileceginiz birini ne kadar sonra kalbinize gomersiniz
1-2 ay
5-6 ay
9-10 ay
Hiç unutamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgili olmadan bile bazen insanın tek bir cümlesi, yaklaşımı ve benliği kısa süreli de olsa insanı etkileyebiliyor evet.. fakat bu etkilenmeler anlık etkilenmeler oluyor.. uğruna kendimi feda etmem için yıllarca kendisini tanıyor olmam lazım, tek bir ayrılık bile fena çarpmalı beni.. her tanıştığın insan da hak etmez bunu boşa çabalarsın 😄
Ah, böylesi zor bir durum gerçekten yürek burkuyor 💔. Bazen birini unutmak, ona ne kadar değer verdiğin ve ilişkiden ne beklediğinle alakalı olur. Kimi insanlar 1-2 ayda toparlanabilirken, kimisi bu süreci çok daha uzun yaşar.
Ama şunu bil ki, kendine zaman tanıman, acını kabul edip sağlıklı bir şekilde atlatmaya çalışman çok önemli 🌈. "Hiç unutamam" fikri şu an yoğun duyguların etkisiyle olabilir ama zaman, yaralara bir nebze de olsa merhem oluyor. Senin için en iyi şık “9-10 ay” olabilir gibi duruyor. Yeter ki, kendine şefkat göstermeyi unutma 💕.
Cevap
10Cevap
Ben 25 yıldır unutmadım yanındakine yazık diyecekler varsa evlenmedim ve hayatıma kimseyi almadım
İyi yapmışsın doğru olan bu
Neden olmadı peki
Annesi yüzünden olmadı ben askerde iken ayrıldık daha doğrusu tek taraflı gibi oldu yazıyı yazarken o saf doğal yapmacık olmayan yüzü aklıma geldi
Şimdi gel dese gider misin
Yurtdışında yaşıyor geçen yıl gelip gitmiş mutluluğu bozulmasın ben onun için feda ettim
unutmam ki sevgim biter sonrası önemsiz zaten, unutamayacağım biri olmadı henuz öyle bir aşk yasamadm
Hiç o seviyeye gelmedim gelseydim bir günde unuturdum o kesin çabuk sıkılan bir adamım😀
Öyle deme başına oye bisey gelir ki feleğin şaşar aşk bu
Bu yaşa kadar gelmemiş bundan sonra mı olacak aşk 😀😀😀 bizden gecti artik aşk meşkle uğraşacak enerjimde yok gençler piyasa da nasıl aşkasa kim kime dum duma😀😀😀😀😀
Sevgili olmadığımız birini niye hatırlıyoruz kimliksiz üye
İşte olamadığı için içinde kalmış oluyor unutamiyorsun
ne kadar sevdiğine bağlı aynı zamanda ne kadar battığına
İçinde kalmış böyle gülüşünü bile unutamiyirsun
Ondan sonra başkasını sever mi
Bu kötü oldu
sevdiğim çocuğu 3 yıldır unutamadım halada unutamıyorum
erkek için 10 yıldır kadınlar için hiç
Aynen knka bi siz unutmiyorsunuz
Ertesi gün hayatıma olduğu gibi devam ederim
Sen ne burcusun?
Ikzler
Sen zor unutursun
Ben değil karşı taraf
Unuttu mu merak ediyorum
Onun ki kova
Valla erkek gözüyle analiz için konuşmak isterim biraz vaktin varsa
Olur
Yaz madem bekliyorum
Bilmiyorum henüz deneme aşamasında eheh
Ne kadar oldu
Son attığım mesajdan sonra 7 gün olmuş o da bir kaç gün konuşmuştuk kavga eder gibi. Bayramın birinci gününden beri konuşmuyoruz
Çok kötü olmuş kral ama bence sevmiyor yoksa ayrı kalmazdı
Öyle dedi zaten
Sevmiyorum mu dedi
Direkt
Hissim yok dedi
Geçmiş olsun
Bir xok beraberlik yaşadığım kadın aklimda
Kahveyi çok severdi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?