AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Eğer ilk adımı önce sen atmayıp karşındakinden hazır bekliyorsan o zaman yalnız kalın..
Hahah sen iste burdaki tüm erkekler sana yazar merak etme
Kapalı misin. Artık çoğu kişi sevgili istemiyor eskisi gibi değil
Kapalı da olsa açıkta olsa istemiyor lar
Siz ne olmak istiyorsunuz Rabbim hemen size onu yapsın repliği geldidkfkfög
Kızlar boştayım diye gezsin ona göre yürüyelim
Hemen yolla değerlendirelim bakalım tipin iyi mi :)
Belediye bilbord ilanı son çare kardeşim. 😀
Sen adım at, adım atınca incilerin mi dökülüyor?
Basit kız olarak görüyorlar umursamiyolar bile
Tipik kız savunması. Sen bu kafayla...
Arkasından koşturulan kızlar da basit zaten
Zengın yakışıklı erkek kriterleri soylıyım sana bu kriterler varsa sana yazmaları an meselesı 1 kriter esnetıklı olucan burnun ozellıkle domuz gıbı yaptırcaksınz 2 kriter boyun kisa olcak 3 krtiter kimseye yuzvermıycrksın şimarik olacaksın
Bende aynı yaş oldu 28 ama herkes prenses olmuş tanışasımda kalmadı
34 bedenli küçük memeli isen tanışalım kız 😝
Siz turk kızları neden böylesiniz begendigin adamla git konuş ne bekliyorsun yabancı kadınlar sizin gibi degil begendigi zaman gelip kendisi tanışıyor sizde öyle bakıp bekliyorsunuz daha cok beklersin
Hocam denedik de kibarca reddetti biraz koyuyor ya kız olunca daha çok koyuyor sonra benden çirkin bir sevgili yaptı ama sosyoekonomik olarak eşit değildik onlar eşit :/
@Kedicikler63626 red etti demek ki seni dengi olarak gormedi sende dengin olan erkege adim at bak bakalim red yiyecek misin
Daha cilveli daha alımlı kızlar var bana düşmüyor :/
@Kedicikler63626 seni isteyecek bir suru erkek vardir emin ol kizlarin nerdeyse yuzde 80ni ayni tip erkekleri istiyor mesela bi kiz bana gelip tanismak isteyecek cok cok kotu tipi yoksa red etmem zaten cok cok kotu tipi olan kiz yok gibi bir sey kizlar adim atmali ama kendi gibi birine adim atmali ozellikle cok uzun (185 ustu) kasli yakisikli erkeklere bakmayin
Cildim ara sıra kötü oluyor sonra düzeliyor yüz hatlarıma ve fiziğime güveniyorum zaten çok yakışıklılara bakmıyorum da ortalama etrafındakilere bakıyorum. Bilemedim umarım fakülteden biri çıkar. Bir de bende önyargı oluştu şu zamanda cinsellik istemeyen erkek yok gibi geliyor, fedakarlık yapmak zorunda mıyım? Bu konuda tutucuyum da.
@Kedicikler63626 cinsellik istememesi ya da istemek ne ya zaten dogal bir sey bu kizlar hic istemiyor mu? Tabi ilk tanismada bunu soylemek yanlis ama daha sonra isteyebilir artik su dusunceden cikin cinsellik yasamak istemek normal bir seydir seni sevsede cinsellik isteyebilir avrupada bu cok basit bir olay kiz erkek bu koniyu buyutmuyor tr kizlari neden buyutuyor
Bekareti önemsiyoruz bence halen
@Kedicikler63626 hayir su var erkek bakirse tabiki onemseyebilir bakir olmayanlarin cogu takinti yapmaz sosyal medyaya bakma sen ama bazi kizlar kendine bakmadan kisa olup uzunnerkek fakir olup zengin erkke istiyor ya erkeklerde buna karsilik bizde bakire istiyoruz yaziyor yani bence kiz erkek farketmez isteyen istedigi gibi cinsellik yasamali ama kriter koyarken kendine bi bakmali ben ne kadar uzunum guzelim diye
Bilmiyorum hocam kafama takılan bir konu bu. Zaten bunu önemsemesem elimi sallasam 50 si. Bu ülkede cinselliğe izin vermek koşuluyla bir kızın sevgili bulamaması için yatalak olması gerekiyor yazıyorlar da hak vermiyordum o zaman adamlar doğru söylüyormuş.
@Kedicikler63626 kizlar bu konuda cok sansli ama bence cok da iyi degil bu olay sirf cinsellik icin istenen kizda cok var erkeklerde secici olmali abazaligi birakmali
Yani hiç çaba yoksa peşinden koşan olmaz ki olmasında. O şekilde koşan olursa sen kaç. Üzülürsün
Güzelsen kendine güzelsin demek ki. Dışarıdakilerin ilgisini çekmiyorsun demek ki
Kadın düşmanlığı ile konunun ne alakası var sjshshj
Yermek mi istediğimi söylerim sana ne oluyor gereksiz hareket yok bir şey yok. Maydanoz gibi yaşamaya devam et kimsenin yorumuna karışma
Kavga etmeyin kızlar
Kıskançlık yapıyorsun bence geride kaldığını düşünüyorsun
Kendini seviyor musun? Bunu dışarı yansıtırsan emin ol dahaa çok parlicaksin ve dikkat cekeceksin
türkiyede bütün kızlara yürürler nasıl size yürümüyorlar acaba kesin yazan vardır tabii amaç farklı ama
İşte amaçları farklı istemiyorum
Gerçekten yalnızlık zor insan biri ile sohbet etmeyi birinin ona değer gösterdiğini görmesi bunlar insanı çok mutlu iyi eder
Hiç değer görmedim işte bunaldim
Aynı kader iyi insan çekingen insan kaderi
Bahtsızlik bu ya
Evet gerçekten ama şunu bil ki gerçekten iyi insansın
Ve gerçekten seni hak eden birini bulacaksın
Çünkü değerli bişeye herkes sahip olamaz hak eden sadece
Bulamiycam işte ondan eminim
Sağol yaa
Ben inanıyorum sen senin gibi biri bulucsjsin ama sen acil çünkü senin gibi erkek hayatta açılmaz sapik sansrsin diye
Ben kimseye adım atmam red yiyorum
Yedinmi vay anasını seni reddeden seni taniyamamus bence
Beni sende tanımıyorsun ki ama nerden biliyorsun
Yazdıkların herşeyi anlatıyor
Gel kız istiyorum seni
Bu saatte bulmuşsum seni vardır sebebi
Hanım hanımciklara yanasmiyorlar genelde devir kotu
Belkide çekiniyorlar güzelsen bunu yalnız bırakmazlar diye düşünüp yaklaşmıyorlar emin ol ortalama ve altı olsan illa ki yaklaşırlardı buna imzamı atarım
Ama yaklaşmasınlar zaten erkeği napacaksın stresten baska bir şey vermiyorlar
mesaj mesaj sürekli bunlar iğrenç huzur bozan şeyler kafanı dinle ne yapacaksın erkeği aman
Zorlu bir ilişkiniz olmuş sanırım
Buna çok katılıyorum kardeşim 👏👏
Ya boş ver ya gereksi, ihtiyac boş ver agrimiyan basini agritma
Bence aradığın şey maneviyatta çünkü birileri olmak çözüm olmayacak bir yere kadar can sıkıntısını giderecek. Huzur Allahı bulmakta.
Bende bu aralar yalnızlığı oynuyorum 😅😅 yokmu takılcak arkadaş falan 101 atak , Mangal yapalım ne bileyim alkol içen varsa meyhaneye gidelim)))
Bura nedir anlamadım kim istemez sıcak bir şey koynunda olsun yazamıyorum gerisini dakikalarca
Merak etme sapıklar yazar
Bende barda bodygardım cevremi bırakalı baya oldu tek takılırım gerek yok tek takıl en iyisi
Fiziğin ve yüzün güzelmiş neden red yiyorsun ya da adım atılmıyor anlamadım acaba agresif falan mı gözüküyorsun olabilir?
Tabi ki hiç bir şey yapma her şey kendiliğinden gelişir
Abla acele etme Allah karşına doğru zamanda doğru insani çıkarmak için bekliyor
Sosyal mi degilsin? Çünkü sosyal olunca illa biri oluyor.
Abaza olan memlekette zor isiniz. Umarım bulursun canim
Bende yalnızım boyum 1.87 yakışıklıyım ve ciddi düşünüyorum benimde olmuyor eğer yaz dersen yazarım ve adam gibi konuşurum eğer hoşuna gidecekse
Yani yazmak için kendinizi ulaşılamaz hale getirip bu triplere girmek ne kadar doğru
Bu zamanda kıza adım atan kişi cepte görünür Çoğu kıza zaten günde onlarca mesaj gelior
Başka şeylerle oğraşabilirsin kitab oku boş şeylerle oğraşmak insanı yorar
Ailenle suhbet et konuş vakit geçir ilaki telefundanmı
Senin bi ailen yokmu
Yazıp istek atınca da sapık diyorsunuz ne yapalım. Ben de yalnızım.
Yani aşk olmalı ya aşk olmaz ise boş
İşte benden hoşlanan hic olmadi
Neden ama birde bunu düşünmek lazım balım ya
Ne yaptın balim
Hiç bişey
yok mu biri ya olur elbet
Hayır olmaz daha
Neden ya
İsteyen yokki güzel değil tatlısın diyorlar hep
Nasıl ya
Basbayağı işte
Tabi istersen zorunda deilsin tabi burdan da konuşuruz
Kayboldun
Bir cevap ver bari ya
Bana biri istek attı sizmisiniz
piyasada kız yok kırılıyoruz bi zde:D
Asıl piyasada dolu
Komik soru valla 😅😀
Nesi komik
Bunu bu kadar dert etmen komik geldi 😬
Başka derdim yok olamaz mi
Allah bask dert vermesin 😀bu ulkede de oglan bulamiyosan ne diyeyim ki beceriksizsin demek ki 😅ulkedeki erkeklerin yuzde 90 i kiz duskunu
Ben de hasbelkader öyleyim. Tamam tanışalım belki dünyan değişir. Bence denemelisin kendine bir fırsat ver. Yaz bana arkakadasim
Sen şu gizliden çık bak neler oluyor eheheheh
Aman kalsın
belki yaşın daha kücük geliyodur herkese
Yaşıtlarım da ayni
yani fizigin mi kötü görünüyor giyimin mi kötü
Rabbim sana en hayırlısını nasip etsin.
Amin inşallah
E böyle gizli takılırsan nası yazacaklar
Burdan kimle konussam sapik cikiyof
Demekki hep yanlış kişilerle konuşmuşsun üzüldüm
Olay tamamen davranışlar ve üslup
Onlarda da sorun yok
O zaman görünüşünde sorun var
Bişey yapmana gerek yok yavrum bulursun
Yok bulamıyorum
Ayvayı yedin şimdi 😆
Niye
Normal hayata karış, sosyalleş. İllaki sohbet esnasında veya tesadüfen birileriyle yakınlaşacaksın. Düzgün bulduğuna şans verir ya da adım atarsın. Sonra duruma göre tamam ya da devam
Bir kere oldu o da eski sevgilisine döndü
Onun aklı eskisindeymiş demekki zaten. Biraz güleryüz biraz pozitif enerjiyle illa biriyle bişey olsun değil kendin için bunları yaparsan karşına yine çıkacaktır illaki
Sanırım öyle şeyler kontrolümüz dışında gelişir
Bayil feriha hdhdh
😂😂😂
Diğer kızların da peşinden koşan yok pek
gizli olunca olmaz tabi :D
Ahh beee gariban kardesim
Gizlide olursan nasil adim atsinlar
Bak binsuru adım atan olmus
Kendine güven. Azcık sosyal ol
Arkadaşlarına bu durumdan bahsettin mi
of ya yalnız olmadığını bil sadece, çok var böyle planımız :(
Sen de mi yalnızsın ponçik 😆