Eşim uzakta, tem bir gerizwkalı gibi davranıyor. Taşınan sürecindeyim ve abartmıyorum tim evi tek başıma topladım. Aylardır ev tutulan deyip oyaladı çok bunaldım. Kimse beni anlamıyor çocuğum var bırakıp gidemiyorum boşanamıyorum ne yapacağım bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
asker tayfasına sempati duyup tutulursanız olacağı bu. vasıfsız kafası çalışmayan tipler genellikle asker oluyor zaten.
Eşim asker değil polis, ayrıca öncesinde iyi bir mesleğe sahipti zaten öyle boş gezenin boş kalfası değildi polis okulunu da derece ile bitirdi. Ayrıca ben mesleği için değil karakteri merhameti için sevdim değer verdim ama her şey evlenene kadarmış. Anacı, ailesinin lafından çıkmayan, hayır diyemeyen ama bana gelince hayırları sıralayan bir insan oldu
Özel hayatin tabi ki ama eşin yanında değilken neden taşınma sürecine girdin ki tek başına zor olur üstelik çocukta var diyorsun
Eşim mal olduğu için beni yalnız bıraktı ben keyfimden gitmedim o sürece. İzin aldı geldi 1 hata kaldı sonra defolup gitti bende evi topladım 1 haftada. Kendisi de güya çalıştı
Tammda taşinmanin ne zaman olacağı nereye olcagi vb konular bellidir zaten havadan sudan izin alıp gelmenin üstelik gelipte bir şey yapmamanin anlamı ne ki
Taşınma. zaten zor bir süreç birde tek başına daha da zor bir durum işin zor umarım kolay geçer ne diyeyim
Çünkü o bir canım o yüzden. Güya taşınma için izin aldı geldi gezdi tozdu 1 hafta sonra lojman çıktı dedi iznini yarıda kesti erken başladı sonrada lojman şu tarihte boşalıyor dedi bekle diyor. Aylardır bekliyorum sabrım yok tükendim artık
Tasinmanizda özel bir durum mu var? Senin iş iyice karışık galiba
Tayini çıktı
Onu anladım zaten lojman demenden de siz orada ev tuttunuz sanırım oraya tasinicaktin sonra 1hafta içinde ne olduda lojman çıktı durum iptal edildi
Ya çok pardon ama zaten evliysen tayin durumuda varsa sanırım hemen gel demiyorlar gideceğin belli önceden kirayı bulup esinel. birlikte gitmek daha iyi değil mi tabi ki nereye çıktığına bağlı ama
Öncelikle sakin ol yani şu an evi toparladım ama taşınmıyor musunuz yani süreci bir anlat bakalım bir ne oldu
Evi toparladım tim eşyalar gitti bu yüzden bende annemlere geçtim ama hala ev yok ortada.
Anlıyorum eşyalar nereye gidiyor peki Yani ev yoksa eşyalarını nereye gitti senin durum bayağı bir karışık Yani bir derdini dök bakalım bir baştan bir anlattık bir dinleyeyim istersen buradan istersen kutudan anlat özel olarak
Eşyalar taşınacağımız yere gitti çoktan birkaç hafta oluyor depoda bekliyor ama hala ev yok ortada.
Taşınacağınız yer nerede midir annen nerede kalıyor
İnsanlar bu ülkede hatalı evlilik yapabiliyor kültür yüzünden cin... liģi merak edip, ailenin yanına gidebilirsin.
Kaç yaşında çocukların ve boşanma aşamasında gibi misiniz neden ayrı?
Çok üzüldüm senin adına dertleşmek istersen konuşabiliriz
Zor durum kolay değilki tavsiyelerim olabilir
Zor bir durum ama zorla evlilik sürmez sana bişey sormak istiyorum
Neden boşanamıyorsun
Ailem arkamda durmaz ve çocuğum daha küçük. Mesleğime devam edemem oğluma biri bakmadan
Oyyy hep karışık maddi olarak ayakta kalabiliyorsan bakıcı tutabilrisn bence
Bilmiyorum bakacağım, tecrübem var, başvursam hemen hastanede işe başlarım ama maaşlar belli
Analdımm zor iş nerede yaşıyorsın
Gelde iki laflayalım
Neden uzakta mecburiyet mi var?
Tayini çıktı aylardır orada ama başka şeyler olduğu için biz gidemedik. Eşyalarım gitti ben kaldım ama bunaldım artık. Her şeyi tek başıma yaptım, artık psikolojim bozuldu yalnı kalmaktan. Bana şuna maddiyat haricinde bir şey sağlamıyor zaten ama boşanmam söz konusu değil ailemden dolayı
Düşüncesiz biriyle evlenmişsin birikim falan yap her şeye hazırlıklı ol biraz olsun güvende hissedersin belki.
Birikimim zaten var
Ne yapalim buyur dm ye gel istersen konusalim
Tek sorunun bu mu
Boşanmaktan icin
Of çok zor, kolaylıklar
Yuvanın kıymetini bil
Yuva mı kaldı ki
Öküzlerle evkenmenin diyeti bu
Öyle maalesef
Yardıma geleyim
Allah yardım etsin abla o or... Cocunu da boşa
Keşke boşanabilsem. Yaptıklarından sonra güvenin de yok zaten ama öyle çocuk için devam ediyorum.
Abla. Valla hayatın cehennem olur çocuklarını al. Bosa her türlü nafaka falan vermek zorunda zaten
Sıkıntılı durum
Sorununuz ne
mersk wttim seni
Gel İstanbul'a
Yardımcı olayım brn sana hem sohbet ederiz
sana bağlı mıdır
Ne anlamda
saygısı sevgisi nsll
Bence sevmiyor sırf ailesine uygun biriyim diye evlendi. O yüzden değerli değilim gözünde
uygunluk olarak
sence ne kadar
ailesine uygunsun
Hem eşime hem ailesine fazlayım bile, o yüzden elde edene kadar peşimde koştu, elde edince çöp gibi kenara artı
kaç senedir ewlisiniz
cane
selam cane
kapalı mısın
Sığınma evine git
O kadar şey yapmamış
Nereye tasiniyorsjn
Ailn yokmu
Aile demeye bin lahit
Oyle canımsın bedavada kullanio szi
Zor bir şey