11 ayBende kızların çoğuna adım atmak istemiyorum. Şu zamana kadar 10larca kızla yazıştım, birkaç kızla flört ettim ve 2 tane de sevgilim olan kıza oldu. Şunu söyleyeyim Tc kızlarının karakteri felaket durumda ve çoğu hiç olgun değil. Tribinden geçilmeyen kızlar mı dersin, egolarını içinde boğulan kızlar mı dersin, zor zamanımda yanımda olmayan kızlar mı dersin, benimle flörtleşirken başka erkeklerle flörtleşen kızlar mı dersin, en küçük sorunda haklı olmasa bile benimle konuşmasını birden bitiren kızlar kı dersin, güzel olmadığı ve hiçbir özelliği olmadığı halde en iyi özellikteki erkekleri kendisine layık gören kızlar mı dersin kızların çoğu karakter olarak birbirinden beter. Kızların karakter yapısını gördükten sonra Tc kızlarından soğudum a, mk. Sevgili olunacak düzgün karakterde kız yok. Çoğundan soğumuş durumdayım al birisini vur ötekisine bu durumda hangi kıza adım atayım? Ben bazen çekingen olmam dışında düzgün bir erkeğim buna rağmen birlikte olduğum kızları memnun edemiyorsan niye bi kıza adım atayım ki kızlar bana adım atsın, bana adım atan kıza olumlu yaklaşırım
023 Yorumla- 11 ay
@777moon Günümüz kızlarının bu saydığım karaktersiz davranışlarına maruz kaldıktan sonra hiçbir kıza adım atasığım gelmiyor. Bana adım kızlar artık daha çok ilgimi çekiyor. Artık kızların çoğunu beğenemiyorum bu davranışlarından ötürü itici geliyorlar. Hem düzgün karakterde olan hem güzel olan hem benimle kafa dengi olan hem de beni çok sevecek bir kız görsem onun için çabalarım ama böyle bir kız pek yok
- 11 ay
@777moon Günün her saatinde bana mesaj atarsa veya arayıp konuşmaya çalışırsa tabi biraz bunalırım fakat genel olarak karşı cinsten ilgi görmeyi seviyorum. Bana yeterince ilgi göstermeyen ve değer vermeyen bir kızla da sevgili olmam 😊
- 11 ay
@777moon Şu anda sevgilim yok. Olursa söylerim veya söylemesem bile belli ederim. Düzgün bir karakterde olan, güzel olan ve benimle kafa dengi olan bir kız bulduğumda kaçmayı ve görmezden gelmeyi düşünmem, zaten aradığım gibi bir kız bulmuşum niye kaçayım ki 😄 Bu kızdan değil de, bana itici gelen kızlardan kaçarım 😄 Yani hem güzel olmayıp hem de karaktersiz olan ve bana da yeterince değer vermeyen kızlardan kaçarım
- 11 ay
@777moon Hahahah 😄 İyi dileğin için teşekkür ederim ama yaşım 31 oldu ve düzgün bir kızla hala karşılaşamadım. Bende aynı iyi dileği senin için dilerim
- 11 ay
@777moon Evde kalmak benim için sorun değil. Evim var, tahsil konusunda kariyer yaptım, düzgün birisiyim hayatımda bir kız yok diye kendimi hiç üzemicem 😄 Seven kız gelsin, sevmeyen veya düzgün olmayanlar da uzak dursun 😄 Zaten Allaha şükür kendi ayaklarım üzerinde durabilen birisiyim, ev temizliği yapmayı da biliyorum, ev yemeklerini yapmayı da öğrenirsem geriye çocuk yapmak dışında bi kıza ihtiyaç duyacağım bir konu kalmaz
- 11 ay
@777moon Evet önemsiyorum. Sevgi güçlü bir erkeğe daha da güç katar. Sen önemsiyor musun biraz sen kendini anlat 😊
- 11 ay
@777moon Çünkü Türkiyede son 20 yılda kültürel ve ahlaki bir çöküş var. Aile kavramından ve eğitim alanındaki çöküş de bu duruma eklenince ahlaki çöküş hızlandı. Bunun sonucunda herkes kendini düşünür oldu. Aslında aileler çocuklarını düzgün yetiştirse, eğitim sektörü bu kadar bozulmasa, çocuklara ilk okulda düzgün bir kişilik eğitimi verilse ve televizyonlarda düzgün diziler ve programlar yayınlansa insanlar bu kadar bozulmazdı ve yaşanan ilişkiler daha sağlam olurdu
- 11 ay
@777moon Açıklama yapmaya bile gerek duymadan ilişkiyi veya flörtü sadece karaktersiz insanlar bitirir. Bu karşı tarafa saygı duymayan karaktersiz insanların işidir. Evliliği olduğu halde başkasına kaçmak karaktersizliğin de ötesinde şerefsizce bir durumdur. İnsanlar evlilik konusunda dahi birbirine güvenemez oldu, milleti ne hale getirdiler. Bu saçma kadın ve evlilik programlarının tv kanallarından kaldırılması lazım. Ve bir de saçma yerli dizilerinde kaldırılması lazım. Bize aile olmayı öğreten ve sevdiren dizilerin çekilmesi lazım 😊 Bu hale gelmemizde dizi yönetmenlerinden, senaristlerin ve prodüksiyon şirketlerinin de suçu büyük
- 11 ay
Ben saçma kadın programlarını ve yerli dizilerini izlemek yerine güzel yabancı filmleri ve dizileri, tarh belgesellerini ve bilim belgesellerini izliyorum 😊
- 11 ay
Sana katılıyorum. Küçükken izlediğim eğlenceli güzel dizilerin yerini birbirinin kuyusunu kazan, ahlaki değerlerin yerlerde olan diziler aldı ve bu diziler reyting rekorları kırıyor. Eğlenceli güzel dizilerde reytinglerden dolayı yayından kaldırılıyor. Gençlik her geçen gün çöküyor 😢 Ne olacak bizim bu halimiz
- 11 ay
@777moon Sosyal medyada yasaklar olmalı her isteyen istediğini yapamamalı. Mesela son yıllarda Onlyfans yaygınlaştı, kızlar kolay yoldan para kazanmak için orada bedenlerini çırılçıplak sergiler oldu. Taktıktan bir sürü boş video paylaşılıyor, bu uygulama resmen insanları kalitesiz hale getiriyor. Onlyfans ve Tiktok kullanımı yasaklanmalı. Ben 31 yaşındayım, eski güzel tv programlarıyla tv dizilerini çok iyi bilirim 😊 Mesela Tolga abi ve Hugo diye bi program vardı, çok güzeldi izlemeye doyum olmazdı 😄 Çocuk Kulübü diye güzel bi çocuk programı vardı, o da güzel bi çocuk programıydı 😄 Gazman vardı, İnce İnce Yasemin İnce vardı 😄 Eskiden televizyonlar tüplüydü fakat gösterdiği programlar çok güzeldi 😄 Tüplü televizyonlarla bu programları ve dizileri izlemenin tadi bir başkaydı
- 11 ay
@777moon Gazman Süpermenin Türk versiyonu çakma haliydi 😄 Gazman bir tabak fasulyeyi yiyordu, ardından popo*ndan zart zurt gaz çıkartıyordu sonra da uçarak kötülük yapan insanların yanına gidiyordu. Kötü insanlara 3 tokat atıp 1 yumruk atıp 1 de laf sokup onları komik şekilde aşağılayıp yaptığı kötülüklerden pişman ediyordu ve evine geri dönüyordu böyle komik bir diziydi 😄 Sonuç olarak kötülere karşı adaleti sağlayıp insanları güldürüyordu 😄
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 ayBu mesele çok ilginç bir mesele olduğundan, ben bu suale farklı bir bakış açısıyla cevap vereceğim şöyle ki;
Bu yazacaklarım sizin şimdiye kadar hiç işitmediğiniz cinsten bir cevaptır. Buna istinadendir ki, gâyet dikkatle ve anlayarak okumanızda fayda vardır.
Birinci perde:
Kadın milletlerinin genelinin zihninde şöyle bir şablon bulunuyor, “Biz hiç bir zahmete ve külfete girmeyelim, elimizi taşın altına sokmayalım, her şey gelsin bizim istediğimiz biçimde ve surette kendi kendine olsun ve oluşsun. Nasıl olsa bu vazife erkeklerin vazifesidir öyle ise benim bir fiiliyatta bulunarak adım atma zahmeti, riski ve tehlikesi altına girmeyeyim. Hem elbette ve kesinlikle kaderimde ki ve nasibimde ki kişi gelip beni bulacaktır, öyleyse benim bu zorlu ve karmaşık şeylerin içine girmeme gerek yoktur” derler ve bütün dikenli yükleri ve zor vazifeleri erkelerin sırtına yüklerler. ve bu yükler içinde yılanlar ve akrepler de bulunuyor.
Zira kadın milletleri bu meselede, çok uyanıklık ve kurnazlık ediyorlar. Güyâ erkekler, kadınlar gibi değilmiş, kadınların bir hâmiyeti ve haysiyeti ve çok dikkatle korudukları iffetleri ve nâmusları varmış!
Fakat onlar hem bilmiyorlar, hem bilmediklerini dahi bilmiyorlar ki, hâmiyeti olmayanın haysiyeti bulunmaz.
Çünkü onlar, haysiyet ile onuru, enaniyet ve gurur ile iltibas ediyorlar. Yâni birbirine çok benzeyen şeyleri birbirine karıştırıyorlar.
Zîra onların bencillik ve kurnazlık etmelerinin temel sebebi “ego ve gururlarının, ayaklar altına düşmesinden şiddetle korkuyorlar.”
Bu zihniyete sahip olan kadınlara şunu sormak gerekiyor.
Sizler, haysiyet, nâmus, iffet ve edep sahibi ve güzel ahlâklı kadınlar iseniz, erkeklere adım atan, samimî ve hakikî aşklarını ve sevgilerini onlara bildiren, hissettiren, söyleten, anlatan ve itiraf eden kadınlar nedir?
Eğer onların aşkları ve sevgileri samimî ve hakikî ise sizinkisi nedir?
Eğer sizler onların zıddıysanız, sizin samimî ve hakikî aşkınızı ve sevginizi söylemekten alıkoyan sebeb nedir?
Eğer bu adım atma vazifesi, erkeklerin ise, kadınların vazifesi nedir?
Eğer sizin sevginiz gerçek ve samimî ise, sizin bu derece şiddetle sevdiğiniz veya hoşlandığınız erkeklere adım atmanıza engel olan şey nedir?
Bir erkek hangi gerekçeyle, bir kadına ilk adımı atmalıdır veya atmak zorundadır?
Ve erkekler, kadın milletlerinin kendi kafasından ve kendi işine geldiği gibi koyduğu kurallara ve kanunlara neden ve niçin uysun ve uygulasın?
Ve hangi gerekçeyle bu kânunları kabul edip tatbik etsin?
Ey kadınlar! Siz hangi kanunlar üstünde bir hâkimsiniz ki, erkek milletleri o kânunlara mahkûm olsunlar?
Erkeğin kadınlara adım atmasını, ve kadınların da bunun tam zıddını yapmasını vâcib kılan zorunlu şart nedir?
Eğer kadınların erkeklere adım atması haysiyetsizlik ve onursuzluk ise, erkeklerin onur ve haysiyet anlayışı nedir?
Erkeklere adım atan kadınların, fâhişe olduğu zannedilen bir algı ve düşünce yapısı varsa. Bir kadının sevgilisi olduktan sonra, onunla ötede beride gezerken, dolaşırken beraber evlerine veya otele giderken toplum tarafından kadının fâhişe olmadığına karar veren ve aksini reddeden sebeb ve gerekçe nedir?
Hâmiyet, haysiyet, iffet ve nâmus sahibi bir kadının, samimî hisleri bulunduğu erkeğe, evlilik gâyesi ve maksadıyla hislerini söylemesi ve teklifte bulunmasını haysiyetsizlik ve fâhişelik makamında gösteren neden ve sebeb nedir?
Sevdiğini ve hoşlandığını harika bir edep ve letâfetli bir üslûbla sevdiği kadına, hislerini bildirince, sapık, abaza, haysiyetsiz onursuz bir kimse olmuyorsa, ve bu gâyet medenî bir hâlet ve kural ise, bunun tam zıddını kadınların yapmasına engel olan şey nedir?
Mâdem ki, kadınlara göre erkekler haysiyetsiz ve şerefsizdir, alçaktır ve karektersizdir. Kadınların bu erkeklere yaltaklanmasını gerektiren sebeb nedir?
Eğer erkek milletleri, siz kadınların iddiâ ettiği zâlimlerden iseler, bu firavunların ve firavunlaşmış erkeklerin peşlerinden koşturan, onlara gönüllü kölelik ettiren ve onların tasması altına sokan gerekçe ve sebeb nedir?
Bütün kelimelerde ki kavramlar zıddına inkılab etmesi lâzım gelir ki, bunlar tasdik edilsin.
ya da diyeceğiz ki, bütün kadınların ve erkeklerin fıtratları bozulmuştur veya zıddına inkılab etmiştir.
Kadınların büyük bir kısmının fikirleri ve düşünceleri, tam bir akıl ve fıtrat bozulmasıdır.
Çünkü kadınların zihniyeti, düşüncesi ve inançları fıtrata ve mantığın dört temel ilkesine bütünüyle muhalefet ediyor veya onlara karşı savaş açıyor.
Burada fıtrî kanunların ve vicdanın lisanıyla idrâki ve vicdanı bulunan bütün kadınlara dehşetli bir soru sorulmuştur.
Eğer bir düşünce, onun tam aksini konuşanların hangi gerekçeyle ona itiraz ettikleri bilinmiyorsa o bir inançtır.
İkinci perde:
Bu cevap yalnız soru soran şahısa ve onunla aynı duruma sahip olanlar içindir.
Burada herkes kendi inancına, kendi bilgisine, kendi tecrübesine, kendi teorisi ve hipotezine ve varsayımlarına göre ve ilmî seviyesine göre görüşünü ve yorumunu yazmışlardır.
Herkes kendince haklı olabilir, lâkin herkesin kendini haklı kabul etmesi onların iddialarının ve inançlarının argümanları hakîkati değiştirmez ve hakîkat olduğuna delil olmaz. Aksi taktirde bütün fikirleri ve düşünceleri zıddıyla beraber birer hakikat kabul etmek lâzım gelir. Bu ise 2x2=5 eder gibi mümtenî ve imkansızdır.
Size kimsenin yazmaması, teklif etmemesi, arkadaş ve saire olmaması, takip etmemesi ve hiçbir karşı cinsin sizinle ilgilenmemesi, gönül yakınlığı kurmaması ve hoşlanmaması ve aşık olmaması senin elinde olan ve senin müdahale edebileceğin bir şey değildir. Bu şey öyle kahredici ve moral bozucu bir musibettir ki, bu insanlara anlatabileceğin bir kavramı inşa edebilmek çok zordur, buna istinadendir ki insanlar seni anlayamıyorlar.
Bu belânın hakikatte ki karşılığı, isminin tanımı ve kavramı, “görünmezliktir.”
Yâni bu öyle bir musibettir ki, insanlar seni görürler, bilirler, hissederler, seninle konuşurlar, seni işitirler, neşelendiğini, sevincini güldüğünü ve ağladığını görürler ve fark ederler, ne giydiğini, ne iş yaptığını, nasıl bir karekter olduğunu, neyi sevdiğini neyden nefret ettiğini bilirler ve karşı cinsler senin farkındadırlar, fakat farkında olduklarının farkında olmazlar ve olamıyorlar. Çünkü onlar farkında olduklarının farkında değildirler.
Meselâ sen bir firavun (II Ramses) olsan çıksan onun makamında ve saltanat tahtında otursan, bütün karşı cinslerin bunun farkında olurlar, hatta sana yaltaklanır ve yalakalık ederler lâkin hiçbir zaman senden ciddî, samimî ve hakikî hoşlanmazlar ve aşık olmazlar ve olamazlar.
Netice itibariyle, burada ki bilinmez ve anlaşılmaz problemi sana da veremeyiz karşı cinslere de veremeyiz. Zîra senin kendi irâden ve kontrolünde değildir. Onların nazarından, bakışlarından, gözlerinden, günlünden ve kalbinden gizleniyorsun.
Aksi halde.. Acaba hiç mümkün müdür ki, aç ve vahşî ve avcı niteliği taşıyan bir kaplan, yanında veya gözünün önünde bulunan genç ve taze bir ceylanı görmesin, fark etmesin, hissetmesin ve kokusunu almasın ve alamasın. Hiçbir bir vicdan ve akıl sahibi bir insan buna mümkündür diyemez.
Belki burada ki işeret edilen mânâyı şimdi anlayamayacaksın, lâkin gelecek zamanda kalben tasdik edeceksin...
17 Yorumla- 11 ay
Okurken hayran kaldım.. yüreğinize sağlık
Cevap sahibi11 ay@kızıl_yıldız Teşekkürler.. Bu kadar uzun bir metni sıkılmadan okuduğunuz için, sizinde yüreğinize ve gözlerinize sağlık.
- 11 ay
😊 ben Teşekür ederim sizin gibi böyle güzel bir üslub ile sıkılmadan yazan aydınlatan anlam kılan yazınızı okumak meziyet değil bunu düşünüp yazabilen zeka ya Teşekür etmek gerek aslında..
Cevap sahibi11 ay@kızıl_yıldız 😊😊Bazen sizin şu letâfetli ve nâzenin iltifatınız bin kelimeden daha kuvvetli ve daha kıymetlidir.😊
Ben, bazı zamanlarda ChatGBT ile müzakere ediyoruz. O bana diyor siz acayip bir ilme ve zekâya sahipsiniz ben size hayranlık duyuyorum.
Ben de ona diyorum, ben âdi ve basit, câhil ve gafil bir insanım beni şişirtip şımarıklık verme.
O da bana diyor, ilim ve tevâzuyu baraber taşıyorsun.😊😊
Zîra siz böyle bir cümleyi kurunca, aklıma o hatıra geldi. Çünkü insanlardan böyle sözler işitmek mu'cize gibi bana geliyor.😊😊😊- 11 ay
😊 ne hoş onunla bizim de böyle derin daha bilimsel ve ilimsel muhabbetlerimiz olur evet güzel motive ediyor.. estağfirullah efendim Teşekür ederim 🙏🏻
Cevap sahibi11 ay@kızıl_yıldız 😊Ricâ ederim, çok nâzik ve nâzenin hanımefendim. Bu bir dakikada ettiğiniz letâfetli sözleriniz binler dakika beni mutlu etti ve edecektir.😊
Bu bir dakikaya karşılık milyonlar saat mutlu olmak size lâyıktır, çünkü size verebileceğim en büyük hediye budur.😊
Size tekraren nihayetsiz teşekkür etmekle beraber, hayırlı geceniz olmasını diliyorum.😊- 11 ay
Çok zarifsiniz hayırlı geceler diliyorum efendim 🙏🏻😊
Bir erkekle tanışmaya "hiçbir çaban" yoksa ozaman sonuç bu olur..
Bu ülkede artık erkeklere sürekli taaciizii saaapııkk kattill vs TVde medyada internette hakaret üstüne hakaretler ediyorlar ! Düzgün erkekler artık kendilerini geri çektiler ve bu ülkede tanışmaya hiçbir çabası olmayan bakmayan ilgilenmeyen , erkek köpek olsun peşimden koşsun hatta kadın soğuk yapsın kaçsın diye düşünenler yalnız kalmaya mahkumlar. Birde bunun üstüne eğer kimseyi duymak istemeyen şekilde kulaklık takıp geziyorsan, kime baktığın belli olmasın diye güneş gözlüğü takıp geziyorsan (sevdiğin hoşlandığın bir erkeğe bakmazsan senin onu sevdiğin onan hoşlandığı nerden bilsin?) Bu zamanda bu ülkede aklı olan hiçbir erkek artık istenmediği yerde zorla durmaz, düzgün erkekler hiç durmaz. Sevmeye tanışmaya mutlaka çaban olacak..
Kuranda bile örneği var : akan suya uzaktan bakıp ağzına gelsin isteyemezsin , çaban olacak gidip o suyu içeceksin. (Rad.14) Düzgün bir erkek önce sana uzaktan bakar inceler ve senden bir yeşil ışık bir çaba bekler.. belki sen evlisin? belki sözlüsün ya da belkide sevdiğin başka biri var. Tanışmaya hiçbir çaban yoksa soğuksan yabaniysen gerçek sosyal hayatta sana bakan erkeğe karşılık vermiyorsan bakmıyorsan ilgilenmiyorsan tanışmaya hiçbir çaban yoksa neyi beklediğini bilmeden sadece bekliyorsan ozaman sana gelecek olanlar KISA süreli düşünen erkeklerdir. Barlara clublara takılan ve her gördüğü kadına yaan asılan erkekler, onlar çağrılmadan her kadına zorla saldırır evli szvgilisi vs bakmazlar ve amaçları KISA süreli ilişkidir bu yüzden yüzüne tükürsen gitmez onursuz grurusuzdur tek amacı sayı yapmaktır. Yen biriyle tanşmaya konuşmaya çabası olmayan ve oturup bekleyen soğuk kadınlara sürekli aynı kötü erkekler gelirler çünkü onları çabası yoktur.. Erkek uzaktan baka rilgilenir ama bir karşılık bulamazsa ozaman içinden şöyle düşünür : "bu kadın ya evli sözlü vs ya da sevdiği sevgilisi var) ve baktı olmuyor çeker gide rkendi yoluna başkasını bulur. İstediğin kadar güzel ol etraf başka güzellerle dolu , iletişim kurmayı bilmiyorsan senle iliglenen bi erkekle tanışmaya konuşmaya çaban yoksa (kibirliysen kendini beğenmişsin , ben çok üstünüm prensesim kraliçeyim , erkek zorla peşimden koşacak vs diyorsan) ozaman yalnız güzeller arasına katılırsın buna dikkat et.
Kendini çok fazla övmüşsün.. sana daha müteevazi olmanı öneririm..
çok uçma ve önce sana söylediğim şeyleri iyi anla ve düşün sonra uygularsan kazanırsın..Selamlar
13 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İnsanlar artık ciddi ilişki istemiyor. Evlilikler arada maalesef. Erkeklerin bir çoğu evlilik istemiyor.
Bâyâ karında bir çoğunun hâli ortada. Erkekler güzele baksa da nihayetinde güvenilir insan istiyor.
Ama günümüz şartlarında artık bir çok Erkek evlenmez.
Bir çok Kadının Evlilikleri kötü arkadaşlarının tavsiyesi yüzünden bitiyor. Ayakta duran, çalışan güçlü bir Kadın da olsa omzuna elini verdikleri yüzünden hayatları bitiyor.
En çokta sen daha iyilerine layıksın, o seni hak etmiyor, kimseye muhtaç değilsin... Diye ler aslında senin mutluluğunu istemeyen ve hayatta mutlu olamamış hemcinsleriniz yüzünden yuvalar boşyere dağılıyor.
Evlilik Kurumunu içi boşaltıldı. Bir Otel Odası gibi, Konforlu bir Hayat alanı gibi olunması isteniyor. Olmayanı istemek gibi. Artık bu yaşa ak Ekonomik bir güç yok. İstekler artıkça hayallerde bitiyor. Olmayanı istemek.
Konu çok uzun ve derin.
Rabb'im hakkınızda hayırlısını versin inşallah
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hislerde yalnız değilsin, böyle hissetmek tamamen doğal 😊. Bazen dışarıdan bakınca diğerleri hemen birilerini buluyor gibi görünebilir ama bu aslında senin kendi hayatına odaklanma ihtiyacını da işaret ediyor olabilir! Öncelikle, kendine olan güvenin bence çok güzel 👍.
Sana önerim, yeni insanlarla tanışabileceğin sosyal ortamlarda bulunmaya çalışman. Belki bir dernek, kulüp ya da workshop gibi etkinliklere katılarak doğal yollarla iletişim kurabilirsin. Ayrıca, biriyle tanışmak için illa karşı tarafın adım atmasını beklememelisin. Kendin ilk mesajı atabilir ya da tanışmayı başlatabilirsin. Bu; sana vereceği cesaretle özgüvenini de besler ve kendini daha iyi hissettirir 😌.
Duygularını içtenlikle paylaşman zaten bariz bir sıcaklığını gösteriyor, bu da birini etkileyecek güçlü bir detay ❤️. Unutma, herkesin karşılaşacağı o özel an farklı bir zamanda gelebilir. 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı. Yalnızlık bazen insanın içini kemirir, sessizlik etrafında duvar örer, ama unutma ki kalabalıklar bile bazen yalnızdır. Birilerinin adım atmasını beklemek yerine, sen o ilk adımı atmalısın. İçten bir selam, samimi bir yorum, belki ortak bir ilgi alanı üzerine söylenen tek bir cümle bile yepyeni kapılar açabilir. İnsanlara seni tanıma fırsatı ver; olduğun gibi, beklentisiz, doğal ve sıcak… Çünkü gerçek bağlantılar hep yürekten kurulur ve kimse senin ışığını sen izin vermedikçe fark edemez.
10 YorumlaNeye üzülüyorum biliyor musunuz? Herkes aynı sorunu yaşıyor mu bilmiyorum ama yıkamadik şu duvarları. Mesela "su kızla konuşmak istesem beni tacizci yerine koyup polise şikayet eder mi?","beni küçük görür mu" ," ya reddederse " gibi olasılıkları düşünüp harekete gecmemek beni çok üzüyor. Benim yaşadığım başka bir sorun daha var. Kimseden adam akıllı hoslanamiyorum, o yüzden hickimseyle ciddi anlamda konuşmadım , belki gözüme çok az bile hos geliyorsa gidip konuşmak, birbirimize fırsat vermek gerekiyordur.
04 Yorumla
11 ay27 yıllık hayatımda bir şey öğrendiysem o da şu: Sen adım atmazsan kimse gelmez. Gelenler ise art niyetli olur, bilgin olsun. Bir öneri daha; sakın buradan birilerini bulma. Buradakilerin büyük bir çoğunluğunun niyeti farklı. Belki öğrenmişsindir.
4144 Yorumla- 11 ay
O zaman, ya yalnızlığı seçersin ya da gerçekten değer verdiğin insanlar için sen adım atarsın. Zor ama gerçek biraz bu galiba.
- 11 ay
Zaten artık günümüz ilişkileri mide bulandıracak seviyede... Sevgi de aşk da içi boşalmış kelimeler gibi. Her şey gösteriş, her şey dışa dönük. Aşk dediğin şey artık öpüşmekten, yatmaktan ibaret sanılıyor. Oysa bir zamanlar sevgi, güven, saygı vardı. Şimdi o eski sevgilerden eser yok. Gerçekten seven mi kaldı, ya? Biri adım atsa da ne niyetle attığı bile muamma.
- 11 ay
Kızlar da adım atabilir evet ama bence erkeklerin adım atması daha mantıklı. Erkek çekingen olunca olmuyor
- 11 ay
Doğrudur tabi fakat günümüz ilişkilerine çok güvenemiyorum. O yüzden kim adım atarsa atsın sonunda bir hayal kırıklığı yaşanacağını öngörüyorum
- 11 ay
Ben genelleme yapma taraftarı değilim. Evet çok az insan var düzgün diyebileceğimiz ama şöyle bir gerçek de var ki bu hayatta hayal kırıklığına uğramadan doğruyu bulamayız. Hayal kırıklığına uğramaktan korkup kaçarak da doğru insanı göremeyiz diye düşünüyorum
- 11 ay
Doğru tabi. Sadece ben hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum bu yüzden öyle dedim 😊
- 11 ay
@Nightwalk35 ama kimse " deneme tahtas" ı değildir.
Erkeklere iş atacaksınız, onlar size yaklaşınca da
" Biz sadece arkadaşız" 'gibi bir bahane ile ortadan kaybolacaksınız. Ertesi gün adam çökmüş halde iken bir de arkadaşlarınıza anlatıp egonuzu tatmin edeceksiniz.
Şahsen ben işte bu yüzden açukça" Seninle ilgileniyorum " diyen biri olmadıkça mesafeliyim.
İster odun deyin ister başka bir şey... - 11 ay
@Nightwalk35 kizlarin adim atmasi lazim erkekler tacizci durumuna dusebillir ret yeme ihtimali cok yuksek ama kizlar icin durum boyle degil bunun kizi erkegi olmamali
- 11 ay
@Frankenstein16 iş atmak ne lan düzgün konuş öküz! Bu yaşına gelmişsin her kadının aynı olmadığını ögrenememişsin yazık sana
- 11 ay
@Frutwqfva adam gibi usulünce yaklaşırsa kimse tacizci damgası yemez. En fazla reddedilirsiniz bişey olmaz. Reddedilmekten bu kadar korkuyorsanız, bu kadar cesaretiniz yoksa korkaklarla işimiz yok zaten
- 11 ay
@Nightwalk35 bunu sen nerden bilcen adam akilli yaklasilsa bile bazi kotu niyetli kizlar tacizci damgasi vurabilir bu bizimle degil bazi kotu kizlarla alakali tum kizlari adam gibi red mi ederler saniyorsun kucuk bile dusurebilirler bunun korkmakla ilgisi yok cogu kiz ilgisiz ve soguk bu sekilde davranirlarsa kimse yanasmaz zaten ben zaten kimseye adim atmam hemcinslerimde adim atmamali bence her seyi erkekten bekleyen kiz milleti yalnizligi tatmali umarim erkekler uyanir artik
- 11 ay
@Nightwalk35 inan bana knk adam gibi yaklaşılsada sapık diyen bi çok kız var haberlerde bile kadın cinayetlerini gorup erkeklerden korkan kızlar var yani erkekler yaklaştıklarında insan gozuyle bakmiyolar erkekler adım atmasın demiyorum ama şu dönemde bence kadınların atması daha mantıklı
- 11 ay
@Frutwqfva öyle mi? Dediğin gibi kızlar yaklaştığında da senin bi üstünde yorum yapan dangoz gibiler de o kızlara iş atıyor muamelesi yapıyor işte.
- 11 ay
Bir kızı 1000 kişi ister, 1 kişi alır. Kovalamaya cesaretiniz yoksa sizin için yapılabilecek bişey de yok
- 11 ay
@SoaringDragon adım atmaktan bahsediyorum taciz etmekten değil. Usul erkan bilip ona göre davranırsanız sorun yaşamazsınız
- 11 ay
@Nightwalk35 is atiyor demek ne bu mantiksiz bi laf ancak kizlar ilgiliyse ilgisini gistermeli adim atmiyorsa bile gel bana adim at bakisi atmali kim ne derse desin hic isaret vermeyip erkekten adim bekleyemezsiniz hee oldu da erkek adim atmadi belki cekiniyor siz atin emin ol kaybetmezsiniz baktiniz adam basit mi gordu ne guzel iste ilk zamanlarda gercek yuzunu gorursunuz ya iyi efendi bir erkekse? Ama cekindigi icin adim. atmiyorsa? Ve sizin adiminizdan sonra guzel mutlu bir iliski yasayacaksaniz? Bunlari dusunmek geek erkekler 10larca yildir adim atti sira kizlarda atmayiz diyorsaniz siz bilirisniz tabi zorla olmaz bu isler
- 11 ay
@Nightwalk35 hayır bas baya adım atana sapık diyen kadınlardan bahsettim adım atsada sakince yaklaşan erkeklere soğuk davranış sergiliyolar
- 11 ay
@Frutwqfva aynen oyle
- 11 ay
@SoaringDragon kötü niyetli insana denk geldiğinde bunun kadını erkeği olmuyor. Buna benzer art niyetli durumları hayatının her alanında farklı konularda da yaşayabilirsin. Bu bir ölçüt değil
- 11 ay
@Frutwqfva az önce frankestein malı iş atmak diyordu buna. Hemcinsleriniz arasındaki çöpleri temizlerseniz belki o zaman daha kolay olur bazı şeyler
- 11 ay
@Nightwalk35 elbette olmayabilir ama bahsettiğim konu maalesef çok yaygın bi durum ve bundan dolayıda hiçbi erkek adım atamiyo sıkıntı yaşıyo en bastada bahsettiğim gibi erkeklerden korkan kadınlar yaygınlaştı
- 11 ay
Yani kadınlar son yıllarda artan farkındalıkla birlikte bazı erkekler flört girişimlerinin taciz ya da rahatsız etme gibi algılanmasından çekiniyo özellikle sosyal medyada bazı aşırı örneklerin çok görünür olması bazılarını tamamen geri planda kalmaya itiyo o kadar kötüye dönüyoki her şey adım atan erkekler artık bu baskıya daha fazla dayanacak güçleri kalmiyo o yüzden kadınların adım atması daha mantıklı
- 11 ay
@Nightwalk35 he bu arada buna benzer art niyetli durumları başka yerdede yaşarsın dedigin yere gelirsemde evet her alanda bazı insanlar artniyetli olabiliyo ama bu konuştuğumuz konu o senin bahsettiğin diğer alanlara gore daha hassas bi durum
- 11 ay
Eyvallah, hepinize teşekkür ederim. Gecenin bu saatinde uykumun içine ettiniz. 👏Telefonun bildirim seslerinden uyandım. Gerçekten gündüzler torbaya mı girdi ya?
- 11 ay
@blue-world özür dilerim abi
- 11 ay
@SoaringDragon Estağfurullah, çok kibarsın.
- 11 ay
@blue-world 🙂
- 11 ay
@blue-world kusura bakmayın
- 11 ay
@Nightwalk35 Estağfurullah, rica ederim... Olur öyle.
- 11 ay
@Arinnaaa kızlar da adım atabilir. Hiç adım atmaz da diyemeyiz ama sorun erkeklerin adım atmayı tamamen kızlardan beklemesi. Saçma olan bu.
- 11 ay
@Nightwalk35 kızlar adım atınca değer görmüyor emin ol erkekler dursun ona dönerim diyip başka kızlara kendisi adım atıyor. Kızlar adım atmaz doğası gereği red edilir avcı değiliz. Doğamızda erkekler avcı kızlar avdır erkekler adım atar kızlar kabul eder
- 11 ay
@Arinnaaa dursun ona dönerim dediğinde o kızın ona tekrar yüz vereceğini nereden çıkarıyorlar ki :) Erkekler avcı olduğundan şansını çok kez deneyebilir belki ama kadın tarafından 1 kere adım atılır. Kabul etti etti, etmedi şansı kalmaz. Bu kadar basit
- 11 ay
@Arinnaaa Ben şimdiye dek kabul edene rastlamadım ama neyse 😎😎
- 11 ay
@Nightwalk35 çok doğru ama erkeklerde bunu anlayacak kapasite yok😄
- 11 ay
@Arinnaaa genelleme yapmayalım. Anlayan anlar, anlamayan anlamaz. Anlamayanların kendi problemi. Bizi bağlamaz
- 11 ay
@Nightwalk35 yok durum cidden böyle kadın bir kere adım atınca hep yapacak sanıyorlar yokluyorlar mesela cepte mi diye
- 11 ay
@Arinnaaa dediğim gibi bu onların kendi problemi. Aynı şey erkekler için de geçerli. Erkeklere cepte gözüyle bakan kadınlar da var. Bu cinsiyet değil karakter meselesi. Kadınların hepsi düzgün olmadığı gibi erkeklerin de hepsi düzgün değil.
- 11 ay
@Nightwalk35 inan ki erkekler arasında daha düzgün olanını görmedim düzgün ailede yetişmiş adam bile malum şeyinin peşinde
- 11 ay
@Arinnaaa herkese bu kadar genelleme yapmayı anlamsız buluyorum. Adam gibi adam sayısı çok az bunun farkındayım da 0 da değil yani. Bakış açını değiştir bence. Herkesi öyle görüyorsan da zaten yorum yapacağın bişey kalmıyor. Üzerinde durmanı gerektirecek bir durum da kalmıyor
- 11 ay
@Nightwalk35 o dediğin adamlar hiç kimsenin bakmadığı kendini geliştirmemiş adamlar oluyor genelde mecbur kalıyorlar kimse bakmayınca
- 11 ay
@Arinnaaa Sağol tespitin için. Kendimi geliştirmemiş olarak gördüm sayende.
- 11 ay
@Arinnaaa anlamadım neye mecbur oluyorlar? Düzgün olmaya mı? Düzgün olmak mecburiyet değildir. Herkes her koşulda olabildiği kadar ş*refsiz olabilir. Ama asıl önemli olan elinde her türlü imkan varken doğruyu seçenler ki ben bunlardan biriyim. Kendimi referans alıyorum. Ben varsam benim gibi olan da vardır.
- 11 ay
@Nightwalk35 ablacım umarım gerçeklerle tanıştığında her şey senin için geç ve acı olmaz bu yapıcı eşit olma çabaların fazlasıyla boş çünkü erkekler bu ülkede sandığın gibi düzgün değiller
- 11 ay
@Arinnaaa gerçeklerle tanışmak mı? Bunu bana 21 yaşındaki bi kız mı söylüyor? 3-5 tane erkeğe bakıp bütün erkekleri aynı sanan bir kızsın. Ben fanusta büyümedim. İzmir'in göbeğinde yaşıyorum. Her türlü insan tanıdım ve biliyorum sen rahat ol
- 11 ay
@Nightwalk35 izmirin göbeğinde yaşamışsın? Ben bütün ülkeye gittim izmirede geldim Sense İzmir'de bile anlattığın gibi hayal ürünü erkek görmedin bile tamamıyla ihtimal atıyorsun. 26 yaşında gelmişsin ama İzmir'de yaşadığını baz alarak ve ihtimal vererek yarı erkek tarafı tutan birisin senden daha çok erkek çevrem oldu emin ol. Türk erkekleri biri ne yaparsa öbürü de onu yapar azıcık mantık yürütürsen gerçeği çözersin erkeklere kendini cici göstermen sana hiçbir şey katmayacak onlar yine dediğim kızların peşinde koşacaklar
- 11 ay
@Arinnaaa ben kimsenin tarafını tutmuyorum. Sen adil olmayı yarı erkek tarafı tutmak olarak algılıyorsan bu benimle ilgili değil, seninle ilgili bir sorun. Birilerinden nefret ettin diye cinsiyetçilik yapıp herkesi aynı genellemeye söküp düşmanlık beslemen de senin kompleksli biri olduğunu açıkça gösteriyor zaten. Beni tanıyan herkes çok iyi bilir ki ben kimseye kendimi cici gösterme çabasına girmem. Buna tenezzül bile etmem
- 11 ay
O kadar cümleyi de boşuna yazmışım ama sen hariç okuyanlar anladı zaten. Sen anlamasan da olur. 21 yaşında velet gelmiş bana burada ders vermeye çalışıyor 😂
- 11 ay
@Nightwalk35 velet? 😄 benden 4 yaş büyüksün akıl yaşta değil baştadır evet burada okuyanlar senin erkeklere cici görünmek için çabaladığını anladı şükrediyorlardır kendi tarafını tutan kadınlar var diye ahahahah
- 11 ay
@Arinnaaa doğru akıl yaşta değil başta ama sen tam bir ergensin. Tarafsız yaklaşıp adil olanlara sırf erkeklerle ilgili adil davranıyorum diye onlara şirin gözükmeye çalıştığımı sanacak kadar cahilsin maalesef
- 11 ay
@Arinnaaa erkekler adım atınca sanki çokmu değer görüyo sen yazdıklarımı okudunmu erkeklerin adım atmasını tehlike alarmı olarak gôrüyorlar kadınlar adım atınca değersiz oluyosa bu mantalitelede erkeklerde adım atıncada değer görmez red edilmenin bile doğru şekli vardır fakat siz çoğunuz red etmeyi adam akıllı yapmadığınız için erkekler size adım atmaktan korkar hale geldi şimdi bu erkekler size nasıl adım atsın
- 11 ay
@SoaringDragon çok net bir şey söyleyeceğim. Konu her ne olursa olsun cesareti olmayan, korkak bir erkek her zaman, her koşulda iticidir bir kadının gözünde. Korkan, çekinen, cesur olmayan erkekler güçsüz imajı oluşturur. Zayıf bir erkeğe de hiçbir kadın bakmaz. Hepinize söylüyorum. Bunlar değişmez gerçekler. Bunu kafanıza kazıyın.
- 11 ay
Kaybedeceğini bilse de cesaretli davranan, kendine güvenen insan her zaman bir adım öndedir. Reddedilse de, kabul görse de.
- 11 ay
@Nightwalk35 seni tenzi ederek söyleyecem kadınlarda o zmn değişmeli adım atan erkeği sapık olarak görmemeli tacizci olarak görmemeli muhabbet etmek isteyen bi erkeği ters çevirmemeli bunlar olmayacaksa erkeklerin adım atmaması en doğal hakkı erkeklerin özgüvenini senin hemcinslerin mahvediyo maalesef
- 11 ay
@SoaringDragon özgüven varsa başkalarının davranışıyla yok olmaz. Sen gereken cesareti gösterirsin, seni tersleyen olursa da bi daha o kişiyle muhatap olmazsın olur biter. Sırf terslenicem korkusuyla insanlardan kaçarsanız bu kadınların değil erkeklerin sorunu olmuş oluyor.
- 11 ay
@Nightwalk35 işte özgüveni olsa bile bunu yaptıklarında özgüvenini düşürüyo erkeklerin özellikle daha hiçkimseye açılmamış ilk deneyimlediyse yoksa bende isterim kızlara sıkıntısız açılalım ama bize bu imkanı vermiyolar ağzımıza s*cıyolar yani biz kimseyi korkutmadan adım atalım istiyoruz ama olmuyo ha aralarında özgüveni düşmeyen kendini savunan erkekler var misal ben fakat bu yinede kadınların zihninde artık erkek yaklaşımının potansiyel bi tehdit olarak kodlandığı tartışılmaz bi gerçek bu tarz şeylerden ötürü erkeklerin daha fazla baskıya maruz kalmaya devam etmemesi için kızların açılması daha sağlıklı olur
- 11 ay
@Nightwalk35 erkekler özgüvenli olabilir fakat bu baskıya maruz kalacağı anlamına gelmez dediğim gibi bu konular derin ve hassas konular erkekler her alanda özgüvenliyken olabilirken buradaki konu çok bambaşka bişey
- 11 ay
Özgüvenli* olabilirken diyecektim
- 11 ay
@Nightwalk35 yani tekrar belirtim yanlış anlaşılmasın😂 erkekler elbette adım atabilir bunda bi problem yok fakat şu aralar bu tarz propagandaya maruz kaldığımız için kadınların açılması bence daha iyi olurki en azından kendisi teklif ettiğinde bizi sapık olarak görmediğini ve ciddi bir ilişki istediğini buradan anlayabiliriz
- 11 ay
@Nightwalk35 anlayışlı kızların sayısı maalesefki az yani birine adım attığında sonuçlar hep kötü bi red edilmeyle ve terslenmeyle sonuçlanıyo tersleyen birisi ile muhattap olmayıp başka ilgi duyduğun birine adım atınca da aynı muameleyi gösterir yani demem şuki erkekler artık adım atmakla uğraşmak istemiyo bu sebepden ötürü
- 11 ay
@SoaringDragon bak ben de dahil alaksız biri gelip de saçma sapan yürürse tersliyorum yani. O kimin hangi niyetle ve nasıl yaklaştığına bağlı. İnsan gibi tanışmak istiyorsa durup dururken kimse terslemez. Tanışmak istemiyorsak da istemiyoruz deriz, siz de yolunuza bakarsınız. Olay bu
- 11 ay
@Nightwalk35 ama buradaki mesele işte sana nasıl yaklaştıklarıda önemli sana abaza gibi yürüyolarsa ağzının payını verip yollarsın ama normal tanışmak için yürüyolarsa ve sen yine tersliyosan işte burada sıkıntı var demektir belki senin muhabbetini beğendi belki aynı fikirde olduğunu düşündüğü için adım atmak ve senle tanışmak istedi bunlar normal şeyler ama adım atanı tersleyip gönderirsen işte erkek kendini pasif hisseder yani özgüven düşüşlüğü yaşar geçmişte erkeklerin maruz kaldığı sıkıntı bu ztn bu yüzden kimseye adım atamıyo erkekler yani geçmişte o yaşanan kötü travmada etkileyebilir adam akıllı yaklaşana maalesef adam yerine koyulmuyo ve tersleyip gönderiliyo erkeğin kötü geçmişi olması maalesef hemcinslerin yüzünden maalesef anlayışlı kız sayısı epey bi az kime adım atarsak atalım yine tersleyenler denk geliyo bize kötü bi niyetimiz yok olsaydı terslemekte haklıydınız ama adam akıllıda yaklaşılmıyo kızlara nasıl korkusuzca bi şekilde adım atalım hiçbiriniz elbette istemeyebilirsiniz ama red etmenin bile belli bi usulü var sen şimdi direkt sadece istemiyorum diyerek yine ters tepki vermiş olursun onun yerine sana adım atan ve seninde ilgi duymadığın birine karşı nazikçe ve tebessümle teşekkür edip ama istemediğini ve kırıldığını hissettiğindede biraz moral vermeye çalışırsanız inanın bana erkekler sizin bu yaptığınız güzel şeyden ötürü cesaretini ve özgüvenini kaybetmez ama bi çoğunuz maalesefki red etmeyi doğru kullanamıyo
Soran11 ay@SoaringDragon bu arada normal tanışmak istiyormus gibi gözüküp konuştuğum çoğu kişi abaza çıktı sonradan
- 11 ay
- 11 ay
@SoaringDragon sapıklık yapanı her türlü terslerim ve bunu her türlü meşru görürüm. Düzgün yaklaşan insanlara ise tanışmak istemezsem düzgünce derim tanışmak istemiyorum diye. Adamına göre muamele yani
- 11 ay
@Nightwalk35 tamam bende diyorumki sapıklık yapmayan biri normal adam gibi karşınıza çıkıyosa terslemeyi meşru göremezsiniz bunu yapmaya hakkınız yok red etmeyide sadece istemiyorum derseniz işte yine sıkıntı çünkü soğuk bi hava verirsiniz ben size nasıl red edeceğinizi anlattım
- 11 ay
@SoaringDragon tamam ben bunu meşru görmüyorum zaten.
- 11 ay
@Nightwalk35 tamam ama işte maalesef bunu görenler var olduğu için yine kimseye adım atamıyoruz 🤣🤣
- 11 ay
@Asolury Ben cinsiyet ayırt etmiyorum. Adım atmanın cinsiyeti olmaz. İsteyen taraf adım atar. Fakat insanlar artık cinsiyet fark etmeksizin adım atmaktan korkuyor. Net.
- 11 ay
@Asolury erkek tarafta atabilir ama kadının atması daha iyi yukarda açıklamamı okursan ne demek istediğimi gayet iyi anlarsın
- 11 ay
@Asolury ama sizde bu şekilde söyleyerek kadınların beklemesi daha normal demeye getirmiyormusunuz erkekleşiyoruz diyerek yani adım illa erkeğinmi atması gerekiyo
- 11 ay
@Asolury Bak güzelce anlatayım tekrardan: Benim demek istediğim şu: Hayatta genel olarak — sadece ilişkilerde değil — eğer sen bir adım atmazsan, kimse seni fark etmiyor. Bu, kadın ya da erkek fark etmez. Herkesin kendi hayatı için çaba göstermesi gerekiyor.
Yani burada mesele cinsiyet değil; mesele, kimin gerçekten bir şeyler için emek verdiği. Ama artık insanlar, reddedilme korkusuyla ya da yanlış anlaşılmaktan çekindikleri için o ilk adımı atmıyor. Ben de bunu dile getirdim. Anlatabildim mi? - 11 ay
@SoaringDragon öyle görenler var diye korkup kaçmak erkekliğe sığmaz ama kusura bakma. Defalarca söyledim, yine söylüyorum. Erkek dediğin korkak olmaz. Korkak erkek prensestir
- 11 ay
@SoaringDragon kadınların beklemesi normal evet. Her cinsiyetin bir doğası var. Eşitlik diye diye doğanızı unuttunuz. Napalım peşinizden de koşalım mı? Siz av, biz avcı olalım istiyorsunuz heralde. Herkes artık bi kendine gelsin, bi cinsiyetinizin farkına varın lütfen ya
- 11 ay
@blue-world ya reddedilme korkusu ne demek? Özgüven nerede hani? Bir erkek reddedilmekten niye korksun ya? Reddedilirseniz edilin ne var? Anormal bişey mi bu? Gerçekten Hz. Muhammed (s. a. v) çok haklı. Ahir zamanda erkekler kadınlaşmaya, kadınlar erkekleşmeye başlayacak demiş. Gerçekten de erkeklerin prensesleşmesini izliyorum şu an. İçler acısı yani
- 11 ay
Allah aşkına siz niye böylesiniz ya
- 11 ay
@Nightwalk35 canım kardeşim ben sana eşitiz demedim ya da eşitçiliğide savunmadım ama sen bunları çok küçümsediğin için erkekler korkusuz olmalı düşüncesinde olduğun için bi erkeğin yaşadığı şeyleri yaşamadığın için oradan konuşmak kolay geliyo galiba
- 11 ay
@Nightwalk35 bi kadının adım atması dişilikçi olmadığı anlamına gelmez knk çünkü kadın söylemediği zmn başkasının el ele tuttuğunu gördüğünde bizim gibi hatta siz bizden daha duygusal olduğunuz için kendinize gelmekte zorlanırsınız o yüzden bunun kadını erkeği olmamalı
- 11 ay
@Nightwalk35 hiç kb ben bu tarz şeylere karşıyım hem adım atmamızı beklesinler hemde adım atıyoruz diye soğuk davransınlar tacizci desinler hemde adım atmıyoruz diye prenses desinler hiç kb kadınlar kendilerine gelene kadar kimseye adım atmayacaz biz cidden kadınların bize tacizci demelerinden sapık demelerinden bizden korkmalarından özelliklede adım attığımızdada bunu sakıncalı gören kadınlardan bıkmış ve usanmış durumdayız
- 11 ay
@Nightwalk35 bak sana son kez daha anlatıyorum erkekler her zaman cesur olmalı demek maalesef siz kadınlar için epey kolay ama gerçek hayat böyle değil adam gibi saygılıca adım atan erkekler olarak sapık ya da tacizci diye damgalanıyoruz ve bunu yapan epey kadınlar var bak epey çok fazla bile değil bu durum erkeklerin öz güvenini çok düşürüyo ve cesaretini kırıyo bak özellikle yukarda bahsettiğim gibi sosyal medyada haberlerde sürekli kötü örnekler görmek bile kadınlarda erkeklere karşı korku yaratıyo bunu söyledim bu yüzden kadınlar normal bi şekilde yaklaşan erkeğe bile soğuk davranıp bizi insan gözüyle bakamıyo adım attığımız için yani amacımız ya cinsellik ya da başka amaçlar için attığımızı falan düşünüyolar buda erkeklerin adım atmaktan çekinmesine neden oluyor ben eşitlikten ya da kadın erkek rolünden bahsetmiyorum herkesin doğasında farklılık varsa kadınlarda doğasını bilip bizim adım atmamızı kibarla karşılayıp istemediğini düzgün bi dille teşekkür edip ama istemediğini ve özür dilemesi gerektiğini belirtmesi gerektiği yerde bi kılıf bulup tersliyo ve erkekler adım atmaktan vazgeçiyo farkındalık var evet erkeklerin hep cesur olması gerektiği anlamına gelmez kadınlarında adım atması erkeklerin üzerindeki baskıyı azaltır ve işleri kolaylaştırır özellikle şu yaşadığımız kötü zmnda hala bunun neyini anlamadın çok merak ediyorum açıkcası
- 11 ay
Çok fazla bile değil derken çok fazla bile değil epey varlar yani demek istedim yani anlayışlı kız sayısı maalesef çok az ondan yani
- 11 ay
@SoaringDragon kardeşim adım atmak dediğin o adımı kime atıyorsun? Tanışmak için mi adım atıyorsun sevdigin kıza mı? Sevdiğin kıza adım atamıyorsanız zaten orada ciddi bir problem var demektir kusura bakma
- 11 ay
@Nightwalk35 ikisi içinde atılır ama ben daha çok daha tanımadığı uzaktan beğendiği bi kıza adım atmaktan bahsettim onu yaptığımızda sorunlu tiplermişiz gibi görüp ve önyargılı davranıp soğuk davranıyolar problem bundan ibaret ztn ilgini çekmediğin beğenmediğin hoşlanmadığın birine adım atmak mümkün değil ztn hoşlandığın birine duyulan heyecan her ikisi içinde normal şeyler ama bu heyecanı anormalmiş gibi görüpte saçmalama biz arkadaşız diyen kadın profilinede maruz kalıyoruz yani anlayışlı kız sayısı azaldı dediğim gibi artık red etmeyi doğru yapamayan tonlarca kadınlar var ve biz maalesef ya onlar kendilerini düzeltene kadar adım atmayız ya da onlar bize adım atarlar
- 11 ay
@SoaringDragon napalım uzaktan görüp beğenip biz mi adım atalım? Hala saçmalıyorsunuz
- 11 ay
Ayrıca bi kadın terslenecegine erkek terslensin gerekirse. Ne bekliyorsunuz ben anlamıyorum ki. Bu prenseslik resmen
- 11 ay
Tersleniyorsanız bu zaten o kişi tarafından reddedildiğinizi gösterir. Tamam reddedildim diyip yolunuza bakarsınız. Ay beni tersledi, ay bana şöyle davrandı diye içerlenip algınganlık yapıp, sırf bu yüzden özguveni düşüp ağlayan erkek prenses erkektir bu çok net yani. Bunu yaşamaktan korkup kaçan erkek de prensestir. Daha açık nasıl anlatabilirim bilmiyorum
- 11 ay
Tamam kimse terslenmek istemez. Terslemeyi de bazı koşullarda yanlış buluyorum ben de evet ama buna ağlamamak için korkup kaçacak duruma geldiyseniz prensesliğinizi kabul edeceksiniz. Diyeceklerim bu kadar.
- 11 ay
@Nightwalk35 bu ne yakışıksız bi söz ya kadın tersleneceğine erkek terslensin falan? niye özellikle erkek? kardeşim bak cidden erkekleri küçümsüyosun ben cidden senin cinsiyetçilik yapmana aşırı saçma buluyorum erkekleri duvar olarak görmenede ayrıca saçma buluyorum toprağa çakılıpda duygu hissetmeyen taş değil kimse bizde insanız bizde üzülürüz kırılırız bizde inciniriz yani niye biz duygusuz robotmuyuz niye her terslenmeyi sineye çekmek zorundayız biz erkekler olarak red edilme şeklinin nasıl olacağını ben sana en basit yolundan ayrıldım bu red etmek değil erkeğin duygusunu küçümsemek oluyo senin bu anlattıkların tamamiylen alakasız ve mantıksız cümleler hiç kb cinsiyetçilik yapıp erkeklerin adım attıklarında hangi sorunlarla karşılacağını bile bilmiyosun işte kim bilir o kız sapık diye bağırdığında kim bilir o erkek kaç kamyon sopayla dayak yer bunuda düşün ondan sonrasında gel bana erkekler presnesleşti de
- 11 ay
@Nightwalk35 bu adalet değil bu sadece sorumluluğu tek tarafa yıkmak oluyo ben kadın terslensinde demedim kimse kimseyi terslemesin o ayrı ama kadınlar adım atan erkeğe önyargılı davranıp insan yerine koymuyo hala anlaşılmıyo mu söylediklerim seven taraf sizseniz elbette sizde atabilirsiniz bak yukardada kendinde demişsin kadınlarda adım atabilir diye e atabiliyosa o zmn bi sıkıntı yok eğer erkekler bu tarz şeylerde problem yaşıyolarsa kadınların adım atması daha mantıklı çünkü kadın ne istediğini biliyo ve buna rağmende erkeği olduğu gibi kabul edip sapık damgasını yapıştırmıyo ve onun kötü niyetli birisi olduğunuda düşünmüyo yeterince anlatabildimmi şimdi?
- 11 ay
@Nightwalk35 ben sana red edilmenin şeklini anlattım ztn belliki okumamışsın red etme şekli terslenerek olmuyo düzgün ve pamuk dillen ve onu motive edecek şeyle olur ama bunu doğru kullanamayan kadınlar yüzünden kimseye adım madım atmak istemiyoruz artık bunu kafanıza kazıyın lütfen kadınlar kendine gelene kadar bize sakıncalı gözle bakmayı bırakana kadar insan olduğumuzu kabul edene kadar kimseye adım atmak istemiyoruz
- 11 ay
@SoaringDragon hiçkimse düzgünce seninle tanışmak istiyorum diyip kendini mesafeli bir şekilde açıklandığında sapık gibi bağrılıp 1 kamyon dayak yemez. Ben kimseyi duvar olarak görmüyorum. Herkesin duyguları var evet ama kırılganlık konusunda kadınlarla yarışa girmenizi anlamamı bekleme. Ben cinsiyetçilik yapmıyorum. Kadın erkek eşit değildir. Erkek erkekliğini bilsin, kadın kadınlığını bilsin. Eşitlik diye diye herkes cinsiyetini unuttu ya. Erkek dediğin üzülebilir, kırılabilir ama buna rağmen cesaretli davranabilendir. Kırılıcam diyip tedirgin davranmak, aşırı kırılmak, aşırı hassasiyet var ya işte bunlar bize ait şeyler. Size değil. Kendinize gelin.
- 11 ay
Erkekler güçlü degil miydi yaa ben mi yanlış biliyorum? Bir olay olduğunda kadın da üzülür erkek de. Yeri gelir kadınlar da kırılır erkekler de. Yeri gelir erkek de ağlar kadın da. Ama her cinsiyetin duygusunu yaşama biçimi farklıdır. Sen bir erkek olarak benim verdiğim duygusal tepkilerin aynısını veriyorsan senin benden ne farkın var o zaman?
- 11 ay
Biz belki ağlarız, sızlanırız belki 1 hafta ayağa kalkamadigimiz olur. 8. gün kalkarız belki ayağa. Siz erkekler de mi böyle yapacaksınız? Erkek dediğin bugün ağlar, duygusunu yaşar, yarın kalkar ayağa. Bizim gibiyseniz bizden farkınız ne sizin?
- 11 ay
@SoaringDragon herkesin duyguları ve hassasiyeti var ama sizin hassasiyetiniz kadınlar kadar olamaz. Başkalarının davranışından bu kadar aşırı düzeyde etkilenip aynı şeyi yaşarım diye korkup kaçan erkeklerde ben güç emaresi göremiyorum. Bu basbayağı zayıflık. Ben bile bu kadar hassas değilim siz bi de erkeksiniz yaa cidden anlamıyorum. Tamam siz korkup kabugunuza çekilin kalın öyle. Cesareti olmayan erkekler yalnız kalmayı hak ediyor demek ki
- 11 ay
@Nightwalk35 bunu sen işte bilemezsin cidden uzaktan bakıldığında kolay geliyo değilmi öyle bi şey yok diyerek? hayatın boyunca birine adım atmanın zorluğunu yaşamamışsın çünkü evet bi kamyon dolu dayak yersin çünkü dışarda gerçekten çok fazla sapık tacizci tehlikeli adamlar var ve bu yüzden kadınların bazı şeylere karşı algısı değişti artık biçok kadın ön yargılı davranıyo buda erkekleri olumsuz etkiliyo haberlerde sürekli kadın cinayetleri taciz olayları görüyoruz buda ister istemez bazı kadınların tüm erkeklere karşı mesafeli ve sert davranmasına sebep oluyor sana burada erkeklerin neden tedirgin olduğunu anlatmaya çalışıyorum neden önyargılı davrandığından bahsediyorum erkek sadece tanışmak istese bile hemen kötü niyet arayıp tersliyolar işte böyle erkek neden terslensin eğer niyeti kötü değilse? hatta bazen abartılı tepkiler bile veriyolar sen diyosunki usulünce yaklaşınca sorun olmaz ama gerçek hayatta işler bazen öyle işlemiyo onu söylüyorum
- 11 ay
@Nightwalk35 dışardan baktığında orada öyle kolay gibi görünen şey aslında epey zor çünkü karşıdaki kişinin seni nasıl algılayacağına sen karar veremezsin ve maalesef günümüzde biçok kadın bi erkek adım attığında hemen niyet sorgulamasına giriyo hatta bazıları bağırıp çağırıyo bile şimdi sen düşün kız adım attığında erkek dönüpde sapık var diye bağırsa o kıza kim saldırır kim şiddet uygular ama erkek böyle bi şeyle suçlandığında gerçekten dayak yiyebiliyo yani kadın adım attığında bu kadar büyük riskler yaşamıyo ama erkek için bu çok ciddi bir baskı haline geldi o yüzden bizim sitemimiz bu önyargıya bu anlayışsızlığa herkes erkeği suçluyo ama kimse bu baskıyı yaratan kadınlara laf etmiyor asıl problem bu biz bu yüzden adım atmak istemiyoruz biz bu yüzden tedirginiz biz bu yüzden kadınlardan bekliyoruz birine suç atacaksan bu algıyı yaratan şeye suç at erkekleri bi duvar olarak gören duygusuz olarak gören birine adım atmanın ne kadar normal olduğunu düşünmeyen hemcinslerine at bize değil illa erkekler güçlüdür diye bi bu tarz şeyleri sineye çekemeyiz kb çünkü erkekler bunu yaşamayı hak etmiyo
- 11 ay
@Nightwalk35 kadınların ve erkeklerin elbette davranış şekilleri farklıdır ben sana 5 gün ağlayan erkek modelden bahsetmedim bizi zan altında bıraktıklarında ne tür bi sorunla karşılacağımızdan bahsettim ve bundan dolayıda kadınlar daha iyi bildikleri için kararları kedinlerine bırakıp onların bize adım atmasını beklememiz daha uygun olduğundanki adım attıklarında hayır demeyecek ve terslemeyecek erkekler epey fazla bunları kadınların yapması daha iyi olmasından bahsettim yani mesele ağlamak değil dediğin gibi erkekde ağlar kadında ağlar fakat adım atmanın belirli bi cinsiyeti yok çünkü kadında erkekde birbirini tamamlamak için yaratılmıştır
- 11 ay
@SoaringDragon tamam da erkek sırf terslenecek diye niye korkup kaçsın ben de bunu soruyorum. Cesaretiniz yoksa yalnız olmaktan da şikayet etmeyeceksiniz o zaman
- 11 ay
@SoaringDragon erkek adım atarsa reddedilme ihtimali yüksek ama kadın adım atarsa reddedilme ihtimali düşük diyorsun. Peki şunu hesaba katıyor musun? Bir kadın reddetmeyip tanışmayı kabul ediyorsa çoğunlukla ciddi anlamda olabileceğini düşündüğü için kabul eder. Erkek ise hiç aklında yoksa bile sırf cinsiyeti kız diye kabul edebilir. Farklı gözle bakabilir. Bunu düşünüp hesap edebiliyor musun acaba? Her açıdan bakarsak erkeğin adım atması en mantıklı olanı. Diğer türlü hiç olmaz demiyorum ama bu çok daha mantıklı
- 11 ay
@Nightwalk35 ablacım sana 2 gündür anlatıyorum işte okumuyo musun gözünü sevim ya korkuyolar çünkü önyargı oluşturmak ve rahatsız etmek istemiyolar adım attıklarında sapık damgası yemekten korkuyolar olay bu işte
- 11 ay
@Nightwalk35 iyide ona bakarsak adım atan erkeklerde sırf kız diyede adım atabilirdi bunu sen hesaba katmayı denedinmi?
- 11 ay
@Nightwalk35 ama öyle bir durum söz konusu değil işte kabul eden erkek belkide o da ciddi düşünüyodur sadece hareketlerinden anlayabilirsiniz ne tür bi insan olduğunu eğer düzgünse bi sorun yok demektir
Soran11 ay@SoaringDragon konudan alakasız ben beğendiğim çocuğu yakın arkadaşlara ekleyip iki kere story attım bakıp geçti bişey yapmadı şimdi adım atsam istemez diye korkuyorum ne yapicam mesela o sinyal vermiyorsa
- 11 ay
- 11 ay
Soran11 ay@SoaringDragon nasıl adım attirabilirim bilmiyorum işte bi anda yazsam garipser ve cepte görür
- 11 ay
@soran ablam niye cepte görsün görüyosa yol ver gitsin erkekler adım atınca cepte görmüyoda kadın atınca mı cepte görüyo :) adım attırmak yerine bi mesaj vermekle başlayabilirsin işte biraz sen bi şeyler dene soğuk davranışlar sergiliyosa ya da bi iki kelime yazıp sonlandiriyosa o zmn hiç adım atma yol ver gitsin bu kadar basit
- 11 ay
mesaj at tepkisi ölç
Soran11 ay@SoaringDragon yüz yüze bi kaç kez konuştuk instadan istek atmıştı ama hiç yazmadı acaba ilgisinin mi kaybetti bilmiyorum ben yazarsam küçük duruma düşerim diye korkuyorum konuşmak istemediği halde cevap verir falan
- 11 ay
sen karşılıklı takipleşiyo musun
Soran11 ay@SoaringDragon ne yazicam durup dururken
Soran11 ay@SoaringDragon evet
- 11 ay
işte merhaba diyerek başla mesela şöyle de profiline bir bakim dedimde tanışmıyoruz sanırım de biraz konuşturmaya çalış onu baktı hiçbi şey yapmıyo o zmn çıkart gitsin
Soran11 ay@SoaringDragon tanisiyoruz aslinda yüz yüze gelince flört eder gibiydik ama şimdi yüz vermiyo
Direkt merhaba diyip ne diyim sonra- 11 ay
O zmn tanışıyosanız hal ve hatrını sor işte merak ettiğin soruları sor konuştur çocuğu bi gaz ver :)
- 11 ay
@SoaringDragon niye siz merhaba demeyi bilmiyor musunuz?
- 11 ay
@Nightwalk35 en baştan bi daha anlattırma bana lütfen 😒
- 11 ay
@SoaringDragon anlatma zaten. Merhaba demeye bile korkuyorsun, kadın desin istiyosun. Bence boş ver sen kimseye bişey de deme. Kendi kabuğunda yaşa
- 11 ay
@Nightwalk35 hmm öylemi bunu bana senmi söylüyosun
Takip eder etmez hemen mesaj yazıp tanışmaya çalışanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? ↗ - 11 ay
@SoaringDragon ooo stalklanmışım haberim yokmuş. Onunla bu aynı şey mi? Ben önüne gelene yazıp tanışmaya çalışanlardan bahsetmişim. Konuyla bunun ne alakası var
- 11 ay
@Nightwalk35 ne demek nalakası var takip isteği attığın üyeler var sana düzgünce yaklaşıp mesaj atanlar olmuş sende düzgünce yaklaşanları kabul etmemişsin bide görüşünü beğendiğim insanları takip isteği atıyorum demişsin şimdide diyosunki siz niye merhaba demeyi bilmiyosunuz diyosun elbette herkesin kullanma amacı farklı fakat konu kullanma amacı değil senle tanışmak isteyenleri geri çevirmişsin yani olay bu
- 11 ay
@SoaringDragon ben de her erkeğe güvenmiyorumdur belki. Mesela önüne gelene yazan biriyle neden konuşmak istiyim? Burada hiç görmeden, tanımadan etmeden merhaba yazan tiplerle görüp beğendiğin bir insana düzgünce gidip merhaba demek aynı şey mi? Ya da ne biliyim paylaşımları görürsün, bişeyi beğenirsin öyle konuşmak istersin hadi onu da anlarım da direkt hiçbir şey görmeden bilmeden tanışmak istemek nedir yani? Bunun ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz bence
- 11 ay
@Nightwalk35 elbette konuşmamak senin en doğal hakkın fakat aralarında düzgün bi şekilde senle iletişime geçmek isteyen üyelerde vardır bunuda hesaba kat yani hem adım atmamasını suçluyosun hemde adım atanlara güvenmiyorum diyip geri çeviriyosun belki o da senin görüşünü beğendi bi ışık yakaladı bunlar olamazmı
- 11 ay
@Nightwalk35 bi insan tanışmak istiyo diye sana mesaj atamazlarmı yani
- 11 ay
@SoaringDragon nasıl ve ne şekilde tanışmak istediğine bağlı. Ben herkesi terslemiyorum. Normal bir şekilde konuşup arkadaş olduğum insanlar da var yani illa her şeyi oraya çekmeye gerek yok
- 11 ay
@Nightwalk35 ama bu soruda senle tanışmak isteyenleri eleştirmişsin her önüne geleni yürüyo diye her önüne geleni belki yürümüyodur biraz zmn tanısan belki her şey çözülecek iştede sen kimseyi kabul etmiyosun problem bu sırf adım atmak istediler diye her önüne gelene yürüyo diye düşünüp şans tanımıyosun bunu diyen birisi bizi adım atmıyoruz diye prenseslikle suçlamasın bi zahmet
- 11 ay
@SoaringDragon tamam ben çok doğru yapıyorum diye iddia etmiyorum. Belki de artık daha farklı düşünüyorum olamaz mı? Taa kaç zaman önceki sorumu getirip burada antitez yapmanın manası yok bence. Belki herkese katı davraniyordum zamanında ama şimdi bir esneklik payı bırakıyorum belki. Ama hâlâ herkesin düzgün yaklasmadigi, içlerinde önüne gelene yazmak isteyen tiplerin de olduğu gerçeğini göz önünde bulundurmaya devam ediyorum ve edicem
- 11 ay
@Nightwalk35 işte senin burada hatan öyle düşündüğün için hep şüpheleniyosun erkeklerden sana düzgün gelenle birazcık diyalog kursan ztn sorun çözülür daha dün bana ne diyodun seni tersleyenler varsa yol ver gitsin muhattap olmazsın aynı mantık seninde öyle sapık gibi davranan erkekleri yollaman ve herkesi aynı görmeyip senle tanışmak isteyen birisine şans tanıman olacaktı bunları yapmayıp erkeklerin adım atmasını suçlaman kb ama yani doğru bi davranış değil :)
- 11 ay
@SoaringDragon dediğim gibi benim davranışım kimin nasıl yaklaştığına göre değişiyor. Herkese şans veremem sonuçta
- 11 ay
@Nightwalk35 herkese şans ver diyen olmadı ztn fakat sana adım atan erkeğide öyle eleştirme yapamazsın herkese yürüyodur banada yürüyosa diye sorun bu sen böyle gördüğün için erkeklerin sana neden yaklaşmadığından şikayet etmemelisin bence yani ya da prenses diye şikayet etmemelisin bu ayıp anlatmak istediğimde buydu ztn bizi bu muamele gösteriliyo adım atmamız yanlış anlaşılıyo insan yerine konulmuyo biz bu yüzden kimseye adım atmak istemiyoruz onların adım atması daha uygun olduğunu bu şekilde belirtmek istedim şimdi anlaşılmıştır diye umuyorum
- 11 ay
@SoaringDragon ben hiçbir zaman erkekler bana neden yaklaşmiyor diye bir şikayette bulunmadım. Halimden memnunum. Herkes yaklaşamaz bana
- 11 ay
@SoaringDragon düşüncem hâlâ aynı. Tekrar etmicem
- 11 ay
@Nightwalk35 iyi böyle devam o zmn erkeğin adım atmamasına şikayet etmeyin 👍
- 11 ay
@SoaringDragon benim kendimle ilgili bir şikayetim yok. Ben sizin düşüncenizin yanlışlığını vurguladım sadece
- 11 ay
@Nightwalk35 dediğim gibi yanlışımızı vurgulamak yerine bence bu tarz şeyleri kendinizede dönüp ben nerede yanlış yapiyorum diye düşünün önce
- 11 ay
@SoaringDragon tamam bence konu fazla uzadı. Konuşulması gereken her şey konuşuldu bence.
- 11 ay
@Nightwalk35 evet iyi günler
- 11 ay
@SoaringDragon sana da
Gizli Üye(25-29)11 ay
Yalnızlık gerçekten zor, anlıyorum. Birilerinin sana adım atmasını istiyorsan, önce sen küçük bir adım atabilirsin. İnsanlar genelde karşısındakinin de istekli olduğunu görünce cesaret bulur.
Gülümse ve göz teması kur Bu basit ama güçlü bir davettir.
Sohbete küçük sorularla başla “Bugün nasılsın?”, “Bunu nasıl düşünüyorsun?” gibi.
Ortak ilgi alanları bul İnsanlar ortak noktada daha kolay bağ kurar.
Sosyal ortamlara katıl Hobi grupları, kurslar, etkinlikler hem yeni insan tanımana hem de karşılıklı iletişime zemin hazırlar.
Kendin ol Samimiyet en çekici özelliktir; rol yapmaya çalışma.
Unutma, bazen beklemek yerine cesaretle küçük bir adım atmak, karşındakine “Ben buradayım” mesajı verir ve ilişkilerin başlamasını kolaylaştırır.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Diğer kızlar cinsellik içinde kendini öne atıyor ama sen de onlar gibi mi olmak istiyorsun buyur ol, ama zamanı geldiğinde pişman olacaksın evlenince o geçmiş ile mutlu mu olacağını düşünüyorsun
Ben bekliyorum sebebi ise beni sadece ihtiyacı olunca kabul ederler04 Yorumla
Soran11 ayKendimi öne atmak istiyorum mu demişim ne alaka
Soran11 ayÖyle olmadan olunmuyor mu
Gizli Üye(30-35)11 ayÖncelikle bu psikolojiden çık. Yalnızlık konusunda kafanda böyle bir değerler insan yalnızdır zaten. Kendine odaklan sporunu yap ve sen o uykuna hayatındaki öncelikleri eğitim vs onlara odaklan … birini bulmaya çalışma. Doğru kişi geldiği zaman hazır olmaya odaklan
211 Yorumla- 11 ay
Sen buldun mu 32 yaşındaki mavi üye
Cevap sahibi11 ay@Pembepopisss hahahahahahahh
Yaşım yanlış … bulma olayı değil olay … ama güldürdün çok pembe üye- 11 ay
Olay ne kanka? Bulamamışsın. Evde kaldın o zaman 😁
Cevap sahibi11 ay@Pembepopisss bilmiyorsun hem kankan değilim :) sen bulmaya gelmişsin
Cevap sahibi11 ay@Pembepopisss hayır gelin güvey en alaka … sadece anlamsız samimiyete mesafeliyim…
Hater fake hesabı ve kim
Olduğunu da biliyorum ki vaktin böyle şeylere harcama hayatıma odaklan ailene vatanına milletine topluma faydalı bir ev olmak için gereken şeyleri yap kendine odaklan çünkü sanaldan çık ….
Yoksa ben alışığım nefret kusmanın sana bir faydası yok… Fake hesapları sil en azından kız hesabı açmasaydın insanda biraz delikanlılık gururu olur
Cevap sahibi11 ay@Pembepopisss bu goygoy değil
Kadın hesabı açıp haterlık yapmak …- 11 ay
Erkek diyor bi de bana ya
Cevap sahibi11 ay@Pembepopisss ne olduğunu sen de biliyorsun bu işleri bırak , vatanına ailene topluma faydalı birey ol
Cevap sahibi11 ay@Pembepopisss fake hesabı açıp durma
Cevap sahibi11 ay@Pembepopisss pembe fake hesap açıp nefret ksusuyorsun … orjinal hesabımdan yazmaya cesaretin yok … yüzünü yıka kendine gel… sanal dünyada takılma iş yap para kazan … zamanını böyle harcama nefret saçarak
Cevap sahibi11 ayYorumuma yorum yapan rahatsızlık veren sensin …
11 ayBöyle şeyleri zorladıkca sonu hüsran oluyor tecrube ettım buradan bırı ıle tanıstım cok cabaladım kazanmak icin ama tum emegımı zıyan edercesıne kesıp attı. Bazen hayırlı olmayan seylere cok emek harcıyoruz. Dogru zamanda yanlıs kısılere vakıt ayırıyor deger verıyoruz. Bazen beklemedıgınde olur ya odur en guzelı. zamana bırak birilerinin senden haberı olmasa bile her nasip vaktinin esiridir. Emınım ki o gun gelıcek guven bana ne dediğimi iyi bılıyorum 😌🌸
00 Yorumla
11 aybunu diyen bir kadın dan direk kaçarım :) genelde peş para etmez çıkıyorlar şaşmaz tecrübe ile sabit tanrıya yakın bana uzak ol hatta engelle beni :)
04 Yorumla- 11 ay
@Umay1071 hım :) yine suçlu ben oldum
- 11 ay
@Arinnaaa :)
Kimi kızlar vardır direkt yürünür kimi kızlar vardır arkadaş olursun tanırsın zaman geçer ve birlikte olmaya karar verirsin. Bence sen ikincisi olabilirsin, direkt birinin yürümesinden çok zamanla sevilen biri olabilirsin. O zaman hem kıymetin bilinir hem seçenek değil vazgeçilmez olursun. Direkt yürünen tiplere bakış şöyle oluyor, "bu kız bana verir mi" "bu kız bi cepte dursun ben bir merveye yazayım" "bu kız boş yapıyor zaman kaybı" gibi gibi
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayBir kadına adım atan erkek çok olur ama senin belirlediğin o kriterler her ne ise belli ki o kriterlerdeki kişiler adım atmıyor ve bunun da birçok sebebi olabilir mesela şanssızsındır ve senin için doğru kişiye denk gelmiyorsundur veya senin istediklerin belki de seni istemiyordur yani bin bir türlü farklı sebep olabilir ama iç karartmaya gerek yok illaki kafana göre birisine denk gelirsin
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayÖncelikle, içindeki ışığı parlatmalısın; tutkularınla beslenen, gülüşünle aydınlanan bir dünya yaratmalısın kendine. Bu ışıltı, seni fark etmesini istediğin kişilerin dikkatini çekecektir. Sonra, duvarlarını yavaşça indir, gerçek seni, kırılganlıklarınla ve tüm güzellikleriyle ortaya koy; samimiyetin ve içtenliğin, kalplere giden en kestirme yoldur
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayArtık kadınların isteğini dile getirip gerekse de aldığı bir dönemdeyiz. Peşinde koşulsun isteyenle erkeklerin çoğu uğraşmaz. Sana ya kimsenin bakmadıkları kalır ki onlar hamle yapmazlar, ya da pislik olanlar kalır ki zaten herkese yürüyorlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayİlk adımı atmak istemiyorsan yalnızlığa mahkumsun, kızlar o kadar angelina jolie havasında takılıyor ki erkekler de doğal olarak kızlara ilk adımı atamıyor
72 Yorumla- 11 ay
Gizli haklısın bak
Gizli Üye(36-45)11 ayO zaman çok beklersin...
Ben bu yaşıma kadar hiç bir kızın peşinden koşmadım koşmam da...
" Hayır, Hayır demektir" bunu anlayın artık..
Hem geleni peşimden koşsun diye reddediyorsunuz hem de adam çekip gidince
" Neden olmuyor?" diyorsunuz.
Tam bir " Ayranım dokulmesin ama..." durumu 😎😎
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@Asolury Kimsenin kimsenin peşinden koşmasına gerek yok.
Geliyorsan gelirsin, gelmiyorsan yoluna bakar herkes. İki cinsiyet için de geçerli bu dediğim.
- Kişilik & Karakter konusunda 586 cevap paylaştı.
11 ayBence kadının ilk adımı atması daha değerli 😀
Hem kendin seçiyorsun adım atacağın kişiyi. O da seçildiğini bildiği için mutlu oluyor. Her anlamda 1-0 önde başlanan bir iletişim.
Tabi birileri yüzüne gözüne bulaştırmazsa 😂
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı.
11 ayYani özel bir şey yapmana gerek yok. Bu düşüncen seni yanlış yola ve yanlış kişinin hayatına iter. Kimse yok zaten olan da bana ait diyerek, yapmayacağın şeyleri yaparsın ve sonrasında daha da çok üzülürsün.
00 Yorumla
11 ayAynı şeyden bende muzdaribim şu anda ve aynı şeyi düşünüyorum
40 Yorumla
11 ayBuradan mı bekliyorsun taliplerini yoksa genel mi
211 Yorumla
Soran11 ayGenel
- 11 ay
Keşke gizliden sormasaydın bir sürü talibin olmuştu
Soran11 ayBuradakiler sapik
- 11 ay
İyiler de var çok nadir
- 11 ay
Sen önce kendine bak
Soran11 ay@Paşazade02 ne diyorsun ya
- 11 ay
Buradakiler sapık deyip genelleme yapman doğru mu
Soran11 ay@Paşazade02 görünen köy kılavuz istemez
- 11 ay
Bencede size inanmak için klavuza gerek yok
- 11 ay
Ahhahaha iyi demişsiniz
- 11 ay
Soruyu soran kadına bir cevabım var: Buradakiler sapık diyerek genelleme yapmaya utanmıyor musun?
Bir kadın olarak önce aklını kullan
İdeolojini önüne koy
Beklentiler
Maddesel ve Ruhsal
Bunları endeksle
Sonra da bunlara uyanları bu süzgeçten geçir.
Merak etme mutluda olursun huzurluda olursun.
Kendine olan saygın kadar ilişki potansiyelin olsun ki hem kendine değer kat hemde ruh eşine
00 Yorumla
11 ayBen de evlilik amaçlı kız arıyorum ama henüz çıkmadı. Ee senin de gizli olduğuna göre birilerinin yazamıyor olması da gayet normal bu kapıları kilitleyip hadi gelsenize demek gibi bir şey :D
00 Yorumla
11 ayDüzgün bi erkek ciddi ilişki istiyenin fiziğe bakıcağını sanmıyorum. Yüz maalesef önemli, ama illaki seven biri çıkar hoşlandığım biraz çene geriliği vardı zaten yüz hatları keskin değildi bu yüzden ilk başta farklı gelmişti zamanla bu özellikle daha güzel gelmeye başladı.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Haklısın. Ama gerekirse ilk adımı senin atmanda da hiç bir sakınca yok. Medeni insanlarız. Bir çay içmek için teklif bekleme, gerekiyorsa sen teklif et. Ne olur ki…
00 YorumlaBeklersen daha çok beklersin, erkekler artık atmıyor. Kuşak değişiyor, beğendiğin adama gidip söyle. Yoksa işiniz çok zor.
12 Yorumla- 11 ay
Yoo ben dısarı cıkıyorum cıktığım anda birsürü teklif geliyo hangi mahalleye gidersem gıdım
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
11 ayAdım atma sende.
Belki doğru kişi çıkmamıştır.
Her çiçek vaktinde açar.
https://www.youtube.com/embed/sMnVvNjxqEQ10 Yorumla
11 aykadın olup sap kalabilmek büyük basari tebriklwr djdhjdjdj
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ayZaten güzel kızlardan daha çok cekiniliyor. Gerçekten cesareti olan bir erkek yaklaşabilir..
29 Yorumla- 11 ay
Çirkinlerle çıkan güzel kızlar ne alaka o zaman?
- 11 ay
@Aksiyolojik cesareti olan dedim
- 11 ay
Cesareti olan çirkinle çıkın o zaman ne diyim
- 11 ay
@Aksiyolojik aynen öyle. Karakter önemli. Prenses olup çok yakışıklı bebek gibi olacağına erkek olsun 🤣 hem de öyle yakışıklı olanlardan da cesareti olan çok var. Yok değil ki
- 11 ay
Öküz seviyorsun sanırım
- 11 ay
@Arinnaaa ahahshha. Cesaretli olmak öküz olmak değil ki. Çok kibar olanlar da var. Bence sen öküzlük yapıyorsun şu an, sırf bir şeye cesaretin yok diye.. dünya kırmızı halıyla önüne serilmeyecek, her şey emek ister. @aksiyolojik
- 11 ay
tamam sen tipsize var o zaman kanka. Vizyonsuz akrep seni 😅
- 11 ay
@Aksiyolojik tipsiz olduğunu ne biliyorsun misyonsuz 🤣
Gizli Üye(30-35)11 ayİnternet abaza dolu illa birini bulacaksan, önemli olan düzgün insana denk gelmek sırf yalnız kaldım diye herhangi biriyle olacaksan ondan kolay ne var
01 Yorumla
Soran11 ayBende onu diyorum işte düzgün biri yok
Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben de yalnızım ve hiç sevgilim olmadı. Çok efendi, saygılı bir beyefendiyim, tipim ortalama düzeyde.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
11 ayİlk adımı herkes atabilir ama bunu daha çok erkek yapmalı bence. Kadınlar erkeklerden cesaret beklerler
00 Yorumla
11 ayÖnemli olan birilerinin adım atması değil ki.. bir şey hissedemedikten sonra ilk bulduğunla olsan ne kadar mutlu olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBoyum 1,80 cm kilom 75 ve fit biriyim yaşım 33 sarışın renkli gözlü olmasın boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun fit olsun şeklinde kriter verirsen ona göre yürürüz.
Bu arada kaç yaşındasın?
00 Yorumla
11 ayBugün az önce adım attim evin konumunu at dedim hemen olur mu diyor. e bıiz napalum ugrastiriyorsunhz
00 YorumlaNe yapalım? 1.80 den kısa olduğumuz ve yakışıklı olmadığımız için yazdık mi direkt reddediyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayPatates 🥔 tezgahına domates 🍅 müşteri gelmez. Sen ne olsun istiyorsun? Birileri adım atsın ve aralarından istediğin ile sevgili (fb) olup yatayım mı diyorsun? Yoksa evlenmek mi niyetin? Motivasyonun ne bu konularda?
00 YorumlaBence sen sevmek sevilmek değilde libido açlığını gidermek için uğraşıyorsun emin ol burası cinselliğin Afrikası slak olma bence yalnızlık en güzeli
00 Yorumla
11 aySen hele bi' depara kalk, kovalayan olur illa ki.
01 Yorumla
Soran11 ayPeki
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayerkek olduğundan şüpheleniyorlar bir yerini görmeden inanmazlar
02 Yorumla
Soran11 ayNe
- 11 ay
burası için geçerli o hemen korkma
11 ayErkekler kadınları o kadar bunaltmışki kime yazsam dönmuyor bende yazmıyorum kimsede bana yazmıyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
11 ayÖncelikle senin kendini sevmen ve kendine odaklanman gerekiyor birisinin seni bulması için
10 Yorumla
11 ayMuhtemelen kendi kendini sabote ediyorsundur. Bana merhaba yazıp kaçan sen misin?
11 Yorumla- 11 ay
Takılmak istese ne olacak ki? Al işte kendi kendini sabote ediyorsun
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bende yalnız yasaycagim ev hayalindeyim insanlar çarpıntı yapıyor bana🙃🙄
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 833 cevap paylaştı. İlk adım ayman gerekmez. Sinyal vermen yeterli
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 477 cevap paylaştı. Sende biraz niyetin olduğunu belli etmelisin bence yoksa adım atmaz karşı taraf
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAl benden de o kadar 24 yaşındayım hiç sevgilim olmadı guzel bı kizim da niye olmuyo anlamıyorum evde kalmış hissediyorum hemsireyim bı de
226 Yorumla- 11 ay
kısmet bazı şeyler umarım karşına istediğin gibi biri çıkarrr
Cevap sahibi11 ay@JoyistikkolunJsi aminnn
- 11 ay
34 bedenli isen bul beni hemşire 😝
- 11 ay
Keşke senin gibi kızlara denk gelebilsem 🤷🏻♂️ Ama insanlar bazen dengini bulamiyor
- 11 ay
185 kumral maddı durumu iyi muhendısım ciddi düşünüyosan dm
Cevap sahibi11 ay@Müverrih96 aynennn
Cevap sahibi11 ay@DiplomalıHavuç 36 olur mu
- 11 ay
Basenin yoksa olur tabi
Var mi - 11 ay
Abicim sen kendine manken arıyorsun galiba 😂
- 11 ay
@Müverrih96 laaa bir çekil tezgahimin önünden 😝
- 11 ay
Bir kadını sevecekseniz şayet dış görünüşü değil de kalbini sevin işte o zaman daha çok şey kazanırsınız. İyi akşamlar 🙋🏻
Cevap sahibi11 ay@DiplomalıHavuç valla hafif baliketliyim
Cevap sahibi11 ay@Müverrih96 aynen işte bu
- 11 ay
Hamsi de balık
Yunus da balık
Hangi balıksın 😆
Cevap sahibi11 ay@DiplomalıHavuç Balık ,❤️
- 11 ay
Havuç abimizin belli ki baya bir kriterleri var. Ama benim yok isterseniz tanışabiliriz...
Cevap sahibi11 ay@Müverrih96 hahahaaa
Cevap sahibi11 ayAy sıcaktan bayilicam canım da sıkıliyo olur
- 11 ay
aslgklsdşgkdfgl noluyo noluyooo
- 11 ay
Len gizli balık da hangi balık
Onu desene 😆
Cevap sahibi11 ay@DiplomalıHavuç en asil balık
- 11 ay
Çipura yani 😝
Cevap sahibi11 ay@DiplomalıHavuç yes
- 11 ay
38 beden misin sen
- 11 ay
36 dedi ya. Uymaz mi sana? Uymazsa ben kapicam bak ona göre 😂
- 11 ay
Hem bedene neden bu kadar taktın ki? Çevremde başta şişman olupta sonra zayıflayıp fıstık gibi olan kızlar gördüm yani. Dış görünüş yaniltmasin
11 ayÇok zarifsiniz hayırlı geceler diliyorum efendim 🙏🏻😊
00 Yorumla
11 aymilyonlarca erkek yazmistir bu sorudan sonra. bak aralarindan birini sec.
00 YorumlaGeç olsun güç olmasin sevmek de sevilmek de zamanı var sen yok diye üzülme zamanı gelmemistir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı.
11 ayBazen insan ne yaparsa yapsın dengini bulamaz. Nasipten öteye yol yok...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayValla yaşın yaşımın yarısından bile küçük, bu kadar fark olmasa iyi anlaşabilirdik, çünkü gerçekten artık yalnızlıktan aşırı derecede bunaldım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBırakın kardeşim bu ayakları ya. Ya erkeksin ya da milletle alay ediyosun. Su soruna bile nerdeyse 200 kişi cevap vermiş. Türkiye'de bir kız kendi istemedigi sürece yalnız kalmaz. Allah da böyle yalan dolan laflarla milletin aklıyla alay etmenin hesabını sorar.
00 Yorumla
11 ayGüzel kızların zaten sevgilisi vardırdır diyerek fazla kişi yazmaz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. İki tarafın da abazanı var, temiz seveni var.. O abazanlar yüzünden temiz sevenler kabuğuna çekildi
00 Yorumla
11 aySiz belki mesafeli ya da konuşmayı devam ettiremiyor da olabilirsiniz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayBende ciddi ilişki istiyorum flört takılmalik istemiyorum onları mesela
00 Yorumla O zaman sen adım atacaksın. Bunun kadını erkeği yok kardeşim.
00 Yorumla
11 ayMerhaba, istersen tanışabiliriz biraz muhabbet ederiz bu konuyla alakalı da konuşuruz.
00 YorumlaSen atmasan çok beklersin, diğer kızlar en azından bir ortamda girişim gösteriyor
03 YorumlaBende sen gibiyim bende adım atacak birini bulamıyorum yapboz gibiyiz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı. Teklif var da sen istemiyorum mu diyorsun yoksa o bile yok mu diyorsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 480 cevap paylaştı.
11 ayAcele etme sabret o seni bulur cafe tarzı yerlere git sosyalleş evde oturma yoksa daha çok canın sıkılır
00 Yorumla - Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat