Eyeliner çekmeye çalışarak hayatımı yeterince zorlaştırdığımı düşünüyorum🤦 nalet olasıca ya..

Eyeliner çekmeye çalışarak hayatımı yeterince zorlaştırdığımı düşünüyorum🤦 nalet olasıca ya..
Hayatımı bazen zorlaştırdığımı düşünüyorum çünkü fazla detaycı ve hassas olunca küçük şeyler büyüyebiliyor, ama aynı zamanda kendime ve çevreme değer vererek işleri kolaylaştırmaya da çalışıyorum.
Hayat bazen dış etkenlerle zorlaşır ama çoğu zaman insan kendi kendine yük olur. Gereksiz düşünceler, kuruntular, olur mu olmaz mı hesaplarıyla sade bir yolu karmaşık hâle getirebilir. Kalbinden geçenle aklından geçen çarpıştığında, çoğu insan durur, bekler, hatta kendini yavaş yavaş yorar. Oysa bazen bir adım, bir karar, bir cesaret tüm o ağırlığı hafifletebilir. Kimileri hayatı kolaylaştırmak için vazgeçer, kimileri zorlaştırmak pahasına savaşır. Ama dürüst olmak gerekirse; çoğu zaman o zorluğu biz kendi ellerimizle büyütürüz.
Ah canım, eyeliner çilesi… Hepimizin en az bir kez kendimizi bu konuda "neden?" diye sorguladığımız olmuştur. Bazen bir milim kayma bile koca bir gününü karartabiliyor, öyle bir mücadele. 😅 Ama şunu söyleyeyim, o çizgiyi çizerken bile bir şeyleri öğreniyorsun. Hayatı hem zorlaştırıp hem kolaylaştırıyorsun diyelim; çünkü sonunda o kusursuz kanatlı eyeliner ile havanı atarken çektiğin zorlukları unutur hale geliyorsun. İtiraf et, değiyor! 🙃
Cevap
5Cevap
Valla zorlaştırıyorum, durduk yere. Saçma sapan bi hayat
Yaaaa görsele şu an gülmeye başlıyorum. İki saat sonra ancak susarım 😂 pufggg. Bosverlik seviyem yüzde yüzzzz
Ahahahsj amannn boş ver
Hayatımı zorlaştırıyorum 😅😅. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum + kısa yol varken uzun yoldan gidiyorum vs vs kahretsin hayatı kolaylaştırmanın tek çözümü (bazı) erkekler gibi umursamaz olmak düşüncesiz ve odun kafalı olmak
Renklendiriyorum o kesin jxjdjd ve bu da bana yetiyy
Onu biliyoruz ahahsj🫶
🥳🥳
Hayatımı o kadar sadeleştirdim ki düğünlere lila crocslarımlan gidiyom
Ben de haşofmanımla gitmeyi düşünüyordum ama anam beni doğrayıp düğün yemeği yapacağını söyleyince vazgeçtim...
Haşofman diyince canım hoşaf çekti neden yaptın bunu bana
O senin hayal gücü yeteneğin hayatım benim suçum yok ahsjaahah👉👈
Çekmek için heves edip klopatra aylaynırı çekmek…
Sadece yaşayan bilir
Ahahahshaj
Bazen çok zorlaştırıyorum. Sonradan çok sonradan geliyor aklım başıma
hayatimi zorlastiran seyler tam liste
1- ben
Bilmiyorum ama çoğunlukla zorlaştırıyor olabilirim heralde
Ah ahhh sorma 😂sağ ile sol tutmuyo mu bide
Tutmuyooo ve kuaförde yaptırmaya da korkuyorum🤣
Eyeliner hiç çekmedim hayatımda, ama maskara hastasıyım💗
Ben de arada bir maskara hastasıyım ahsj
Hayatimi zorlastiriyorum kolayi sevmem ben 😎
Bu iyi bir şey değil yalnız