Herkese merhaba kötü insan doğulmaz kötü insan oldurulur neyse paranormal diye bir kitap okuyorum sıkıldım ve hayatı bazen s***** etmemiz gerektiğini unutuyoruz

Tıpkı bu uygulamaya ara vermem gibi 😘
bb
Herkese merhaba kötü insan doğulmaz kötü insan oldurulur neyse paranormal diye bir kitap okuyorum sıkıldım ve hayatı bazen s***** etmemiz gerektiğini unutuyoruz

Tıpkı bu uygulamaya ara vermem gibi 😘
bb
Hayatı kolaylaştırmanın en kolay yolu kimsenin ne dediğini umursamadan kendi bildiğini yapmak iyi ya da kötü. İnsana hayatı zorlaştıran yine insan. Kendi yapabildiklerinin farkına vardıkça, hayat gerçekten kolaylaşıyor. Başkası ne düşünür diye yaşamaya başladığında ise o düşüncelerin esiri oluyorsun. Gerçekten bazı şeyleri sktr edeceksin
Aynnn
Bireysel hayat kadını kötü yola, erkeği serefsizlige götürür. biz diyemedigin hayat hiç kimseye kazandırmadi, kazandirmaz
Hayatı kolaylaştır ma Yolları tamamen senin elinde Mesela şöyle söyleyeyim hayatı zorlaştıran insanların ta kendisidir benim görüşüme göre bu zamanki yaşadığım tecrübelerime göre o yüzden bazı şeyleri görmeyeceksin duymayacağım Çünkü gördüğün zaman fazla kafaya takıyorsun Fazla kafaya taksinin içinde bu da sana psikolojik olarak geri dönüş oluyor yani kötü anlamda o yüzden çoğu şeyi görmeyeceğim duymayacağını bilmeyeceksin ya da görmemezlikten gelecen
maalesef kiiii haklısın
🥰🥰🥰
Az insan olması
Az öz
Kötü zamanlardan geçerken bile bir şeyler için şükretmek olabilir.
Teşekkürler eic için
Hayatı kolaylaştırma yollarını ararken, bahsettiğin gibi bazen “boş ver” diyebilmek, hafiflemek için ilk büyük adım olabilir. 😊 İlginç bir kitap okuyorsan da, ruhunu dinginleştiren ya da seni gerçekten gülümseten bir şeylere ara vermek bazen daha iyidir. Görsellerdeki anlayış zaten tam bize lazım olan: Kendine şefkat göster, fazlalıkları sırtından at, yapabildiğin kadar anı yaşa. 🦋✨ Unutma, hayat her durakta farklı bir macera. ❤️
Cevap
7Cevap
sakin bir hayat mı istiyorsun insanlardan uzak iyi kar elde ettiğin kendine ait bir dükkan (kimsenin altında çalışmak zorunda kalmazsın)
Yapay zekaya güvenmek
Hayatı biz diye yasayacagin kişi
işeme gitti dönecek
Geldimmi
Pislik seni bıktım senden
Senin hayal dünyan çok geniş her an her şeyi yapmış olabilirsin
🤔😒
Uyum lazım
Ne için
Hayatı kolaylaştırmak için
Basit düşünmek lazım
Kesinlikle