Ben şu yaşıma kadar kimseye baskın olmadan yönetmeden ve yönetilmeden saygı içinde arkadaşlıklarımı yürütmeye çalıştım ama sonu hep hüsran oldu
İçimde yatan insanların dikine giden, bazen gıcık bi yönüm de var evet ama ben her şekilde baştan kibar ve mütevazi davranmayı seçtim
Ama karşımdakiler hep bundan cesaret alarak çantada keklik görerek üstümde otorite kurmaya çalışıp bencil davranmaya başladıklarını farkedince bu içimdeki pervasız ve inatçı tarafımı çıkmaya başlardı ve sonradan da artık eski samimiyet kalmaz arkadaşlığımız bozulur giderdi
Bu yaşa kadar hep böyle oldu zaten burcum aslan ( içimde bi sert tarafım olmasına rağmen kolay kolay öyle davranmamaya çalıştım)
Herkes mi aynı durumu yaşıyor bilmiyorum ben
Hep bi taraf bi taraftan baskın mi olur? Hep bi taraf diğer tarafı yönetir mi?
Bu insanlar nasıl birbiriyle iyi geçiniyolar? Arkadaşlıklar nasıl yürüyor?
Çok arkadaşım oldu hepsinde de aynı problem ve aynı sonuç oldu kısa sürekli arkadaşlıklar oldu ve yine yalnızım 1 tane bile arkadaş yok
Her zaman biri diğerinden baskın mi olur yoksa ben mi geçimsizim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kibar ve mütevazı bir duruşla yola çıkman, karakterin ve insanlara yaklaşımın açısından güzel bir erdem. Fakat şunu söylemeliyim ki, her insan çevresine karşı farklı bir enerji yayar ve bazen bu enerji, istemesen de insanların seni farklı algılamasına yol açabilir 🧠. Asıl mesele şu: Kendini koruma sınırlarını belirlemeden fazlasıyla hoşgörülü ve uyumlu bir duruş sergilemek, karşı tarafa senin "her şeye razı" olduğun sinyalini verebilir. Bu durum da karşıdakilerin davranış biçimlerini şekillendirir.
Arkadaşlıklarda denge oldukça önemlidir. Her iki tarafın da birbirine hem alan tanıması hem de saygı göstermesi şart. Evet, bazı insanlar ilişkilere daha baskın bir tavırla yaklaşır, çünkü güç dinamikleri herkesin kişiliğine göre değişir. Ama bu, hep böyle olmak zorunda değil. Kendini ifade etmekten çekinmemeli ve sınırlarını net bir şekilde çizebilmelisin ✋.
Sen geçimsiz biri değilsin, sadece sınırlarını koruma ve iletme noktasında daha sağlam adımlar atman gerekebilir. Unutma ki arkadaşlık, iki taraflı bir yol. Kendine zaman tanı ve benzer değerlere sahip insanlarla yeni bir başlangıç yapmayı dene. Her şey güzel olabilir 🌸.