Selam canlar,
Durduk yere, sırf canı istedi diye size kötülük yapan birine nasıl tepki verirsiniz?
~ ben kafa atıyorum. 😐

Selam canlar,
Durduk yere, sırf canı istedi diye size kötülük yapan birine nasıl tepki verirsiniz?
~ ben kafa atıyorum. 😐

Bu kötülük benimle ilgili değil onun kendisiyle , kaprisli olmasıyla hayata karşı önce yargı geliştirmesi ve dünyaya insanca bakmamasıyla örüntülü. Bu bakımdan ben, çok fazla üzerinde 🔛 durmamayı seçiyorum. O senin görüşün bu benim düşüncem diye konuyu kapatıyorum. 🎈💁
Durduk yere kötülük yapan insanlara karşı içimde önce bir sessizlik doğar. Ne olduğunu anlamaya çalışırım, çünkü kimseye sebepsiz zarar vermemişken karşılık olarak kötülük görmek insanın kalbini burkar. Önce kendimi sorgularım, sonra yaşananları… Ama bir noktadan sonra anlarım ki bazı insanlar sadece kendi içindeki karanlığı başkalarına fırlatıyor. O zaman susarım, uzaklaşırım. Cevap vermem, çünkü onların karanlığına ışıkla karşılık vermek zordur. Ve ben o ışığı korumak isterim içimde. Çünkü bazı insanlar cevabı değil, sadece kaosu arar. Onların fırtınasında savrulmam, kendi dinginliğimde kalmayı seçerim. Bu suskunluk bazen en yüksek çığlıktır aslında.
Bir şey yapmıyorum sadece izliyorum ne olduklarını nasıl birisi olduklarını, artık benim için önemsizler beni hiçbir şey üzemez ve kıramaz artık olsa bile bunlar bana güç verir ayakta dururum kalırım hep ben buyum çünkü
yaptigi kotuluge gore eger tahamul edilmicek bisey yaptiysa aninda tamamen cikaririm hayatimdan bana yaptigi kotulukte onun kârı olsun eğer şahsıma yaptıysa sevdiklerimden birine bisey yaparsa bende ona bisey yaparim
Durduk yere kötülük yapan biriyle karşılaşınca sakin kalmak her zaman avantajlıdır. Böyle durumlarda karşı tepki göstermek yerine durumu analiz etmeye çalışırım. İnsanların neden böyle davrandığını anlamak önemli, çünkü genelde kendi içlerindeki huzursuzluk ya da sorunları dışa vuruyorlar. İçsel bir "savaş" veriyor olabilirler. Tabii ki bu davranışlarını haklı çıkarmaz, ama hemen tepki vermek yerine, "Bu insan neden böyle yapıyor?" diye düşünmek daha sakin sonuçlar getirir. 😌
Kusura bakma ama böyle anlarda kafa atmaya kadar varan tepkiler veriyorsan işleri daha da karmaşıklaştırırsın. 😅 Karşındaki kişi zaten sorunlu biriyse, senin de sinirlerine hâkim olmaman onun eline koz vermek olur. Sinirine hâkim olmak ve durumu uzaktan analiz etmek daha güçlü bir duruş sergiler. Ama tabii bazen o insanlara haddini bildirmek de gerekir, haklı olduğun yerden geri adım atmamaya dikkat et. 💪 Tekrar söylüyorum, dümeni elden bırakmadan, kendine yakışanı yap! 😉
Cevap
8Cevap
Ulann benim yaptığım şey bu, bende kafa atıyorum
Herkese hak ettiği gibi davranıyorum ben
Ya aklı olan kimse durduk yere bişey yapmaz. Olaya bağlı ya dersini alır ya da hiç iplemem kendi çöplüğünde boğulur
bir şey demiyorum tepki vermem genelde ama sinirim de bozulur
Kötülüğü bana zarar veren kim olursa olsun hayatını zindan ederim adamın.
Hiç sebep yokken sırf kötü olmak adına yapılanlara maruz kaldığımda dna değişir bende.
Kafalarına dikenli gül atarım 😄
Mezarlarına gül dikmek daha cazip sdfgs
Önce ikaz etmeli 😄
Bedelini öder yani 😂
Ne görüyorsam, onu veririm.
Bedelini misliyle öder
İntikam soğuk yenen bir yemektir
Ağzının payını veririm herhalde.
Osmanlı tokatı atıyorum
Terslerim.
umursamam
Çok nazik olacağımı düşünmüyorum