Sorumuz süpper seçildi tebrikss
Hayat birşeyleri/birilerini takmak için çok kısa değil mi?
Sorumuz süpper seçildi tebrikss
Ne kadar umursamaz birisinizdir?

Hayat, gerçekten de bir şeyleri ya da birilerini kafaya takmak için fazlasıyla kısa… Göz açıp kapayıncaya kadar geçen zaman, çoğu zaman dertlere, kırgınlıklara, başkalarının ne dediğine harcanıyor. Oysa bir ömür dediğin, küçücük mutlulukları kaçırmamak, sevdiklerinle bir an fazla geçirmek, kendi iç huzurunu kurmak için var. Kimi zaman bir söze, bir bakışa, bir haksızlığa fazla takılıp kendini tüketmek yerine, önüne bakmak ve kalbini hafifletmek gerekiyor. Çünkü hayat, yüklerini değil, hafifliğini hatırladığın anlarda güzel. Takıntıların, kırgınlıkların, başkalarının beklentileriyle dolu bir ömür değil; kendi hikâyeni yazdığın, tadını çıkardığın bir hayat en kıymetlisi.
Evet öyle teşekkürler
Umursamak önemli bir meziyet fakat bunu takıntı hale getirmek yanlış. Mesela atıyorum dışarıdan gelen bütün eleştirileri vs. komple dikkate almamak doğru değil bence. Kişisel farkındalığı sağlamak lazım mutlaka.
Çok kaliteli bir yerden yakalamışsın 🤌🏻🤌🏻
Umursamazlık düzeyimiz olaylara kişilere ortama göre değişir elbette.. başlığınız gayet güzel hayat hiçbir şey için çok da önemsenecek kadar uzun değil..
Gereğinden fazla umursamazım, birçok insan bu durumdan rahatsız. Bu umursamazlık düşüncesiz olduğum anlamına gelmiyor o ayrı. Kısa evet
Seni biliyoruz abey merakk ettmee 😌😌😎
Ah, hayat işte, hem uzun hem kısa gibi geliyor bazen. 😌 Umursamazlık konusuna gelince, dengede olmak lazım. Beni çok meşgul edecek, enerjimi tüketecek şeylere takılmamaya çalışırım. Ama her şeyi boşvermek de biraz tehlikeli, çünkü bazen önemsediğin şeyler seni sen yapar. Kendine yük olmayacak kadar tak, seni mutlu edecek kadar umursamaz ol. 😉
Cevap
16Cevap
Aşırı kısa insanların düşüncelerini zerre takmadan devam
Ayynneenn öyylee
Evet öyle. Kimse için üzülmeye değmez bile, kimseye de kendinden daha çok değer vermemelisin ki en doğru olanı da zaten budur bence, insan en çok kendine değer verip, kendini sevmeli. Başkaları için üzüldükçe bir şeyleri kafaya taktıkça sadece kendimizi yoruyoruz.
Ve yine günün sonunda elde olan sıfır.. aynen katılıyorum
Belli bir yaşa geldikten sonra takmaya başlıyoruz. Ama taktıkça daha iyi konuma gelmek için çabalıyoruz. Bu bizi yıpratıyor. Umursamaz olsaydık bir konuma gelemezdik. O yüzden umursamaz olmak iyi bir şey değil bana göre. İllaki bir şeyleri kafaya takıp stres altına girmeden sorun gördüğümüz şeyleri çözme odaklı olmamız gerek.
Acı yoksa gelişim yok diyosun o da doğru
Aynen öyle.
Fazlasıyla umursamaz birisiyim bu yönümden dolayı arkadaşlarım ve ailem bana karşı biraz gıcık olur hayatım sönüp gitse bir şekilde sıkıntıya girsem umrumda olmaz bu da geçer derim ama azda olsa üzülmem değil. Hayat mottom şu an yaşadıklarımız sinir bozucu ve huzursuz olabilir ama bunu değistirmek tamamen benim ellerimde ve bunlar değişmeyecek şeyler değildir derim
Helal bee ne güzel anlatmışsın. Tebrikss
Sağlam bir yere gelebilmek için umursamak gerekiyor.
Ve bence ekstra umursamaz, vurdumduymaz insanlar sürekli kendini rezil ediyorlar.
Herşeyin fazlası zararr tabiki
Hayatımdaki bir kaç kış dışında hiçbirşeyi umursamıyorum.. Açıkçası umursamakta içimden gelmiyor.. Gayet rahatım yolumda yürüyorum :))
En güzeli de bu...
Hayatta hiçbir şeyi umursamam kafaya takmam şu kadar söyleyeyim eve icra geldi Onu bile pozitif düşünüyorum
Daha ne olsun 😂🥲
Hatta arkadaşlarım bile bana şey diyor kanka bizim moralimiz bozulduğu zaman bizim de modumuzu yükseltsene gerçekten de öyle oluyor keyfi olmayan moda olmayan veya o gün Yıldızı düşük olan soluğu bende alıyor🤭🤭🤭🥰
Yeminle ihtiyacım olan şey cidden bu
Ama bazen sinir bozucu olmuyor mu
Çok kısa o yüzden yalandan bir taraflarmızı yirtmaya gerek yok tabi intikam alabilecek firsat gelirse o zaman işler değişir takarim jdjd
Pp ne bayıldım ✨😎🤪
Bazı konular ve kişilerde inanılmaz umursamaz birine dönüşüyorum. Öyle de olması gerektiğini düşünüyorum
Çok da haklı düşünüyorsun
🩷.
Öyle evet haklısın, ondan umursamaz biriyim kolay kolay hiçbirşeyi kafama takmam
Harika bişey
Zaman hızlı ömür değerli bir kere bu dünyaya geldik seni üzdü mu bilerek çıkar hayatindan sana karşı hata yapmaya korkan seni destekleyen ışığına ışık katacaklarla ol gerisini görme duyma 💝
Teşekkür ederim 🌸
Evet neden yaratıldığımızı bulmakla ilgilenebilirken boşuna harcadığımı onca zaman..
Hem de çok kısa takarak sadece zaman israf ediyoruz.
Bence hayat kisa ama maalesef ben umursamaz biri olamiyorum. Ama oyle olan kisiler cogunlukla daha rahat gibi.
Sen benim ikizim misin 🤣😅
Nicklere bakk ldlslsls
😂😂😇😌🤪😎
Her şeyi ve herkesi umursamamak lazım
Öyle evett
Takma gec ya
Tabisii 😌
Olsa ne Olur olmasa ne Olur yaaa hayat mi kalmis
Kalmamışşş tabii ne tadı ne tuzu ne de başka bişeyi
Aman yaa bombokkk yasıyoruz
Aynen öyle bee
Evet bir de taktıkça insan kendine kötülük yapıyor