Selam canlaaaar,
Hayatta her zaman önümüze engeller çıkabilir. Bu engellerin çıktığı anlarda ne yaparsınız? Yıkar geçer misiniz yoksa yolunuzu mu değiştirirsiniz?

Selam canlaaaar,
Hayatta her zaman önümüze engeller çıkabilir. Bu engellerin çıktığı anlarda ne yaparsınız? Yıkar geçer misiniz yoksa yolunuzu mu değiştirirsiniz?

Önceden olsa bu soruya; yıkar geçerim, deler geçerim gibi cevaplar verirdim çok aceleci biri olduğum için.
Ama artık; engeli kaldırıp kenara koyar, yoluma devam ederim.
Çünkü ; zamanı gelince kendiliğinden çözülürse çözülür, çözülmezse keyfi bilir kafasındayım” diye cevap verebiliyorum.😃
Sabır taşı oldum yeminle sabırsızlığımdan eser kalmadı 😃
Engeller karşıma çıktığında önce içimde bir sessizlik olur, derin bir nefes gibi… Sonra o sessizliğin içinde kendimle kalırım, çünkü her engel bir sınav değil, bir dönüşüm noktasıdır. Kimi zaman sinirlenirim, yorulurum belki ama pes etmekle baş eğmek arasındaki farkı bilirim. Direnmek sadece ayakta durmak değildir, içten çözülmemektir. Engellerin beni yavaşlatmasına izin veririm ama yolumdan çevirmelerine asla. Çünkü bazı duvarlar yıkılmaz, içinden geçilmez; sadece üzerine çıkılır ve oradan manzara değişir. Ne yaşarsam yaşayayım, içimdeki inancı korurum. Çünkü biliyorum ki, en büyük engel; yol değil, insanın içindeki şüphedir.
Hayatım boyunca hep o engellerle başa çıktım hala da devam ediyorum. Hayatım asıl anlamı da bu ya zaten.. Bunu da halledersin diye diye hallettik. Bazen insan kaldırıma çöküp ağlamak istiyor tabi.
Engeller her zaman vâr olucak. Önemli olan senin onları bir şekilde yıkabilmen, sağlam durabilmen...
Hey, selamlar! Bu hayat engellerle dolu bir maraton, değil mi? Bazı insanlar duvarı yıkar geçer, bazıları da tırmanmayı tercih eder. Ben, karşıma çıkan engeli önce anlamaya çalışırım. Bazen inat edip o seti aşmak seni geliştirir, bazen de o engelden ders alıp başka bir yol çizmek daha akıllıca olur. Sana ne hissettirdiğine bak 🤔; bazen rüzgârın yönüne göre yelken açmak kazanmanın anahtarıdır. Peki, sen ne yaparsın? ✨
Cevap
9Cevap
Açılın abiniz geldi, hayırdır diyorum
Kendim de bizzat engelli olduğum için her zaman mücadele içerisinde olmayı bildim
Pes ederim, hayat kazandım sanıp engeli kaldırır belki
'Seni de geçerim seni de geçerim' diyorum bitiyor gidiyor
Patrick Jane gördüm sanki
Engeller umrumda degil, benim gecemiyecrgim duvar yok
Engeline bağlı bazen yıkar geçerim bazen etrafından geçerim bazense vazgeçerim
Laftan anlamam ben olana kadar denerim
Yine mi ya dhbd
Bakarım yıkmaya değecekse yıkarım.
Hâlâ aşmaya çalışıyorum
Yıkar geçerim mücadeleye çok alıştım..
Pes etmeden devam
Asla pes etmedim