Hayatını zorlaştıran neler var ve bu zorluklar karşısında nasıl duruyorsun?

#DeliMavi
12 OCAK 2023
Hayatını zorlaştıran neler var ve bu zorluklar karşısında nasıl duruyorsun?

#DeliMavi
12 OCAK 2023
Hayat yolu dümdüz bir yol değildir, bu yolda zorluklar ile karşılaşınca hemen kendimi bırakmıyorum. Çünkü hayatın içerisinde sadece mutluluk, sevinç, neşe vb. gibi duygulardan ibaret değildir. O yüzden beni üzen zorlukları çok benimsemem. Kaldığım yerden devam etmeye çalışırım çünkü hayat her şeye rağmen devam ediyor.
Zorlukların karşısında genel olarak sabrederek duruyorum. ama bir yerden sonra insan artık o kadar alışıyor ki yani bir acı ya da bir olumsuz olay sizi bir kez üzebilir. bundan sonra gerçekten size artık zarar veremiyor aynı kişi ya da aynı olay. bu yüzden insan hiç bir zaman vaz geçmemesi gerekiyor. bende işte günün sonunda kazanacağımı bildiğim için zorluklara karşı sabrediyorum genel olarak.
Teşekkürler
Ricalar
bir çok şeyin üstünde fazla durmuyorum. Umursamıyorum. Yorulmadan hangi tepe aşılır demişler, gerekli özveriyi gösteriyorum. Zorluklar karşısında çizgimi bozmadan emin adımlarla ilerliyorum
Teşekkür ederim 💙🌸
Rica ederim💙☘️
Hayatımı zorlaştıran ailem ve işsizliğin var iş bulmak için her bulduğum yere başvuruyorum ki olacak yakında inşallah ailemi atsam atamam satsam satamam onlara boyun eğiyorum mecbur
Hayırlısı olsun canim
Cevap
23Cevap
Hayatım boyunca bir sürü zorluk ile karşılaştım bu zorlukların beni öldürmediğini anladıktan sonra nasılsa bunu da bir şekilde hallederim diyerek yaşıyorum.
Dursamda bir faydası olmuyor durup elimden bir şey yapamamak beni daha çok yoruyor yıpratıyor hayat şartları da malum adaletsiz bir toplum içerisindeyiz egolu insanlar... Artık herkesi kendi haline bıraktım iş ortamında da arkadaş ortamında da kimseyi takmamayı öğrendim herkes kendi işine baksın..
nasil duruyorum artık sorgulamak yerine olması gereken oldu demekki bu gerekmiş ya da doğruymuş hayırlısıymis deyip kabule geçiyorum.. keşfettiğim en güzel rahatlık Biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasin...
Çocukluğum, gençliğimden bu yana hiçbir şey kolay olmadı benim için. Zorlukların içinden çıkan mutlulukların yetiştirdiği biriyim.
Artık kayıplar dışında hiçbir şey zor gelmiyor.
Allah'a sığınıyorum. Günahkar olsam da Müslümanım. Olumlu düşünüyorum, tek bir şeye takılı kalmıyorum, birden fazla mutluluk kaynanağım var, onlara tutunuyorum
Ben bir olay olduğunda hemen kabullenme haline giriyorum ve bu istemsiz oluyor. Hastalık mı oldu kaza mı oldu ne olduysa artık. Tamam diyorum böyle oldu peki şimdi ne yapmalıyım
Mantıklı kararlar vermeye çalışıp, sabırla bekliyorum.
Zorluklar genel olarak benı yıldırmaz hiç bir şey kalıcı değildir.
Hayatımı zorlaştıran bir şey de yok açıkçası. Olursa da hallolur bir şekilde.
Inanc beni Cok guclu yapiyor. iyi ki inancliyim derim hep
İnanç ayakta tutar.
Duramıyorum hemen yıkılıyorum, psikolojim zayıf, fazla zorlukta görmedim ondan da olabilir umarım düzelirim
Daha çok çözüm odaklı düşünerek
Adı üstünde Zorluk duramazsak ayakta olmayız
Enerjim yeter
Dim dik ayakta
Kolay görerek takmayarak sabrederek
Mücadele ederek elbette başka bir alternatifmi var
Durmuyorum kolayı seçerim.
Mola istiyorum hayattan
Alıştım artık gelip geçiyor
Hayatımı zorlaştıran bir şey yok, çok şükür.
Dua ve herşeyin düzeleceğine dair inanç
Adım galip en fazla zamanımı alır
Dışım dimdik içimi allah bilir
Yıkılmadım ama ayakta değilim modu 🤣🤣
dim dik duruyorum başa gelen çekilir
İyiki ağlamak denilen ferahlatıcı iç güdümüz var
Dik durarak hamdolsun
Mecbur duruyorum.
Dimdik
Ağlayarak 😁
Yıkılmadım hala ayaktayım..
Yıkılmak istiyorum.