Zorluklara karşı ne kadar güçlüsünüz?
#06romeo 😎

Dayanacak kadar güçlüyüm. Hayal kırıklığına mı uğradım asla pes etmedim. Birinin yaptığı bir hatayı başka birine yükleyemem. Ama daha tedbirli adım atarım. Biri kırdı mı bir dahakine daha sağlam olurum. Ne kadar düşsem o kadar sağlam kalkarım. Aslında hayat kaybettiğin yerden yeniden başlıyor. Ayağa kalmadığım zaman kaybederim asıl.
Artık zorluklara karşı koymak istemiyorum. Onlarla savaşmak mantıklı değil. Biraz izleyeceğim onları. Bakalım onlar bana karşı koyabilecekler mi? Beni nasıl durduracaklarını gerçekten merak ediyorum:-)
Zorluklara karşı tepkisiz kalıyorum. Durum kendi akışında çözülmesini izlerim. Ki, gerçekten de olağanüstü bir şekilde çözülür her şey. Ben izleyiciyim))
Cevap
1Cevap
En fazla ne olabilir diye düşünürüm hep. Ve genelde zorluk karşısında ağlarım sonra kendimi toparlarım az bir şey. Hayat devam ediyor...
Bazen karsi koymak mümkün olmuyor bunun gücsülükle de alakasi olmuyor. Elimizden gelen seyler kisitli oluyor. Kabullenmek gerekiyor bazen sadece.
Zorluk kavramına bağlı. Bizim zor dediğimiz şey başkalarına vız gelir.
Ama hayat pişiriyor o kesin.
Ben oyle zorluklarla karsi karsiya kalmadim ama cok duygusal biriyim ilk sallantida aglarim hemen
Çok güçlü görünüp seri yıkılıyorum sonra geri kalkıp geri yıkılıyorum böyle bir kısır döngünde dolanıyorum iste
Gün içinde dimdik ayakta durup geceleri ağlayarak günlüğüme yazıyorum
Amaaan çok da şaaapmamak lazım. Ölümlü dünya 😛
🥳🥳🥳
Çok zayıf biriyim hiç koyamıyorum bütün zorluklar benim üstümden geçiyo
60% felan gucluyum gibi 😅
Koymaya çalışıyorum en azından direniyorum
Cogunlukla hemen yiklirim karsi koyamam
Şimdiye kadar çabalamama rağmen koyamadım
Evett✨
Evet şükür
Gerçeklilik varsa pes etmem.
güçlü değilim